Το Φωτογραφικό chat

Άνθρωποι που συχνάζουν σε fora σαν το avclub.gr δεν νομίζω ότι είναι μακριά από την τεχνολογία (σιγά την τεχνολογία του autocorrect κιόλας
..) !

Εγώ δεν θύμωσα πάντως, απλά λέω ότι είναι αστείο σε αυτό εδώ το φόρουμ να λέμε ότι μας είναι δύσκολο να προσθέσουμε ένα extension στον browser. Και σε όσους δεν το "έχουν" με την ορθογραφία (ανεξαρτήτως λόγου) καλό θα τους κάνει. Δυό - τρία κλικ είναι...

Υ.Σ. Το σχέδιο σε πάπυρο (με κάρβουνο κατά προτίμηση), αναφέρεται ως (μακρινός) πρόγονος της ψηφιακής φωτογραφίας...

Καλλά μιν κάνετται σαν τραιλύ, δαιν αίγηναι κε τοίπωτα :D

Προσωπικά πιστεύω πως οι περισσότεροι νέοι στις μέρες μας είναι απλά ανορθόγραφοι ( κυρίως λόγω greeklish και άλλοι λόγω τεμπελιάς )... δεν μπορεί ξαφνικά εκεί που η δυσλεξία ήταν στο 10% του πληθυσμού ξαφνικά να εκτοξέυθηκε στο 50%...

Έχει δίκιο ο bill.
Λίγη προσπάθεια χρειάζεται, από όσους τους ενδιαφέρει
Κάποιοι λένε "αφού κατάλαβες τι θέλω να πω, γιατί να ασχοληθώ ; "
There , I rest my case

Και στην τελική τα greeklish, αν είχε ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μια χαρά θα τα είχαμε "φέρει πίσω", μια και πρόκειται για Ελληνικό Αλφάβητο (Κυμαϊκό αν θυμάμαι καλά). Αλλά έχουμε άλλα πιο σοβαρά να ασχοληθούμε, "έχουμε πολλά φωνήεντα" ίπε κάπιοσ φοστίρασ τις κιβέρνισισ (ιπέροχι μου φένετε αφτί ι γραφί - τι λέτε να σινεχίσο?) :bigcry::flipout: κλαφσίγελοσ που θα έλεγαν ι αρχέι πρόγονι...

Όπως βλέπετε στο banner και στην υπογραφή μου, το AVClub διοργανώνει την 3η Πανελλήνια έκθεση ακουστικών.
Όσοι έχετε διάθεση και χρόνο κάντε μια βόλτα στο Κάραβελ με τις μηχανές επ ώμου.
Είναι μοναδική έκθεση στο είδος της
Τραβήξτε και φωτό/βίντεο να ανεβάσουμε, όχι τίποτα άλλο αλλά για να μη μας τη λένε οι του δικάναλου καναλάρχες!!!:Banane0::flipout:

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Δεν τους προλαβαίνουμε
Τι σκέφτονται αυτοί που αγόρασαν τον Μάρτιο την 6300;

Εκτους το οτι ειναι φημη, δεν πρεπει να χαλιεται αυτος που πηρε την 6300 γιατι δεν καταργειται η a6300 οπως δεν καταργηθηκε η a6000. Σκεψου το σαν a6000 basic μοντελο, a6300 4κ video oriented κ a6500 το premium με τις αναλογες διαφορες στην τιμη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαλλον η XT2 τους μπηκε στο ματι κ δεν καθησαν με σταυρωμενα τα χερια. Καπου ειχα διαβασει δηλωση ενος μεγαλου κ τρανου της sony που ελεγε οτι η xt2 αλλαζει τα δεδομενα κ οτι επρεπε να βγαλουν απαντηση ;)

H X-T2 και γενικά η fuji τον τελευταίο καιρό τάραξε τα νερά επιδιώκοντας να πάρει πιο μεγάλο μέρος από την πίτα.
Αναμενόμενο ήταν να μπει δυνατά η Sony από τη στιγμή που και η πολιτική της είναι αρκετά φειδωλή σε χαρακτηριστικά
ώστε να βγάζει σύντομα μοντέλα με 1-2 νέες προσθήκες που μπορούσαν να υπάρχουν και στο προηγούμενο μοντέλο.

εμπορικα, ποτε

Ισως η εργονομια να παιζει για καποιους παραπανω ρολο απο την τιμη. Δεν λεω οτι ειμαι ενας απο αυτους, αλλα νομιζω σε αυτο το θεμα η sony ειναι πισω. Κ οπως εγραψα κ πιο πριν το ειπε ο Kimio Maki, Senior General Manager σε συνεντευξη για την Α99ΙΙ:

Are fast-focusing mirrorless cameras like the Fujifilm X-T2 a threat to Sony Alpha 7-series customers?

KM: Yes. In terms of speed we have learned a lot from Fujifilm, Canon and other competitors. There’s still a lot more to learn of course and we don’t have the same kind of weapon right now. We have to create something new.

Read more at http://www.amateurphotographer.co.u...a-mount-is-a-keeper-95702#wmW9sJgmB6V9iAsY.99

εμπορικα
εννοω οτι την sony την ξερει και η κουτση μαρια, και οτι μπορεις να την βρεις σε καθε ηλεκτραδικο μαγαζι π.χ κοτσοβολος
για την fuji υπαρχει κοσμος που αγνοει την υπαρξη της

εμπορικα
εννοω οτι την sony την ξερει και η κουτση μαρια, και οτι μπορεις να την βρεις σε καθε ηλεκτραδικο μαγαζι π.χ κοτσοβολος
για την fuji υπαρχει κοσμος που αγνοει την υπαρξη της

ε ουτως ή αλλως δεν νομιζω η XT2 να απευθυνεται στον αρχαριο που θα παει στον Κωτσοβολο να παρει μηχανη