To Gears of War 2 πουλαει 2.1 εκ. αντιτυπα την πρωτη ημερα κυκλοφοριας...

Status
Not open for further replies.
To "mindless shooter" αποτελει genre στα οποια ανηκουν και τo vapourware μεχρι στιγμης Killzone2 καθως και το ξαναζεσταμενο φαγητο Resistance2...

Και ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι της πλακας... Καποτε πουλουσαν μονο στα ηλιθια αμερικανακια αλλα πλεον ειμαστε και εμεις το ιδιο...

και για να μην παρεξηγηθουμε εχω παιξει και fps και 3rd person shooters αλλα με εξαιρεση το army of two που το τερματισα μαζι με τον ξαδερφο μου στο co-op το οποιο ειχε την πλακα του, τα υπολοιπα μετα απο κανα-δυο ωρες τα παραταω...

+ οτι στις κονσολες δεν ειναι παιζονται ευκολα λογο ελλειψης ποντικιου...

Θυμαμαι καποτε να λεμε οτι περιμενουμε να κυκλοφορησει το silent hill ή το Residen evil ή to Final Fantasy ή το crash και πολλες αλλες παιχνιδαρες και τωρα συζηταμε για το halo το gears of war το resistance και το killzone... αν αυτο δεν ειναι καταντια για τον χωρο του gaming τι ειναι??

To Silent Hill κυκλοφορησε πριν απο λιγο καιρο στο αμερικα (στην συρωπη νομιζω ερχεται φλεβαρη) και ουτε που εχει ακουστει τπτ... το νοικιασα απο βιντεο κλαμπ και το επαιξα λιγο... το παιχνιδι ειναι καταπληκτικό... αλλα βεβαια η προσμονη του gow2 και του καθε gow ειναι πιο σημαντικη...

Βγαινει αυριο πχ το FM-2009 και πλεον το ματς θα το δειχνει 3d αλλα και παλι συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με το gow2 και το console war...

τι να μας πω....

Δεν μπορω να αντιληθφω του διαχωρισμους που κανεις.
Να γυρισουμε αποκλειστικα στα text adventure της Level9 (Btw προσφατα ξαναεπαιξα το Red Moon) που παιζαμε στα BBC και στα Spectrum-ακια μας για να εχουμε "class"?

Mε ολα πρεπει να ασχολουμαστε.Kαι με retro,και με "ελαφρα" και με "μεγαλυτερου βαθους" παιχνιδια.Οποιος σνομπαρει οποιαδηποτε απο αυτες τις κατηγοριες,χανει...

Προθεση μου δεν ηταν να απαξιωσω τον spectrum 25 χρονια αργοτερα. Απο οτι θυμαμαι ομως καποια απο τα παιχνιδια του ηταν ασπρομαυρα (εγω ειχαν εναν Amstrad 64 τοτε).

Για το Gears 2 γραφω την αποψη μου παραπανω. Θεωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κατοχος 360 που να μην το εχει παιξει.

Τωρα αν μερικοι λενε οτι ειναι mindless κτλ. δεν εχει καμια σημασια. Οποιος θελει να εξασκησει το μυαλο του ας παιζει σκακι η και οχι παιχνιδια για κονσολες που εχουν φτιαχτει για διασκεδαση και ψυχαγωγια και οχι για εξασκηση και βελτιωση διανοητικων δυνατοτητων.-bye-

Να υποθεσω πως οι αγαπημενες σου ταινιες ειναι του Στηβεν Σιγκαλ...

Άλλο ένα θέμα χωρίς ουσία και λόγο ύπαρξης στο AvClub. Το φαινόμενο αρχίζει και επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε πολλά σχετικά θέματα,δεν θα επιτρέψω άλλες ανούσιες διαμάχες για τα γνωστά θέματα όπου υποβαθμίζουν τον αγαπημένο μας χώρο και προσανατολίζονται επικίνδυνα σε χαμηλού επιπέδου συζητήσεις.

Status
Not open for further replies.