Το Φωτογραφικό chat

Καλησπέρα φίλοι!

Επικρατεί πολύ ησυχία τελευταία στο νήμα. Τελευταία ημέρα διακοπών σήμερα. Δεν κατάφερα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες η τουλάχιστον όσες θα ήθελα. Αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στον μικρό μου και την σύζυγο. Κάτι έκανα όμως. Ήταν ωραίο ταξίδι. Η Μυτιλήνη - Λέσβος είναι άδεια από τουρισμό με την χώρα να μοιάζει ξεχασμένη. Δεν είδα παρά ελάχιστους πρόσφυγες στην Μυτιλήνη με τον κόσμο να είμαι απογοητευμένο με την τουριστική σεζόν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπορέσετε να πάτε θα βρείτε εύκολα πολύ φθηνά δωμάτια και πολλές ευκαιρίας για μισά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Εντός των επομενων ημερών θα ακολουθήσουν φωτογραφίες.

Καλησπέρα φίλοι!

Επικρατεί πολύ ησυχία τελευταία στο νήμα. Τελευταία ημέρα διακοπών σήμερα. Δεν κατάφερα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες η τουλάχιστον όσες θα ήθελα. Αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στον μικρό μου και την σύζυγο. Κάτι έκανα όμως. Ήταν ωραίο ταξίδι. Η Μυτιλήνη - Λέσβος είναι άδεια από τουρισμό με την χώρα να μοιάζει ξεχασμένη. Δεν είδα παρά ελάχιστους πρόσφυγες στην Μυτιλήνη με τον κόσμο να είμαι απογοητευμένο με την τουριστική σεζόν.

Αν μπορέσετε να πάτε θα βρείτε εύκολα πολύ φθηνά δωμάτια και πολλές ευκαιρίας για μισά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Εντός των επομενων ημερών θα ακολουθήσουν φωτογραφίες.

Καλο χειμωνα! :flipout::flipout:

Πανο, σε λαθος νησι πηγες
αλλου επικρατει πανικος *δεν λεμε ονοματα:flipout:

Καλησπέρα φίλοι!
Αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στον μικρό μου και την σύζυγο..

.

τι το καλυτερο:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Φτου μακριά απο εδώ :furious3: .... αυριο ξεκινανε οι δικες μου :ADFADF1:

είναι κρίμα για τα νησιά που είχαν σοβαρό θέμα με το προσφυγικό, μην ξεχναμαι ότι οι τουριστικες κρατήσεις γίνονταν απο νωρίς και φυσικά κανεις ξένος τουρίστας (και όχι μόνο) δεν ρισκαρε να προγραμματίσει διακοπές εκεί.

:flipout:

Σωστός.

Έχει ακόμα καιρό για διακοπές.

Μια χαρά ήταν. Είχε ησυχία.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα το έχει η Μυτιλήνη. Όχι πως τα άλλα μέρη έχουν τίγκα κόσμο αλλά έχουν περισσότερη κίνηση. Την πολύ την βαβούρα δεν την μπορώ. Με έχει κουράσει καθώς έχω μετρήσει ήδη πάνω από 20 χρόνια σε νησιά για θερινές σεζόν.....

Η καλύτερη εποχή είναι τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη αλλά δεν το επιτρέπει η δουλειά.

Καλησπέρα,
γνωρίζουμε που στέλνουμε την fuji xt-1 για καθαρισμό; Έχει ένα σημάδι κέντρο και κάτω.
Εδώ φαίνεται πάνω από το κύπελο - κέρατο που κρατάει ο νεαρός

https://www.flickr.com/photos/milaber22/28231581854/in/dateposted/

Ο τελευταίος που την πήγα (κάπου στην Λέκκα κέντρο) δεν με άφησε ικανοποιημένο καθώς αμέσως μετά σε φ11 είχε σημάδι.

βαλε φυσερο, και τραβα με f/11 σε ουρανο....
στην φωτο μπορει να ειναι σκουπιδακι και να εφυγε...

Καλησπέρα Κώστα,
το έκανα αλλά δεν φεύγει. Το σημάδι το βλέπω μέσα από το evf, ακόμη και με f2, με την μηχανή στραμμένη σε λάμπα.

Καλησπέρα Κώστα,
το έκανα αλλά δεν φεύγει. Το σημάδι το βλέπω μέσα από το evf, ακόμη και με f2, με την μηχανή στραμμένη σε λάμπα.

Μήπως είναι στον φακο;

Καλημέρα!
Μπορείς να πάρεις ένα σετάκι swabs με υγρό και να το κάνεις μόνο σου προσεκτικά διαβάζοντας πρώτα τις οδηγίες της μηχανής για καθαρισμό.

Σου προτείνω τον Άρη Καραμπά για καθαρισμό, σε περίπτωση που δεν θέλεις να το κάνεις μόνος σου.

Εξαίρετος επαγγελματίας!
Θεμιστοκλέους 1 Αθήνα 2103820789
Είναι σε όροφο.

ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω μαζί του.
Με τα swabs το είχα δοκιμάσει παλιά και μάλλον διστάζω να το ξανακάνω

ερωτηση . μετεφερα τις φωτογραφιες στον αλλο σκληρο του υπολογιστη και λογικο στο Lr να λεει the folder could not be found ... τι να κανω για να δηλωσω που ειναι ο φακελος? ευχαριστω

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Δεξϊ κλικ στο φάκελο με το ερωματικο και find missing file τον οδηγείς στον φακελο που τον έχεις μεταφέρει ...