Όταν το διάβασα ήμουν σίγουρος ότι ήγγικεν η ώρα.
Αλήθεια ποια μηχανή είναι που παίρνεις τον τελευταίο χρόνο;
Κρίμα πάντως που δεν πρόλαβα την Χ70 που έδινες.
Με το καλό και γρήγορα να τη δεχτείς.
...Παναγιώτη δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μια Χ70 πουλιόταν προχθες στα 450 , μιλησα 2 φορες με το παλικαρι μηπως την παρω με ανταλλαγη με την GM5 , παρότι του αρεςε πολυ η μηχανή ως κάτοχος DSLR δεν ηθελε με τιποτε ξανα ακαθρεπτη γιατι ΟΛΕΣ ειναι πολυ αργές στην εστίαση (με κριτηριο παντα την Fuji που έχει) και οι περισσοτερες δεν εχουν EVF , προσπαθησα να του εξηγησω οτι θελει υπομονη και ίσως κανενα firmware για να στρώσει γιατι ειναι νεο μοντέλο και ότι αλλες ακαθρεπτες εστιάζουν γρηγοροτερα, δεν πείστηκε.., θα βρεις την αγγελια με λιγο ψαξιμο....
To ζητούμενο είναι ότι βλέπουμε ελάχιστο ουσιαστικό υλικό (φώτο και video) από τους revievers του φόρουμ αλλά αυτό είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα.
To ζητούμενο είναι ότι βλέπουμε ελάχιστο ουσιαστικό υλικό (φώτο και video) από τους revievers του φόρουμ αλλά αυτό είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα.
Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί έχω την αίσθηση ότι...."υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω σαν κι εμένα" οι οποίοι συμφωνούν με αυτά που γράφω ή είναι λίγο πιο πίσω χρονολογικά στο φωτογραφικό τους ταξίδι.
Η μεγαλη για πρωτη, ή μικρη για δευτερη
Η καλυτερη ομως ειναι αυτη που ευχαριστιεσαι περισσοτερο...
(για γκόμενες μιλάμε?)
Για μπριζόλες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.