Το Φωτογραφικό chat

α... μιλαμε για κανα 3000 γιουρο
εναν φακο???
εισαι ο... 473545975385967083500 που το λεει:flipout:

μην παιζεις με τον πονο μου....αστα!:bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπαρχουν και εναλλακτικες λυσεις χωρις να δωσεις 3000 ευρω.οταν ερθει η ωρα βεβαια θα τα βαλω κατω και θα δω.υπαρχουν πολλες αξιολογες μηχανες.ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος...

υπαρχουν πολλες αξιολογες μηχανες.ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος...

Και τα θέλω μας ακόμη μεγαλύτερα , μακάρι να καταφέρεις να μείνεις στους 473545975385967083500 που σκέφθηκαν πως δεν χρειάζονται άλλον φακό !!!

προσωπικα δεν γνωριζω καποιον που να εχει μονο 1 φακο πανω απο 6 μηνες
εκτος και αν εχει μηχανη κομπακτ πχ χ100 ricoh gr, αλλα σιγουρα θα υπαρχει και 2η μηχανη στο σπιτι:smash:
το δοκιμασα και γω... τωρα εχω 34 φακους
:flipout:

άσχετο αλλά καθε χρόνο την σαρρακοστη με πιάνει και για τις πενήντα - τόσες ημέρες εκοβα το τσιγάρο και βράδυ ανάστασης αντε πάλι απο την αρχή. ετσι για αλλαγή και την χαρα ενός μικρού στόχου.
φέτος όμως και έχοντας κομμένο το τσιγάρο 1.5 χρόνο είπα να βρω κατι άλλο. θα κοψω το Internet ..... με έβαλα οριο οτι ο υπολογιστής θα ειναι μονο για επεξεργασία φωτογραφιών. ουτε mail , ούτε viber ούτε fb ούτε την ανάγνωσή αλλα και το μπριζωμα που τρώω διαβάζοντας περι εξοπλισμού.
Οπότε για σχεδόν 2 μήνες θα βγω απο την πρίζα αλλά με την μηχανή στο χέρι. ... Μπορεί να μην φανει η απουσία μου αφου δεν γράφω συχνά αλλά καθημερινά διαβαζω οτι γράφεται εδω μέσα .
αν και εχω αλλη μια μέρα οπότε γραψτε να εχω πράμα να διαβάσω. ....

Αυτή τη Σαρακοστή ας νηστέψουμε τον κακό μας εαυτό.
Κάπου στις διακοπές των Χριστουγέννων αν θυμάμαι καλά για ένα τριήμερο έβγαλα από τη ζωή μου ίντερνετ και υπολογιστή.
Μόνο λίγο τηλεόραση και φωτογραφική.
3 μέρες έζησα...χρειάζεται που και που.

και μακρυα απο τις...τσοντες!:smash:
ωωωωχ είναι και αυτό ... το ξέχασα χαχα
ευχαριστώ πολύ όλους ..... αν βαλω κατι στο μυαλό δεν μου φεύγει εμένα. .. ( οπως και το να παρω μια a7 ...)

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά ήθελα να ενημερώσω τα μέλη, ειδικά όσους βρίσκονται στην κεντρική Μακεδονία πως στις 30 Μαρτίου (ημέρα Τετάρτη) και ώρα 8:00μμ, θα παρουσιάσω σημαντικό μέρος της φωτογραφικής μου δουλειάς κατόπιν πρόσκλησης της φωτογραφικής λέσχης Out Of Focus, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, για κάθε φωτογραφία θα ακολουθεί ανάλυση για το πως και γιατί τραβήχτηκε και φυσικά θα υπάρχει και γενική συζήτηση γύρω από τη φωτογραφία ως τέχνη. Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε και να γνωριστούμε δια ζώσης, θα το χαρώ πολύ. Η διεύθυνση της λέσχης είναι δίπλα στην πλατεία Δικαστηρίων, στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου 24.

Εννοειται πως αν βρισκομαι Ελλαδα θα παραβρεθω :) Συγχαρητηρια!

Είσαι δάσκαλος.
Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε εκεί να το δούμε.
Σκέφτεσαι να το τραβήξει σε βίντεο να το δούμε όσοι δεν μπορούμε να παραβρεθούμε;

μπραβο τεο!τα συγχαρητηρια στα λεω απο τωρα λογω του οτι η επιτυχια του εργου σου ειναι δεδομενη!

Φωτογραφια με φλας χωρις να σκοτεινιαζει το background πως βγαζω; sorry για την αρχαρια ισως ερωτηση αλλα δε χρησιμοποιω ποτε φλας.