Το Φωτογραφικό chat

Δημητρη

Εκεί τον Σεπτέμβρη θα είναι ίσως η ποιό καταλληλη εποχή αφού επικρατεί ένα ήπιο τροπικό κλίμα με ιδανικές θερμοκρασίες (η περίοδος βροχής ξεκινά από τον Δεκέμβρη). Ως προς τα δρομολόγια, φαίνεται ότι ίσως πάω από Κορέα (Seoul), μετά NADI και μετά SUVA, δηλαδή 30 ώρες πτήσης. Ουτε και εγω ξέρω πως θα τα καταφέρω αφού τόσες ώρες σε ένα δρομολόγιο δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου

περιεργα πραγματα... Φιτζι,
βρε Κωστα, μην και εισαι κανας μυστικος πρακτορης ,και σε κανουμε παρεα.....:violent-smiley-030:

Δεν είναι η πρώτη φορά που πάω στον Ειρηνικό. Ποιό παλιά είχα ξαναπάει στην περιοχή αλλά από την Αμερικανική ήπειρο (από Los Angeles) ταξιδεύοντας μέχρι την Χαβάη. Τότε έλεγα ότι δεν θα μου ξαναδοθεί στην ζωή μου τέτοια ευκαιρία για έναν τόσο μακρινό και απομονωμένο προορισμό. Ομως, ποτέ μην λες πότε στην ζωή. Παρά το γεγονός ότι θα βρίσκομαι στην Αυστραλία ξανά τους επόμενους μήνες για δουλειά, στα ποιό τολμηρά μου σχέδια είχα την περιοχή του Queensland. Να όμως που προέκυψε South Ocean Pacific και ίσως εαν τα πάμε καλά θα προκύψουν και άλλα ταξίδια στο μέρος αυτό για το 2017. Θα δούμε

εγω θα ήθελα να σου δώσω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια γιατί δε τόσους και τόσους προορισμούς και δεν προδωσες την d7000 . εγω με τόσα καταστήματα στο διάβα μου θα έμπαινε ο πειρασμός. Αυτό φίλε είναι αγάπη για την φωτογραφία χωρίς το μικρόβιο της καταναλωτικης μανίας. ..

Δεν ξέρω αν είναι άσχετο με το νήμα αλλά για να μη γράφω αλλού ας ρωτήσω εδώ.
Υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης slide στη Θεσσαλονίκη, ή κάποιος τέλος πάντων οπουδήποτε που να χρησιμοποιεί που και που, να του στείλω ένα Kodachrome 400 (E-6) που βρήκα σε μια παλιά φωτογραφική να δούμε αν βγει τίποτα? Πολύ λίγες οι πιθανότητες καθώς έχει ανοιχθεί η μηχανή αλλά μερικά καρέ στην αρχή μπορεί να σώθηκαν...

Παιδιά, παλαιότερα κάπου είχα δει μια ιστοσελίδα που έδειχνε πως φαινόταν ένα κάδρο σε διάφορα εστιακά μήκη.
Έχει κανείς κάτι υπόψη του?

Ευχαριστώ Ηλία.
Ψάχνω όμως να δω πως φαίνεται το ίδιο κάδρο σε διάφορα εστιακά μήκη.