Το Φωτογραφικό chat

Ψιλομάπα μου φαίνεται η νέα εμφάνιση του dpreview. Όχι τόσο σε επίπεδο forum γιατί οκ δεν είχε αλλάξει δραματικά από το πως ήταν πριν π.χ. 4 χρόνια αλλά σε επίπεδο άρθρων - δοκιμών - αξιολογήσεων κλπ. Και οπτικά δηλαδή μου φαίνεται δυσανάγνωστο το κυρίως κείμενο, και η πρόσβαση στα σχόλια είναι ενοχλητική αλλά και οι ενδεικτικές φωτογραφίες είτε προϊόντων είτε από δοκιμές είναι κουραστικές να τις δεις. Κρίμα γιατί μια χαρά ήταν πριν...

Δεν συνηθίζεται με τίποτα τελικά, κακοστημένο, σαν να το έχει σχεδιάσει επιτροπή.
Το δε σκρολάρισμα πολύ κουραστικό, μακάρι να είχε ως επιλογή την προηγούμενη βερσιον

• Love
Reactions: pifilos
Δεν συνηθίζεται με τίποτα τελικά, κακοστημένο, σαν να το έχει σχεδιάσει επιτροπή.
Το δε σκρολάρισμα πολύ κουραστικό, μακάρι να είχε ως επιλογή την προηγούμενη βερσιον
Ευχαριστώ γιατί νόμιζα πως είμαι ο μόνος. Προσπάθησα να δω χθες τη gallery του Sony 100-400mm που ανακοινώθηκε και μετά τις πρώτες 10 εικόνες τα παράτησα. Ούτε για ειδήσεις, ούτε για gallery, ούτε για σχόλια... οριακά κάπως σα forum παλεύεται αλλά δε με προδιαθέτει πλέον να μπω.

• Like
Reactions: cacau