To γράμμα ενός εθελοντή δασοπυροσβέστη...

Αν δεν το καταλάβατε, αυτές τις μέρες και λόγω των γεγονότων, η ΔΟ του avclub είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην αγανάκτηση όλων μας για την συμφορά με τις φωτιές.

Υπό κανονικές συνθήκες το προγραμματάκι, οι φωτογραφίες εποχούμενων υπουργών κλπ σε υπογραφές μελών, αναφορές σε δημόσια πρόσωπα ή σε υποψήφιους βουλευτές δεν θα γίνονταν ποτέ ανεκτά.
Σεβαστείτε το και συζητάτε κόσμια.

Οι κανόνες μας εξακολουθούν να υπάρχουν αν και υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσουμε την εποικοδομητική σάτιρα από τις ανοησίες.

Σεβαστείτε το βήμα που έχουμε.

(ανοησία δεν εννοώ το e-mail που δημοσιεύτηκε - απλά εδώ και πολύ καιρό δεν αποδέχομαι τέτοιες ενέργειες, άλλωστε αυτό δήλωσα.)

Φίλε BGP, νομίζω ότι δεν είναι η ώρα για κόντρες, ο Δημήτρης έχει δίκιο.
Η κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη και τη στιγμή που έχουμε μία εθνική τραγωδία νομίζω ότι δεν δικαιούμαστε να κοντραριζόμαστε !!!

Προς ενημέρωσή σου, σε πληροφορώ ότι και ο Ντίνος είναι ένας από αυτούς που έτρεχαν την Κυριακή να πάρουν τους γονείς τους από το χωριό......

δεν ξέρεις ποτέ τι προβλήματα έχει ο καθένας μας (συμπεριλαμβανομένου και εσένα)....

Αφήστε τους διαξιφισμούς για πολύ αργότερα.

Δεν είναι η ώρα.

Φιλικά...

Προς ενημέρωσή σας, για όσους ανησυχούν για τα ποσά που μοιράζονται στους πληγέντες, ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις ατόμων που με πλαστά χαρτιά πήραν αποζημιώσεις !!!

Δεν είναι ανώνυμο... Το όνομα του δασοπυροσβέστη είναι Νίκος Φιλλιπόπουλος...
Εγώ δεν ήθελα να το εκθέσω... Αλλά αφού υπάρχουν κολλήματα(ανούσια κατ' εμέ)...

Μερικές φορές θέλουμε να ακούμε μόνο τις κοροϊδίες από τους επώνυμους πολιτικούς μου φαίνεται...
Έχουμε φτάσει στο τέλμα...

Υ.Γ:Πάρτε και έναν επώνυμο...

image001.jpg

μάλλοΝ κιτσ η προσπάθεια σουκαι προσωπική !!!!άν έβαζες κα τον άλλον δίπλα θα συμφωνούσα

Αφου βλεπεις οτι το νημα "ησυχασε" (ετσι ηταν και το σωστο), γιατι επανερχεσαι???

Απο χθες έχω λάβει πάρα πολλού τέτοιου τύπου e-mails με μονταρισμένους πολιτικούς τα οποίο όντως είναι ευρηματικά και τουλάχιστον προσωπικά δεν τα βλέπω απο στενή κομματική σκοπιά.Δεν ξέρω βέβαια απο που προέρχονται...ούτε αν έχουν αλλο σκοπό πλην του γέλιου.Τέλος πάντων αφού υπάρχουν καλώς αλλά και αν έλειπαν δεν θα κόβαμε και φλέβες.

Οσον αφορά τον "Πυροσβέστη" το γράμμα του μου άρεσε και με συγκίνησε.Συμφωνώ στο ότι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σοβαρό βγαίνουν διάφοροι και λένε τα απίστευτα και έπειτα σκάνε και τα σχετικά ανεκδοτάκια αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει μια λεπτή διαφορά.
Στο e mail της υποτιθέμενης γιοτρού πχ απο την αρχή είχα την εντύπωση οτι καιροφυλακτούσε και αυτό γιατί αναφέρθηκε σε επώνυμο πρόσωπο και όχι σε κάποια απο τις χιλιάδες ανώνυμες περιπτώσεις που είναι βέβαιο οτι καθημερινά θα καλείται να αντιμετωπίσει,και με δεδομένο πάντα οτι τέτοια φαινόμενα είναι στο καθημερινό μας πρόγραμμα.
Το να κατακαίγεται ολόκληρη η Ελλάδα και να υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες δεν είναι σύνηθες οπότε αδυνατώ να πιστέψω οτι ο άνθρωπος καιροφυλακτούσε να γίνει μακελειό για να εκφράσει την άποψη του ή να προβληθεί.Μάλλον αυθόρμητη αντίδραση είναι και από ότι κατάλαβε επώνυμη κιόλας.

.