Πάνο μπορείς να συνεχίσεις στο σχετικό νήμα που έχεις ήδη ανοίξει στην ενότητα Τεχνικά κ.λ.π. ή (ακόμα καλύτερα) να ανοίξεις νέο. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια (αλλαγές τίτλων ή κάτι άλλο) στείλε p.m.
Πανο, άσε τις ντροπές.
Περιμένουμε το νήμα σου όποτε εσύ κρίνεις ότι είσαι έτοιμος.
Μόνο ως γελοιότητες μπορούν να χαρακτηρισθούν τέτοιες πρακτικές, ανεξαρτήτως προέλευσης. Και τι δηλαδή ελπίζουν να πουλήσουν καπάκια? Το ebay προσφέρει 5 στην τιμή του ενός...
Στις a7 (πλην των α7sii & a7rii) έβαλε εξωτερικό φορτιστή; Έβαλε 2η μπαταρία;
Μήπως το κάνει μόνο εκεί που παίρνει το μεγάλο πακέτο;
Διότι δε νομίζω ότι η a7ii έχει χαμηλότερη κατανάλωση από την a7sii....
Επίσης δε συμφωνώ ότι με τέτοιες "τσιγκουνιές" κάνει οικονομία - ζημιά κάνει, πρώτα απ'ολα στην εικόνα της, διότι βλέπει κοντόφθαλμα και δε σέβεται τον πελάτη της. Ο πελάτης θέλει το κάτι παραπάνω για να ευχαριστηθεί, όχι το ελάχιστα δυνατό.
Μιλάμε για εταιρείες που από τη μία έχουν budgets διαφήμισης και μαρκετινγκ δισεκατομμύρια και από την άλλη δε δίνουν την απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια στους πελάτες τους, αυτούς που τους πληρώνουν.
H sony επίσης είναι τρομερά φαουλ και σε πολλά άλλα, με βασικότερο για μένα το θέμα διασύνδεσης της μηχανής - αν οι καθαρά φωτογραφικές εταιρείες έχουν δικαιολογίες η sony που είναι εταιρεία ηλεκτρονικών και κατασκευάζει καραβιές τηλέφωνα και τηλεοράσεις με android δεν έχει καμία.
Την καλημέρα μου σε όλους!
Για να μην ξεκινησουμε τωρα και για το 1 ετος εγγυηση που δινει έναντι 2 που θα οφειλε.
Αλλα βρίσκει και τα κανει.
Η 2ετια ειναι βαση νομου. Μπορεις να παραθεσεις καποιο link, γιατι μου ακουγεται περιεργο;
Δεν είναι μόνο η Sony, πολλές άλλες εταιρείες φωτογραφικές και μη δίνουν ένα χρόνο, και όταν κάνεις θέμα στον πωλητή ή δεν ξέρει ή... κάνει πως δεν το ξέρει. Άν σου κάτσει η στραβή, μπορεί να χρειαστεί να τους πάρει τηλ. δικηγόρος να τους τρίξει τα δόντια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.