Το Φωτογραφικό chat

ναι καλα, θα χασω 50/80 ευρω, τα δινουμε αλλου για αλλου:BDGBGDB55:
παραλιγο ομως να χασω μια 16αρα καρτα με 300 φωτο , συν οτι τρομαξα να τον κανω επανακινηση
περσι μου εκαψε το modem...
και μαλλον οπως παει ο καιρος ,πολλα extrem θα εχουμε....:flipout:

μαλλον αυτο που ποσταρα ειναι μικρο 340w....

Μ αυτά δεν παίζουμε έχω πετάξει τρία από δαύτα.
Πρότασή μου ...

http://www.cosmodata.gr/product/158302/ups-cyberpower-value-1200va-lcd-line

ναι καλα, θα χασω 50/80 ευρω, τα δινουμε αλλου για αλλου:BDGBGDB55:
παραλιγο ομως να χασω μια 16αρα καρτα με 300 φωτο , συν οτι τρομαξα να τον κανω επανακινηση
περσι μου εκαψε το modem...
και μαλλον οπως παει ο καιρος ,πολλα extrem θα εχουμε....:flipout:

μαλλον αυτο που ποσταρα ειναι μικρο 340w....

Θέλω να πιστεύω ότι το ακριβότερο είναι καλύτερο μα εξτρά ασφάλεια συν οθόνη με ενδείξεις.
Μη σκεφτείς αν θα δώσεις κάτι παραπάνω άκουσε και τον παθόντα.

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Δεν είναι κόκκινο, είναι πορφυρό, το χρώμα του Βυζαντίου, την εποχή που χτίστηκαν τα κάστρα που είναι και το θέμα της έκθεσης, α και το χρώμα του Ολυμπιακού, της πολυπληθέστερης αθλητικής ένωσης....... Μήπως θέλετε να πείτε κάτι άλλο κύριε σύμβουλε, μήπως τρέχει πράσινο/μπλέ άιμα στις φλέβες σας,....λέω..
Τα πήρα τόσο χοντρά, τού λέω "κάνε μας τη χάρη δεν έχω σχέση με τις ιδεοληψίες σας, πήγαινε στον Δήμαρχο και πές του ότι θα τον κάνω βούκινο στα ΜΜΕ"

Respect! Και μπράβο και την εκθεση!

Δυστυχώς τέτοια δρώμενα δεν αγγίζουν τους τοπικούς άρχοντες, ας είναι καλά κάποιοι πολιτιστικοί σύλλογοι που διοργανώνουν εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά αφιερώματα.

Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Σε μια εποχή που η φωτογραφία ειναι στα "πανω" της, το αντιθετο βεβαια επρεπε να ισχύει...

Τι λέτε?
Αύριο, να εκθέσω ανεπανόρθωτα ένα γνωστό μέλος του forum και σπουδαίο φωτεγκράφο?

:HTEHETH63:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:chinese:

νααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... θα χουμε φωσκολικο θεαμα???
αντε γιατι δεν γινετε τιποτα...ακομακαι οι εκλογες στο ντουκου περασαν.... θελουμε γεγονοτα!:drummer:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Τι λέτε?
Αύριο, να εκθέσω ανεπανόρθωτα ένα γνωστό μέλος του forum και σπουδαίο φωτεγκράφο?

:HTEHETH63:

:chinese:

Να εκθέσεις ναί, αλλά μέχρι +3 stop το πολύ.
Να μπορούμε να φέρουμε τα hilights ....:help:

Όπως είπα η έκθεση είναι ανεπανόρθωτη!
Ανέβασα σε jpg , πολύ λίγα μπορούν να γίνουν! :flipout:

Για να δείτε τι αέρα είχαμε στα Γιάννενα την Τετάρτη! ξεριζώθηκαν ακόμη και πλατάνια!

(από το κινητό είναι μη βαράτε)

Βασίλη τα έγραψα και δίπλα στο landscape,σήμερα απο τις 13:00 το μεσημέρι δεν έχουμε ρεύμα στο νησί μονο για μία ώρα το απόγευμα ήρθε και μετά βυθιστηκαμε στο σκοτάδι.
Τωρα γράφω απο το κινητο με όση μπαταρία μου έχει απομείνει.
Έχω λίγο υλικό σημερινό αν αύριο θέλει ο Θεός θα μαζεψω και άλλο.
Είναι μαγεία το χιόνι δίπλα στη θάλασσα.

Είναι δύσκολη η νύχτα για το νησί.
Κάνε προσευχή.
Πολλοί έχουν αναγκη το ρεύμα όχι για να ανεβάσουν φωτογραφιες αλλά για την επιβίωση τους.