το φτηνό αλλα τίμιο media player...

το παρελαβα πριν απο 7 μερες.ειναι φανταστικο για τα λεφτα του.ανοιγει αμεσως.1080 νερακι,μεγεθος μικρου σκληρου δισκου.ολα τα καλωδια μεσα.ελληνικοι utf-8 υποτιτλοι.με 30 ευρω και καινουριο.αψογο.
ευχαριστω τον αυτον που ανοιξε το νημα

Αν μπωρει να βοηθησει καποιος για ενα κινεζικο μιντια πλε'ι'ερ των ρωτησα των τυπο αν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και μου εστειλε αυτο κατ αρχην παιδια αν δεν υποστηριζει δεν μπωρουμε εμεις με καποιο προγγραμα να τους πεξει η μηπως οχι ; τελος παντον ο τυπος μου απανταει αυτο τι σημενει ξερει κανεις πεζει η δεν πεζει τελικα;
Greek subs are not recognised if saved as utf8
After trying several combinations, I discovered that greek subs can be senn ONLY if srt is saved as unicode and watched at TV with fonts set to BIG subtitles.
Now everything works fine. Thank you for your cooperation,
Thanks, George

Αυτο το unicode που λεει τι σημενει;

Ανοιγμα υποτιτλων με notebad (σημειοματαριο) και αποθηκευση ως utf8, εχει γραφτει και ποιο πισω.

Δηλ παιζει.

Re: Απάντηση: το φτηνό αλλα τίμιο media player...

Ανοιγμα υποτιτλων με notebad (σημειοματαριο) και αποθηκευση ως utf8, εχει γραφτει και ποιο πισω.

Δηλ παιζει.

Δηλαδη δενθα εχω καποιο προβλημα λογικα ετσι; τωρα ρε παιδια κατι αλλο πως βλεπουμε αν δηνει ηχο το συγκεκριμενο δεν δηνει αλλα αν θελουμε να δουμε αν δηνει ηχο 5.1 dts κτλ αυτο πως το βλεπουμε;

Δηλ παιζει.

Αυτος ρε παιδια μου λεει οτι δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.
hello,welcome .this item does not support greek subtitles ,
this item support external hdd up to 500gb .thanks.
this item does not support 5.1 Chanel audio.
if any question pls tell us ,we will help you .many thanks.

- wenft
Δηλαδη δεν θα εχω καποιο προβλημα λογικα ετσι;με το notepad εννοω τωρα ρε παιδια κατι αλλο πως βλεπουμε αν δηνει ηχο το συγκεκριμενο δεν δηνει αλλα αν θελουμε να δουμε αν δηνει ηχο 5.1 dts κτλ αυτο πως το βλεπουμε;

ελληνικά βλέπεις σε UTF8 κανονικα. Πολυκάναλο ήχο οχι δεν βγάζει, κάνει downmix τα πάντα σε stereo.

Nα ενημερώσω που σας έλεγα ότι το ζέστανα μια φορά και άρχισαν κάτι κολλήματα...τώρα που το έβαλα μόνο του πάνω στο ξύλινο ράφι έπαιξε σάββατο από το πρωί ως το βράδυ 5 εργάκια σε δυνατές εντάσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...αν είχε και 5.1 θα ήταν τέλειο κι άψογο για τα τετραπλάσια από τα 32 ευρώ που κόστισε...

για το υπνοδωμάτιο/εξοχικό/παιδικό δωμάτιο απλώς είναι μια χαρά όλο το πακέτο

Συμφωνώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα...απλά οικονομικότατο και φορητότατο για παντού...το μόνο που δεν σκέφτηκε ο Κινέζος είναι να το κάνει βασικό player ενός συστήματος με 5.1 ενισχυτή και ανάλογα ηχεία/subwoofer...εννοώ ότι θα το προτιμούσα λίγο ακριβότερο και την παραπάνω δυνατότητα.
πάντως εγώ το έχω σαν βασικό βάζοντας τον denon να κάνει μετατροπή του 2.1 σε 5.1 ...με καλούτσικα αποτελέσματα...όταν δηλαδή είναι χαμηλά η ένταση λόγω παρουσίας γυναικός στο σπίτι, μια χαρά είναι η παραπάνω λύση...

Γειά και χαρά.
Εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ή είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη;

Την ιδια περιεργεια εχω κι εγω , το εχω παραγγειλει πριν 12 μερες και περιμενω να μου ερθει...

Τελικά DTS downmix κάνει ?

θέλω να το συνδέσω με μια παλιά CRT. Δεν θέλω 5.1. 2.0 μου αρκεί (αφού στο εξοχικό δεν έχω ηχοσύστημα).

Τελικά DTS down mix κάνει ?

θέλω να το συνδέσω με μια παλιά CRT. Δεν θέλω 5.1. 2.0 μου αρκεί (αφού στο εξοχικό δεν έχω ηχοσύστημα).
ολα τα κανει down mix σε 2.0

Τελικά DTS downmix κάνει ?

μια χαρά και το δικό μου... κάνει downmix κανονικά (ακόμα και HD audio)

είναι ένα μικρό θαυματάκι, παίζει μια χαρά σας λέω...

Χαιρομαι γι αυτο που γραφεις.
Αντε να δουμε ποτε θα ερθει , γιατι οτι παραγγελνω απο Κινα , Χονγκ Κονγκ κ.τ.λ. μεσω ebay , η μου χανονται στον δρομο η κανουνε κανενα μηνα...