Το Φωτογραφικό chat

ολοκληρος Πουτιν , μονο 3 ειχε συνοδια??
τσ, φτωχια και στην ρουσια...

Edit: άκυρο το βρήκα..
Btw τα μαχητικά ειναι ελληνικά F-16
Που το συνόδευσαν απο τι στιγμή που μπήκε στον ελληνικό FIR

From Outer Space - Tapatalk

Last edited:
Παιδιά για το ονόρε την έβγαλα, αν φυσούσε νοτιάς* θα περνούσε πιο χαμηλά και πάνω απο το κεφάλι μου.
Xθες βρήκε να κάνει μαϊστρο .......το κερατό μου

*Ανάλογα τον άνεμο αλλάζουν οι πορείες προσέγγισης στο El Benizel

οποιος εχει ορεξει ασ διαβαση λιγο το κειμενο
η αντιδραση του steve mccurry , αμ τι αλλο δειχνει τα "ιδανικα" ενος επαγγελματια φωτογραφου και υπαλληλου, του ποιο γνωστου πρακτοριου

http://www.lifo.gr/articles/almanac/102271

Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να θίξεις.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω αυτό το σύστημα που ο ένας τραβάει τη φωτό και ο άλλος την επεξεργάζεται. Ο δεύτερος μπορεί να την αποδώσει πολύ διαφορετικά και να μην έχει καμία σχέση με αυτό που είχε ο φωτογράφος στο μυαλό του όταν έκανε το κλικ.

Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να θίξεις.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω αυτό το σύστημα που ο ένας τραβάει τη φωτό και ο άλλος την επεξεργάζεται. Ο δεύτερος μπορεί να την αποδώσει πολύ διαφορετικά και να μην έχει καμία σχέση με αυτό που είχε ο φωτογράφος στο μυαλό του όταν έκανε το κλικ.

εδω τα λεει ολα...
"Δεν είναι πλέον μια δουλειά παραγωγής ειδήσεων, δεν επιδιώκω να παρέχω πληροφορίες σχετικά με έναν τόπο, δεν προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε πώς είναι σήμερα η Κούβα, πώς ζουν οι άνθρωποι σε αυτή την κοινωνία, δεν υφίσταμαι αυτού του είδους τον εξαναγκασμό."

Αυτό ακριβώς.
Είδατε τι συνέβει και με την ειδομένη.
Τα έγραψα στο facebook
To θέατρο της Ειδομένης έδωσε σήμερα την τελευταία του παράσταση. Από αύριο οι ταλαίπωροι ηθοποιοί του θα μεταφερθούν σε καινούργιο πάλκο. Οι σκηνοθέτες θα στήσουν μια ακόμη παράσταση με φωτογράφους,κάμεραμαν,δημοσιογράφους και ότι άλλο χρειάζεται για να πουλήσουν τον ανθρώπινο πόνο και την ανέχεια. Το οπτικοακουστικό υλικό θα παίξει όσο πρέπει και όπου πρέπει εξυπηρετώντας το βαθύτερο σκοπό του σεναρίου. Στους κατοικούντες στο Ελληνικό χώρο για να ξυπνήσει τα ρατσιστικά ένστικτα τους φοβίζοντας τους για τα επερχόμενα και ανατολικά της μεσογείου ως μέσο αποτροπής για το όνειρο της Ευρώπης.
Και το έργο θα έχει συνέχεια όσο θα υπάρχουμε εμείς ως θεατές.

εδω τα λεει ολα...
"Δεν είναι πλέον μια δουλειά παραγωγής ειδήσεων, δεν επιδιώκω να παρέχω πληροφορίες σχετικά με έναν τόπο, δεν προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε πώς είναι σήμερα η Κούβα, πώς ζουν οι άνθρωποι σε αυτή την κοινωνία, δεν υφίσταμαι αυτού του είδους τον εξαναγκασμό."

Συμφωνώ μ'αυτά που λες, κι εσύ κι ο τηνιακός, απλά εγώ από το άρθρο κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος λέει ότι ξεκίνησε από φωτορεπορτάζ αλλά πλέον κάνει μια πιο ελεύθερη και προσωπική δουλειά. Αλλά φαντάζομαι θες να θίξεις τη γενικότερη ασυδοσία των γνωστών φωτογράφων και των μεγάλων πρακτορείων.

εδω τα λεει ολα...

Καταπληκτική απάντηση που κλείνει το θέμα μια και καλή, ειδικά για όσους μπερδεύουν τη φωτογραφία με τη δημοσιογραφία. Άλλωστε το Magnum έχει ένα καρο φωτογράφους που δεν έχουν καμμία σχέση με το φωτορεπορτάζ (οι μόνοι Έλληνες μέλη του, Μάνος και Οικονομόπουλος, δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα).

Εχω μια φωτογραφία απο μέλος με a6000 24mp 1,7mb 6000x4000.
Εγω μετά απο export εχω πχ 24mp 11,5mb 6000x4000
Και η θεαση στο κινητό τουλάχιστον είναι ίδιες.....
Πως γίνεται απο αυτό? Τι αλλαζω και τι χάνω απο αυτό? Sorry αλλά αυτά δεν τα κατάλαβα ποτέ....

Με ενα απλο προγραμματακι κανω κι εγω αυτη τη μετατροπη και σε οθονη 50 ιντσων και σε μεγαλα crop δεν μπορω να εντοπισω καμια διαφορα. Και οχι μονο εγω αλλα σε οσους το εχω δειξει. Αφου πλεον μετατρεπω σχεδον ολες μου τις φωτο ετσι. Μου κανει μεγαλη εντυπωση.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου