Το Φωτογραφικό chat

Όντως έτσι έγινε.
Έχει γεμίσει η προσωπική σελίδα του γερμανού στο fb με χιλιάδες στολίδια απο το ανθολόγιο της ελληνικής γλώσσας.
Ας πρόσεχε...

Εγώ το πιστεύω ότι έγινε έτσι.
Αναρωτιεμαι ξανα :
Κανείς επίσημος πολιτικός φορέας, από αυτούς που διαρρηγνυουν τα ιματια τους για πολύ λιγότερο σοβαρά θέματα, δεν το πήρε χαμπάρι;
Το λέω γιατί αντίδραση ΕΠΙΣΗΜΗ δεν υπήρξε !
Ο Φριτς δεν ήρθε εδώ σαν τουρίστας !

Είδα κάποιες φωτογραφίες στο 500px του ΟΑΚΑ. Γράφει ότι είναι βγαλμένες στις 4 Ιουλίου.
Έχουν γεμίσει τη λίμνη με νερό? Όταν πήγα εγώ ήταν άδεια και απίστευτα λερωμένη

Είδα κάποιες φωτογραφίες στο 500px του ΟΑΚΑ. Γράφει ότι είναι βγαλμένες στις 4 Ιουλίου.
Έχουν γεμίσει τη λίμνη με νερό? Όταν πήγα εγώ ήταν άδεια και απίστευτα λερωμένη

Στο colour day festival ειχε νερο, δε ξερω αν τη γεμισαν λογω festival.

Είμαι χρόνια στην ενότητα των φωτογραφικών
αλλά το κλίμα που επικρατεί τελευταία και η συνεχόμενη τακτική του σβησιματος των μηνυμάτων εμένα και 1-2 άλλων μελών σε συνδυασμό με την ανοχή στα γραφόμενα άλλων μελών με αναγκάζει με λύπη να αποχωρήσω από την ενεργή συμμετοχή μου και να περιοριστώ πιθανόν μόνο στην ανάγνωση των νημάτων.
Πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν έγραψα ποτέ κάτι που δεν ένιωθα για να γίνω αρεστός σε κάποιους.
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν προσωπικά και όποιος θέλει μπορεί να με βρει με p.m. ή στο τηλέφωνο μου.
Οποίος έρθει Τήνο μπορώ να τον βοηθήσω σε ότι θελήσει και ευχαρίστως να πιούμε και καφέ παρέα.
Κέρδισα πολλούς και καλούς φίλους εδώ μέσα και δεν μετάνιωσα στιγμή για τον άφθονο χρόνο που αφιέρωσα.
Αν τα πράγματα γίνουν όπως πρέπει θα επανέλθω.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού σας εύχομαι ολόψυχα.

Αυτό που το παρατήρησα και εγώ με δικά μηνύματα. και δεν βλεπω το λόγο να σβήνονται κάποια . εκτός απο αυτά που προσβάλουν και δεν τηρούν τους κανόνες του φόρουμ.
ομως έχουν σβηστεί ...
Παναγιώτη δεν ξέρω τι να σου πω..
ενω είμαι τύπος που δεν γράφει σχεδόν καθόλου , διαβάζω σχεδόν τα πάντα. και μου άρεσε το κλίμα εδώ... σε σημείο να ζηλέψω λίγο την παρέα σας και το ότι αργησα να σας βρω...

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Είμαι χρόνια στην ενότητα των φωτογραφικών
αλλά το κλίμα που επικρατεί τελευταία και η συνεχόμενη τακτική του σβησιματος των μηνυμάτων εμένα και 1-2 άλλων μελών σε συνδυασμό με την ανοχή στα γραφόμενα άλλων μελών με αναγκάζει με λύπη να αποχωρήσω από την ενεργή συμμετοχή μου και να περιοριστώ πιθανόν μόνο στην ανάγνωση των νημάτων.
Πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν έγραψα ποτέ κάτι που δεν ένιωθα για να γίνω αρεστός σε κάποιους.
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν προσωπικά και όποιος θέλει μπορεί να με βρει με p.m. ή στο τηλέφωνο μου.
Οποίος έρθει Τήνο μπορώ να τον βοηθήσω σε ότι θελήσει και ευχαρίστως να πιούμε και καφέ παρέα.
Κέρδισα πολλούς και καλούς φίλους εδώ μέσα και δεν μετάνιωσα στιγμή για τον άφθονο χρόνο που αφιέρωσα.
Αν τα πράγματα γίνουν όπως πρέπει θα επανέλθω.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού σας εύχομαι ολόψυχα.

φίλε μου....

θα σου απαντήσω ως απλό μέλος που είμαι.

Παρακολούθησα λίγο τα μυνήματα όπως εξελίχθηκαν στο "φλέγων" thread.

Έγραψες ένα μύνημα το οποίο κατά την άποψή μου προσβλητικό για κάποιο άλλο μέλος, πρόλαβα και το διάβασα πριν σβηστεί.
Εσύ βέβαια θεωρείς ότι δεν ήταν προσβλητικό και αυτό το ανέφερες και στο σβησμένο σου πλέον μύνημα.

Εγώ θα έλεγα "chill out", τα φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και των σχέσεων.
Όπως παρεξηγούμαστε in real life έτσι κι εδώ.
Μόνο που το πληκτρολόγιο δυσκολεύει λίγο περισσότερο τα πράγματα στην επικοινωνία.

Επίσης πριν αισθανθούμε "αδικημένοι" σε αυτόν εδώ τον χώρο ας μπη γκρέητφουλ που κάποιος πληρώνει για να υπάρχει (ο χώρος) και ήβεν μορ γκρέητφουλ που κάποιοι άνθρωποι πληρώνουν ακόμα περισσότερο με τον ελεύθερο χρόνο τους για να μπορούμε να είμαστε εδώ και να...μαλώνουμε.

peace and love

Εγώ τον Παναγιώτη τον ξέρω από τα όμορφα, ποιητικά και αρκετά φιλοσοφημένα κείμενά του καθώς και από τις όμορφες εικόνες που μας δίνει, τα οποία και τα απολαμβάνω.
Τώρα τι είπε, τι του είπαν, τι του έσβησαν...(που δεν ξέρω καν τι έγινε) άστα να πάνε στο όλα στο καλό και να συνεχίσει με τον τρόπο του να περιγράφει τα όμορφα πραγματα που συμβαίνουν γύρω του.

Λοιπόν εγω βιαστικά έκρινα . Λάθος μου. Τώρα ξερω γιατί πράγμα μιλάτε.
δεν ειχα σκοπό να προσβάλω κανέναν απο την διαχείριση.
το προφανές είναι ότι δεν "πρόλαβα" να διαβάσω ολα τα μηνύματά λόγω δουλειάς και έκρινα βιαστικά και λάθος .
sorry και πάλι.
Ειρήνη...

ευχαριστω που ξαναβαλατε τα μηνυματα μου, οποιος θελει μπορει να με κρινει
εγω την γνωμη μου ειπα, αυστηρη αλλα προσωπικα δεν θα ηθελα το φορουμ να γινει φεισμπουκ
δεν απαξιωσα κανεναν ποσο μαλιστα τον ιδιο τον φωτογραφο, που στο flickr του εχει πολυ καλυτερες φωτογραφιες και το ξερει...
αν ειχε καποιο προβλημα με την κριτικη μου θα μπορουσε να το πει
τσπ, δεν θα ειχα κανενα προβλημα με το σβησιμω τον μνματον αν δεν ακολουθουσε το μηνυμα του κωστα ,για δηθεν δασκαλους κτλ
δεν εχω κανει σε κανεναν τον δασκαλο , και ουτε προκειτε να το κανω, καποιες εμπειριες που εχω μαζεψει αυτα τα ,σχεδον 25 χρονια που ασχολουμε με την φωτογραφια
πολυ ευχαριστως να τα μοιραστω με φιλους, γνωστους και συμφουριτες
και δεν ειμαι ανθρωπος που κρατει κακια με ...αυλα πνευματα και προσωπα:AFADF0:

Όλα καλά λοιπόν.
Ξανά αγαπημένοι.
Άσε που η αυτοεξορία στην κόλαση δεν είναι για τα γούστα μου.

Η επιστροφή στον παράδεισο του φορούμ κρίνεται αναγκαία.

Attachments

• IMG_20160710_201242-01.jpg
    IMG_20160710_201242-01.jpg
    137.8 KB · Views: 197
Το σχόλιο μου για δάσκαλο δεν αφορούσε εσενα όπως σου έγραψα επι προσωπικού αλλά την γενικότερη τοποθέτησή μου, (και δεν υποδυκνειε καν εσένα μιας και τα μυνήματα είχαν σβηστεί άμεσα απο τον Ηλία), αυτό για να έχεις την πλήρη εικόνα κάτι που τώρα που ανοίχτηκαν τα μυνήματα δεν είναι πλέον και τόσο σαφές.

Επίσης να πώ ότι οταν ασκείς με τέτοια ύφος αρνητική κριτική πρέπει να είσαι και έτοιμος να την δεχθείς. Χαιρομαι που πλέον όλα τα προβλήματα σας λύθηκαν.

Last edited:
Κύριοι έγινε πάλι το απρόσμενο

Νέος προορισμός για εμένα, πάλι με ένα νέο ταξίδι ζωής που πρόκειται να γίνει μέσα στο 2016. Είμαι αρκετά χαρούμενος. Το πλάνο λέει διακοπές τον Αύγουστο και απο Σεπτέμβριο .. φύγαμε. Συμπαθάτε με που δεν μπορώ να πω το μέρος .. θα το μάθετε ένα καιρό

Θα έχουμε όμορφες εικόνες πάντως , σας διαβεβαιώ, απο μια χώρα μοναδική

Σημερα το είπα στην γυναίκα .. και ακόμα δεν εχει συνέλθει

Last edited:
Μπράβο Κώστα. εύχομαι να περάσετε τέλεια και να μας μεταφέρεις εκεί με ωραίες εικόνες.
αν και εδω που τα λέμε , με έχει φάει η περιέργεια τι δουλειά κάνεις?
μπας και με περνει να αλλάξω επάγγελμα .......