Το Φωτογραφικό chat

...μην ανυσηχείτε ... προβα τσενεραλε είναι , για το πούλημα της ΔΕΗ
το Μάαστριχ επιτάσσει! (ποιος το θυμάται..???)
προγεγραμμένα είναι όλα
θα αγανακτήσει ο κόσμος (φταίει το δημόσιο/ΔΕΗ)
θα τη ξεπουλήσουν σε ιδιώτες€.. Και τα καλύτερα έπονται.

-είναι κάτι σαν το σύνθημα , να καεί ,να καεί...
-να πουληθεί ,να πουληθεί...
:HTEHETH63:

Ρε παιδιά μην το ψάχνετε.
Το έγραψα και στην Καφέ.
Απο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο οι γονείς μου στο εξωτικό Παγκράτι.....
Μαζί με 2-3 οικοδομικά τετράγωνα γύρω...

Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό απο το 1958 που χτίστηκε το σπίτι....2-3 άντε 5 ώρες διακοπή το πολύ!

Κοντά είναι οι εκλογές, παρά το λεγόμενο ότι "αν αλλάζαν τα πράγματα με τις εκλογές, θα τις είχαν απαγορεύσει", μάλλον ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι...

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Ρε παιδιά μην το ψάχνετε.
Το έγραψα και στην Καφέ.
Απο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο οι γονείς μου στο εξωτικό Παγκράτι.....
Μαζί με 2-3 οικοδομικά τετράγωνα γύρω...

Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό απο το 1958 που χτίστηκε το σπίτι....2-3 άντε 5 ώρες διακοπή το πολύ!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η αδελφή μου (1 οροφο πάνω από εμένα) και καμμια 100 άλλα τηλεφωνα έμειναν εκτός λειτουργία 1 μήνα παρά 2 μέρες στην ακριτική Πετρούπολη. Οι καλωδιακές είναι πια τεράστιο θέμα στο ΟΤΕ

Βρε παίδες γιατί δεν έρχεστε στην Καφέ του φόρουμ να τα πούμε? Δεν δαγκώνουμε!

Να φκιάξουμε και ένα usegroup "photεγκράφοι", να τα λέμε να γουστάρουμε!

Θα περάσουμε ωραία, θα δείτε! Θα είμαστε εξ ορισμού οι μόνοι που "θα έχουμε πλάνο"! :flipout:

E ψιτ μεσιέ, αλλού αυτά!
Εκεί έχετε κομματοπαπαδίστικα να συζητάτε.
Εμείς ειμάστενε γκαλλιτέχναι!!
:Banane0::Banane0::flipout:

Τώρα που το είπες....
Μια φορά έβγαλα έναν παπά (και τι παπά.... πάπαρο).

Απέδειξα ότι η μηχανή μου βγάζει παπάδες.

Τα ίδια όπως τα ξερετε.
Το νησί στο ψυγείο για τρίτη μέρα και στο μαυρο σκοτάδι.

Απίστευτο? Σε λίγο θα λέμε δόξα τω Θεό για τα αυτονόητα... που φτάσαμε μαμώτο! :stoned:

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

E ψιτ μεσιέ, αλλού αυτά!
Εκεί έχετε κομματοπαπαδίστικα να συζητάτε.
Εμείς ειμάστενε γκαλλιτέχναι!!
:Banane0::Banane0::flipout:

μπα μπα... μαυρος???:flipout:

Εδώ και 2 ώρες η πόλη της Τήνου έχει ρεύμα.
Τα χωριά όχι ακόμη οπότε μπορεί και εμείς να βυθιστούμε σε λίγο ξανά στο σκοτάδι για να δοθεί και σε αυτά.
Από αύριο καλά να είμαστε θα τα πούμε αναλυτικά και φωτογραφικά.

Λογικό αυτό. Και η Σάμσουνγκ ανεβαίνει, θα καταλήξουν να εκτοπίσουν την Canon από την πρώτη θέση. Φαντάζομαι στο instagram κλπ τις έχουν ήδη εκτοπίσει τις φωτογραφικές εταιρείες.

Ενδιαφέρον βρήκα ότι μεταξύ των πραγματικών φωτογραφικών μηχανών, η Canon 7D είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο μεταξύ των χρηστών του flickr. Παρά το ότι πρόκειται για ακριβό μοντέλο. Βέβαια ήταν σε παραγωγή και πόσα χρόνια...

Για να μην ανοίγω νέο thread.. Αύριο φεύγω για να κάνω αυτό το ταξίδι. Θα είναι και το πρώτο crash test της X-E1

http://www.viamichelin.com/web/Rout...1.6&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

Έχετε να προτείνετε αξιόλογα μέρη για επίσκεψη και φωτογράφιση σε Βουδαπέστη και Βελιγράδι; Ακόμα δεν έχω προλάβει να ψαχτώ.. :smash:

Αντί για Βελιγράδι δεν έρχεσαι καμμία Μπρατισλάβα-Βιέννη; Θα σε πάω στα καλύτερα...!

Μιας και θα έχω τις "κλειστές " μου, κάταγμα στο πόδι μετά χειρουργειου θα χαζεύω τις φωτο σας να ξεχνώ τον πόνο μου.
Περιμένω την στιγμή που θα ξαναπιασω την μηχανή στα χέρια μου.