Κρίμα! Κάποτε η Sandisk ήταν κορυφή!
γυρω στα 300 ολα μαζι....Καλησπέρα στην παρέα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά! Έχω να γράψω χρόνια γιατί ένα πρόβλημα υγείας του γιου μου με ανάγκασε να σταματήσω απότομα πολλές δραστηριότητες.
Μια μικρή βοήθεια θέλω για να πουλήσω μια Sony a5100 (~5200 κλικς) με τον kit φακό και έναν Sigma 19 2.8 ex dn (e-mount).
Μπορείτε να μου πείτε πόσο "πιάνουν" αυτή την στιγμή? (όλα είναι σε άριστη κατάσταση)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πάνος
- What’s the timescale?
The site will be locked, with no further updates made after April 10th 2023. The site will be available in read-only mode for a limited period afterwards.- What will happen to my content?
You can request a download of all the photos and text you’ve uploaded to the site. This will be available until April 6th, after which we will not be able to complete the request.
Ακριβώς αυτό, αν δεν μπορεί να επιβιώσει το Dpreview τότε ποιο φωτογραφικό Site θα αντέξει?? Ανεξήγητο πραγματικά...Αν αυτο το site δεν μπορει να επιβιωσει τοτε ποιος μπορει ?
Η μου κανει διαφημιστικο κολπο ή θελουν να το κανουν συνδρομητικο ? Δεν καταλαβαινω πραγματικα.
Αν το μεγαλύτερο φωτογραφικό Site του πλανήτη εδώ και 20+ χρόνια δεν μπορεί να αντέξει, πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει ήδη στις φωτογραφικές εταιρίες....πολύ δύσκολα τα πράγματα και κάθε χρόνο και χειρότερα...το πρόβλημα είναι ότι και ο κόσμος απομακρύνεται από τα Forum, πέρα από το Dpreview που έχει πράγματι μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του κόμσου, το ίδιο συμβαίνει παντού, ακομα και εμείς εδώ στο Avclub ελαχιστοι γράφουμε στα φωτογραφικά, τα ίδια 7-8 άτομα έχουν το 95% των Posts, ενώ πριν 7-8 χρόνια γινόταν χαμός με δεκάδες χρήστες.η μαμά εταιρία τράβηξε το καλώδιο στο πλαίσιο των περικοπών, απλά.
δεν υπάρχει τρικ.
έχω έναν κόμπο στο στομάχι για αυτά που πιθανόν να ακολουθήσουν στο χώρο των φωτογραφικών μηχανών
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.