Το Φωτογραφικό chat

Χαχα, που το βρήκες βρε Παναγιώτη?
Έβγαλα κάμποσες την ίδια ώρα στην μαρίνα, αλλά μόνο όσες αφορούσαν το συγκεκριμένο πλοίο βγήκαν έτσι , άρα θέμα με σταγόνες δεν υφίσταται. Κρίμα που δεν το πρόσεξα εκείνη την στιγμή.

From m2 note with Tapatalk

Χαχα, που το βρήκες βρε Παναγιώτη?
Έβγαλα κάμποσες την ίδια ώρα στην μαρίνα, αλλά μόνο όσες αφορούσαν το συγκεκριμένο πλοίο βγήκαν έτσι , άρα θέμα με σταγόνες δεν υφίσταται. Κρίμα που δεν το πρόσεξα εκείνη την στιγμή.

τοτε σίγουρα το συγκεκριμένο σκάφος διαθέτει μυστικό σύστημα anti-photography...

:laugh:

Υγρασία στην ατμόσφαιρα και κάποιο δυνατούτσικο φως υπό συγκεκριμένη γωνία που σου προκάλεσαι αυτό το τραγικό lens flare είναι.

Τέτοια εικόνα μου έχει προκληθεί όταν ο αέρας είναι γεμάτος από κόκους άμμου ή σκόνης και τραβήξω με flash

Τέτοια εικόνα μου έχει προκληθεί όταν ο αέρας είναι γεμάτος από κόκους άμμου ή σκόνης και τραβήξω με flash

Σκόνη/άμμος/υγρασία/σταγόνες βροχής/χιόνι/νιφάδες, ειδικά ενοχλητικά σε δυνατό φώς και όταν αυτά είναι πολύ κοντά στον φακό σου ενώ η εστίασή σου είναι σχετικά μακριά.

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Υγρασία στην ατμόσφαιρα και κάποιο δυνατούτσικο φως υπό συγκεκριμένη γωνία που σου προκάλεσαι αυτό το τραγικό lens flare είναι.
Πράγματι υγρασία υπήρχε αρκετή , θα ξαναπάω στο σημείο να δω για φώτα ώστε δοκιμάζοντας να βρω τι έφταιξε για να έχω το νου μου μελλοντικά. Εννοείται θα το αναφέρω.

σημερα ειδα τυχαια για την ζωη του φωτογραφου kevin carter, και την "διασημη" φωτογραφια που του εδωσε το πουλιτζερ αλλα του πηρε την ζωη...

Kevin-Carter2.jpg

το 2010 κυκλοφορησε και μια ταινια με τον τιτλο The Bang Bang Club, χολιγουντιανου στυλ - φυσικα καμια σχεση με το εξερετικο under fire,
και με λαθος προτυπα για τους φανατικους νεους που τριγυρνανε στα κοινοβια τις πρωιν Γιουγκοσλαβιας κ βρισκουν στο επαγγελμα του πολεμικου φωτογραφου την δοξα του "αναγνωρισμενου" φωτογραφου χωρις να ξερουν οτι απλα ειναι τζαμπα φρεσκα κρεατα για την βιομηχανια του θεαματος

http://www.imdb.com/title/tt1173687/

δεν τον σκότωσε η φωτογραφία... ολα τα υπόλοιπα ομως, σύμφωνα με τα τελευταία του γράμματα.

"I'm really, really sorry. The pain of life overrides the joy to the point that joy does not exist... depressed ... without phone ... money for rent ... money for child support ... money for debts ... money!!! ... I am haunted by the vivid memories of killings and corpses and anger and pain ... of starving or wounded children, of trigger-happy madmen, often police, of killer executioners ... I have gone to join Ken if I am that lucky."

Εναλλακτικές λύσης για χαμηλά πλάνα. :a0210:
http://www.diyphotography.net/frying-pan-can-help-take-photos-videos-super-low-angles/

tripod-pan-01.jpg

tripod-pan-02.jpg

tripod-pan-03.jpg

Καλημέρα φίλοι! Σήμερα ξεκινούν οι διακοπές μου στην Λέσβο. Εύχομαι να φέρω πίσω αρκετό ωραίο φωτογραφικό υλικό για να το μοιραστώ μαζί σας.

Καλημέρα φίλοι! Σήμερα ξεκινούν οι διακοπές μου στην Λέσβο. Εύχομαι να φέρω πίσω αρκετό ωραίο φωτογραφικό υλικό για να το μοιραστώ μαζί σας.

Τον Ιούνιο απολύθηκα από στρατο στη Μυτιλήνη. Πανέμορφο μερος που δυστυχώς δε κατάφερα να το γυρίσω. Θα έχει σίγουρα αρκετό υλικό.

Καλες διακοπές!!!

Κι εγώ έτοιμος για την πρώτη βούτα της rx100 III + ewamarine... Αν τα πάει καλά, της υποσχέθηκα ikelite του χρόνου! :flipout:

Ευχαριστώ για τις ευχές όλους σας! Εύχομαι καλή ξεκούραση και καλές διακοπές σε όλους.

Άντε να μαζέψουμε μπόλικο υλικό να εμπλουτίσουμε την φωτογραφική κατηγορία!

Θα εγκαινιάσω και τον 55-200.

To εργοστάσιο οπτικών της Nikon (Nippon Kogaku) στην Γιοκοχάμα. Ασπρόμαυρο φιλμ γυρισμένο από τον Akira Kurosawa τον Μάρτιο του 1944 με τίτλο "Ichiban Utsukushiku" - The Most Beautiful. Το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς απο τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στις 25/2/1945.

https://www.youtube.com/watch?v=8PE7KKeYTek