Το Φωτογραφικό chat

Ένα μη φωτογραφικό αλλά ίσως σημαντικό τιπ: αναλόγως του πόσο σημαντική είναι η εκδήλωση (αν είναι πχ κάποια μεγάλη ορχήστρα που έρχεται απέξω κλπ), πιθανώς να υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην κίνηση/όχληση μέσα στην αίθουσα. Οπότε, στη θέση σου θα κανόνιζα να περάσω μια βόλτα από τη γενική δοκιμή και να σταμπάρω θέσεις, ρυθμίσεις κλπ. Δε θα μου έκανε εντύπωση ακόμη κι αν σε υποχρέωναν να τραβήξεις με ηλεκτρονικό κλείστρο.

Ένα φωτογραφικό τιπ: ετοιμάσου για πολλές και δυνατές αντανακλάσεις στα χάλκινα.

Ευχαριστώ. Απ' οτι μου είπαν δυστυχώς δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε. Βέβαια θα πάμε 2-3 ώρες πριν να δούμε και απο κοντά θέσεις κλπ..Με 70-200 θα είμαι οκ ετσι?

Ευχαριστώ. Απ' οτι μου είπαν δυστυχώς δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε. Βέβαια θα πάμε 2-3 ώρες πριν να δούμε και απο κοντά θέσεις κλπ..Με 70-200 θα είμαι οκ ετσι?

Eξαρταται.....παρε και κανα extender αν εχεις καλης ποιοτητας μαζι σου....μπορει να θες καποια κοντινα και ο 200αρης να μην σου αρκει.

Eξαρταται.....παρε και κανα extender αν εχεις καλης ποιοτητας μαζι σου....μπορει να θες καποια κοντινα και ο 200αρης να μην σου αρκει.

Δεν εχω δυστυχώς.

Υπάρχει τρόπος να βρώ το shutter count της Χ-Τ2 μου; Το ρωτάω έπειτα από μεγάλο διαδικτυακό ψάξιμο με εσφαλμένες προτάσεις στα κοινωνικά δίκτυα της Fuji.

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Υπάρχει τρόπος να βρώ το shutter count της Χ-Τ2 μου; Το ρωτάω έπειτα από μεγάλο διαδικτυακό ψάξιμο με εσφαλμένες προτάσεις στα κοινωνικά δίκτυα της Fuji.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.Με το ExifTool εβρισκα το shutter count της δικης μου Χ-τ2.

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.Με το ExifTool εβρισκα το shutter count της δικης μου Χ-τ2.

Εαν δεν είσαι εξοικειωμένος με το EXIFTOOL ρίξε μια ματιά σε αυτήν την σελίδα

https://www.apotelyt.com/photo-camera/fujifilm-shutter-count#fullExif

Το έχω δοκιμάσει με ΧΤ2 και ΧΤ30 και είναι ακριβής

Ευχαριστώ ,τα έχω δοκιμάσει και τα δύο .Το πρώτο μου έδειχνε κάτι παρόμοιο με το όνομα της φωτογραφίας και το δεύτερο γράφει shutter count 747 ,ενώ έχω 30.000+...Iδού το exiftools

xt2.jpg

Ισως για αυτο εριξαν τις τιμες μολις παγκοσμιως στα μεγαλα τους μοντελα.

Προσπαθουν να επαναφερουν βιαιως πελατες πριν μεγαλωσει η ψαλιδα.

Σε κάποια μαγαζιά υπάρχουν κάποιες προσφορές με cashback, πχ για Nikon z6 κλπ

https://aa-digitalphoto.gr/product/nikon-z6-kit-24-70mm-ftz-adapter/

Αυτά τα χρήματα αφαιρουνται στην αγορά ή επιστρέφονται κάπως αλλιώς;
Και από πια τιμή αφαιρούνται?

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν παιρνεις να μαθεις να μας πεις και εμας ?

Πχ στην προσφορα της Canon που κανονικα εχει ληξει αλλα πιθανον σιωπηρα να συνεχιζεται για λιγο ακομα (εκτος αν περασουμε κατευθειαν στην φαση προσφορων για τις γιορτες) δεν πληρωνες ποτε ολο το ποσο αλλα σου αφαιρειτο το trade in bonus απο την αρχικη τιμη αγορας και οχι την τρεχουσα που ειχε μια μικρη εκπτωση.

Για αυτο και αλλου ελεγαν για 600 ευρω και αλλου για 750 ευρω εκπτωση στην περιπτωση της R. Ασχετα αν τελικα η αληθινη εκπτωση εφτασε στο ενα χιλιαρικο κατω απο την αρχικη τιμη της καμερας .

Μην κανουμε διαφημιση σε μαγαζια αναλυωντας τις πρακτικες τους . Οποιος ενδιαφερεται για Canon R, RP με pm ευχαριστως να του πω.