το φτηνό αλλα τίμιο media player...

ποια είναι η γνώμη σας δικαιούμαστε να ζητήσουμε από τον τύπο να φτιάξει το 5.1 'η επειδή ήταν χώμα η τιμή δεν πρόκειται ν'ασχοληθεί με firmware update?

δοκίμασα το land of the lost με 1080p και έπαιξε καταπληκτικά,όλο το έργο χωρίς κανένα σπάσιμο ή τίποτα περίεργο και εικόνα για μένα στην 46αρα άψογη...
ακόμα και ο στέρεο ήχος φτιαγμένος surround από τον ενισχυτή ήταν ΟΚ...

ακόμα έβαλα SD card και έπαιξε τις φωτογραφίες της φωτογραφικής μια χαρά...

ερώτηση: η VGA έξοδος που είναι για παλιά μόνιτορ υπάρχει σαν είσοδος στις CRT ΤV που έχουμε στα εξοχικά; μήπως χρειαστεί κάνα ανταπτοράκι σε scart ας πούμε;

Last edited:
Γεια σας,

μηπως καποιος γνωριζει να μου πει πως επιλεγουμε να εμφανιζει Ελληνικους υπότιτλους??

Γιατι τα κινεζικα μου δεν ειναι και τοσο καλα.....

στις ρυθμίσεις του player να έχεις επιλέξει UTF-8

εαν οι υπότιτλοι δεν είναι και αυτοί σε τέτοιο format, τότε...

1.ανοίγουμε τους υπότιτλους με το notepad
2.πατάμε save as...
3.επιλέγουμε encoding UTF-8

στις ρυθμίσεις του player να έχεις επιλέξει UTF-8

εαν οι υπότιτλοι δεν είναι και αυτοί σε τέτοιο format, τότε...

1.ανοίγουμε τους υπότιτλους με το notepad
2.πατάμε save as...
3.επιλέγουμε encoding UTF-8

Θα δοκιμασω με το notepad. Γιατι επιλεγοντας μονο UTF-8 παλι κινεζικα εδειχνε..
Σ' ευχαριστω πολυ!

Έχει τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους & κατακόρυφης μετατόπισης υποτίτλων?

επειδη καποιος ρωτησε ποιος ειναι ο δεκτης και επειδη το ειχα στα αγαπημενα

Full HD 1080P USB HDD Media Player HDMI VGA MKV H.264

απο τον χρηστη wenft

που να επικοινωνήσω δεν έψαξα όμως....
το Link sto ebay χάθηκε...

το λινκ ειναι το παραπανω που εχω δωσει και τον χρηστη

Παιδια καλησπερα.
Ειμαι κατοχος ενος Xtreamer και ειμαι πολυ ευχαριστημμενος.
Επισης εχω και ενα WD Tv HD Player (2η Γενια) και επισης ευχαριστημενος.
2 φιλοι μου θελουν να παρουν ενα MEDIA PLAYER αλλα δεν διαθετουν το Budget για τα παραπανω.
Δηλαδη ψαχνω να τους προτεινω λυσεις εως 60 Ευρω , ωστε μαζι και με ενα σκληρο δισκο (εξωτερικο) περιπου των 40 Ευρω να φτασουν τα 100 ευρω ολα μαζι.
Δεν τους ενδιαφερουν διαδικτυακες δυνατοτητες.]
Δεν ψαχνω να βρω Μενου επιπεδου των παραπανω αλλα σιγουρα να ειναι ευχρηστο και σιγουρα να εχουν εξοδο HDMI.
Τωρα αν υπαρχει και καμια οπτικη εξοδος για να το βαλουν μελλοντικα σε καποιον ενισχυτη , δεν μας χαλαει και αυτο.
Σιγουρα να παιζουν απροβληματιστα MKV , AVI και σιγουρα υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων.
Πραγματα δηλαδη που εχουν δει στα δικα μου Media Players και τους αρεσει!
Προτεινετε καποιο?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: το φτηνό αλλα τίμιο media player...

Με ενδιαφέρει το downmix σε στερεο γιατί προορίζεται για κρεβατοκαμαρα.
Το κάνει όμως από την hdmi μόνο ή και από την αναλογική έξοδο av;

Από τους έχοντες το player, μία απάντηση αν είναι ευκολο;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: το φτηνό αλλα τίμιο media player...

Παιδια καλησπερα.
Ειμαι κατοχος ενος Xtreamer και ειμαι πολυ ευχαριστημμενος.
Επισης εχω και ενα WD Tv HD Player (2η Γενια) και επισης ευχαριστημενος.
2 φιλοι μου θελουν να παρουν ενα MEDIA PLAYER αλλα δεν διαθετουν το Budget για τα παραπανω.
Δηλαδη ψαχνω να τους προτεινω λυσεις εως 60 Ευρω , ωστε μαζι και με ενα σκληρο δισκο (εξωτερικο) περιπου των 40 Ευρω να φτασουν τα 100 ευρω ολα μαζι.
Δεν τους ενδιαφερουν διαδικτυακες δυνατοτητες.]
Δεν ψαχνω να βρω Μενου επιπεδου των παραπανω αλλα σιγουρα να ειναι ευχρηστο και σιγουρα να εχουν εξοδο HDMI.
Τωρα αν υπαρχει και καμια οπτικη εξοδος για να το βαλουν μελλοντικα σε καποιον ενισχυτη , δεν μας χαλαει και αυτο.
Σιγουρα να παιζουν απροβληματιστα MKV , AVI και σιγουρα υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων.
Πραγματα δηλαδη που εχουν δει στα δικα μου Media Players και τους αρεσει!
Προτεινετε καποιο?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68910

του έστειλα το παρακάτω μήνυμα και περιμένω απάντηση....

the player is perfect to play HD movies in TV sets with the downmix to stereo 2.1 capability. BUT to be used effectively with 5.1 sets with an amplifier it should at least be able to pass-through 5.1 DTS or Dolby-Digital sound through the HDMI. I think this can be fixed with a firmware upgrade. Can you fix this problem? for me it's a serious disadvantage and would not have bought it if I had noticed it. I took for granted that High Def movies are played with 5.1 sound!

πάντως χτες που είδα τον Μελ σε ένα 1080 εργάκι, προς το τέλος άρχισε να χάνει καρέ και 2-3 περιπτώσεις και για 2 δευτερόλεπτα...
το είχα βάλει πάνω στον 1 τερα seagate, με 2 θήκες dvd ανάμεσα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι το μινι player έκαιγε από κάτω πολύ, οι πλαστικές θήκες είχαν ζεματιστεί, και η πάνω επιφάνεια του σκληρού έκαιγε επίσης...
αμέσως τα έβαλα δίπλα δίπλα και το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίστηκε..αλλά η ταινία τέλειωσε μετά από ένα τεταρτάκι...
οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι έφταιξε η ζέστη λόγω της χαζής τοποθέτησης...θα ξαναδω σήμερα εργάκι και σας ενημερώνω...

Last edited:
Δεν πρεπει να υπαρχει firmware που να περναει 5.1 ηχο απο την HDMI για αυτο το τσιπακι.
Δες εδω http://www.futeko.com/ και το IDER και το EAGET που εχουν το ιδιο τσιπακι, κανενα δεν περναει 5.1 ηχο απο την HDMI (το eaget περναει απο την coaxial).
Πολυ σωστα το εγραψε ο sfortis στο πρωτο ποστ, μονο 2.0 ηχο περναει...

Last edited:
Η απάντηση σε άπταιστα αγγλικά:
"hello ,maybe something miss understanding .
this item does not support 5.1 audio output .
and on our item page it have not write it ,kindly pls check and confirm ,thanks.
this item support lastest version told by our supplier ,if have any newer we will write on our ebay item page ,thanks .
hope you use it happily .if any question pls tell us ,we will help you .many thanks.

- wenft"

χαχα, τρομερά αγγλικά πραγματικά! Δυστηχως είναι περιορισμός του chipset... απο την άλλη κάνει downmix που είναι πολύ χρήσιμο για την θέση του media player αυτού ως βοηθητικού σε τηλεόραση κρεβατοκάμαρας, εξοχικού κτλ!

Απο την αναλογικη ομως εξοδο ηχου κανει downmix ή μόνο από hdmi;
Sorry παιδια που σας εχω ζαλισει αλλα ειναι η 3η φορά που το ρωταω.
Μπορει κάποιος να βαλει ενα ζευγαρι ακουστικα να μου πει αν κανει downmix το dts?

'εβαλα πίσω στο AV τα ακουστικάκια του κινητού ενώ έπαιζε ταινία από την HDMI και δεν συνέβει τίποτα...ο ήχος συνέχισε να πηγαίνει στον ενισχυτή. ίσως θέλει και κάποια ρύθμιση από μενού...αύριο που έχω ελεύθερο χρόνο να κοιτάξω

Ρε κάτοχοι πως στο καλό φορτώνει srt;

Last edited:
'εβαλα πίσω στο AV τα ακουστικάκια του κινητού ενώ έπαιζε ταινία από την HDMI και δεν συνέβει τίποτα...ο ήχος συνέχισε να πηγαίνει στον ενισχυτή. ίσως θέλει και κάποια ρύθμιση από μενού...αύριο που έχω ελεύθερο χρόνο να κοιτάξω

Ρε κάτοχοι πως στο καλό φορτώνει srt;
ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας

Δηλαδη με τους Ελληνικους υποτητλους τι γινεται πεζει κανονικα εγω εχω και τα Ζ5450 5.1 θα πεζουνε και αυτο που λεει video decoding up to 1080p. το σημενει δεν πεζει κανονικα 1080;