Το Φωτογραφικό chat

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Να επισημάνω ότι για ευνόητους λόγους αποκλείονται απο τη συμμετοχή τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.

Εχω μια olympus mju ii, και μου την ζητησαν 100ε και παραξενευτηκα. Ποσο πωλουνται αυτες; Ωραιες φωτογραφιες εβγαζε αλλα πάνε χρονια, βγαζει τοσο καλες;

Εχω μια olympus mju ii, και μου την ζητησαν 100ε και παραξενευτηκα. Ποσο πωλουνται αυτες; Ωραιες φωτογραφιες εβγαζε αλλα πάνε χρονια, βγαζει τοσο καλες;

Αμα δεις κ στο ebay περιπου στα 100 δολλαρια την ζητανε

Αμα δεις κ στο ebay περιπου στα 100 δολλαρια την ζητανε

Ναι το εψαξα τεο και φτανει μεχρι 200+. Γιαυτο ρωταω γιατι μου φανηκε περιεργο, αμα ειναι να την κρατησω σα συλλεκτικη... :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

The Olympus µ[mju:]-II (US: ∞ Stylus Epic) was an award-winning 35mm compact camera issued by Olympus in 1997. Its small splashproof body, accurate autofocus, fast and sharp prime lens, and integrated auto-flash, led to it becoming something of a modern classic.

Την αφηνω στο συρταρι, δε πειραζει....:flipout:

Ερώτηση προς Αθηναίους φίλους.
Θα βρίσκομαι Αθήνα με παρέα για 3 μέρες και είπαμε να αφιερώσουμε την μια μέρα για εκδρομή εκτός Αθήνας. Θα έχουμε αυτοκίνητο.
Ποια περιοχή προτείνεται που να συνδυάζει και φωτογράφιση? Σκεφτόμουν για Ναύπλιο ή Αράχωβα, αν και δεν ξέρω αν είναι χιονισμένη.
Για πέστε ιδέες.
Υ.Γ Αν επιλέξουμε Ναύπλιο περνάμε από διόδια Ελευσίνας, από ότι είδα. Είναι βολικό να κάνω στάση στο ναυάγιο?

Τι να πας να κανεις Αραχωβα; Μουφα επιλογη. Ναυπλιο καλη επιλογη. Απο Αθηνα ακριβως στα διοδια Ελευσινας βγαινεις (δε πληρωνεις) και σε κανα 5λεπτο σταματας ναυαγιο (εχει χωρο).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ Δημήτρη. Μάλλον αυτό θα κάνω.
Καμιά οδηγία για το πως ακριβώς θα φτάσω στο ναυάγιο?

Last edited:
Με το που φτανεις στα διοδια απο Αθηνα, βγαινεις ακριβως πριν δεξια εκτος διοδιων. Ακολουθεις τον παραλιακο δρομο για κανα 2-3 χλμ (αφηνοντας πισω την Αθηνα, μη ξαναγυρισεις πισω :p), και θα δεις το ναυαγιο απο τον δρομο στο αριστερο σου χερι. Εκει εχει και χωρο να παρκαρεις. Εγω ο,τι φωτογραφιες ειχα βγαλει ηταν απο τον δρομο πανω, λογικα εσυ θα θες να κατεβεις κατω. Δεν ειναι μακρια, αλλα δε θυμαμαι κατα ποσο ηταν ευκολη η προσβαση ή πρεπει να πηδηξεις τιποτα φράχτες. Εγω δεν ειχα χρονο και δεν ειχα προσπαθησει καν. Good luck και περιμενουμε photos!

Ευχαριστώ και πάλι Δημήτρη. Κάποιος που κατέβηκε μέχρι κάτω μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι εύκολη η κάθοδος.
Δεν είμαστε για να κάνουμε τους κομάντο τώρα.

Είναι εύκολο να προσεγγίσεις το σημείο.Είχα παει πριν κάποια χρονια.

Έχει μείνει μια μέρα ακόμα μέχρι να σταματήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Android Media Player Που κληρώνει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των Δορυφορικών, όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμέτοχη μόλις που προλαβαίνετε. Πατήστε πάνω στο όνομα του player να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο νήμα MECOOL BB2 pro

Παρακαλώ τους κυρίους διαχειριστές να με ενημερώσουν πως μπορώ να διαγράψω την εγγραφή μου καθώς και ότι έχω γράψει στο φορουμ
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Παρακαλώ τους κυρίους διαχειριστές να με ενημερώσουν πως μπορώ να διαγράψω την εγγραφή μου καθώς και ότι έχω γράψει στο φορουμ
Ευχαριστώ

Λογαριασμοί και ποστ δεν διαγράφονται.

Αφήστε βρε τις παρεξηγήσεις με τους διαχειριστές και βάλτε κανα χεράκι, πείτε καμιά ιδέα να γίνει ένας οδηγός για βίντεο με φωτογραφική γιατί εγώ που υποτίθεται το ανέλαβα έχω κενό στο μυαλό μου το τελευταίο καιρό (και ελάχιστο χρόνο). Μην αρχίσουμε κατευθείαν με τα color grading και άλλα κινέζικα, να έχει μια ροή. Πως να ξεκινά, σε ποιόν να απευθύνεται, σε τι ποσοστό εικόνα - ήχο - κινηματογράφο - τέχνη - τεχνική - εξοπλισμό. Να έχει τα πάντα διαβαθμισμένα δίχως να πλατιάζει. Άντε ρίξτε καμιά ιδέα οι βιντεάδες αλλά και οι φωτογράφοι! Τι να περιλαμβάνει και με πια δομή; Σύντομα όχι κατεβατά γιατί μετά απλά θα κάνω copy paste:flipout:

Επίσης αν σας έλθουν στο μυαλό νήματα ή post από άλλες κατηγορίες που έχουν πληροφορία και ενδιαφέρον και έχουν σχέση.

P.S. με το που έγινα συντονιστής πάτε να την "κάνετε"... εδώ θα κάτσετε να στίψετε το μυαλό σας και να γράψετε.

Last edited:
Και ορθώς έπραξες φίλε Βασίλη !
Καλό είναι όταν οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες να λύνονται.