To γυμνό ως τέχνη...

Βλάση σου θυμίζω ότι και αρχαίοι υμών πρόγονοι τα γλυπτά που κάνανε ήταν στην πλειοψηφία τους γυμνά , η τουλάχιστον γυμνά

Πολύ ωραίο, ευχαριστούμε...:worshippy::worshippy:

Σοβαρά τώρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι τέχνη και μάλιστα υψηλή...

Πολύ αισθησιακές φωτό, έτσι πρέπει να είναι το γυμνό για να μην ξεπέφτει στην πορνογραφία.

Πολυ ωραιες ειναι.

Αυτο στην τελευταια φωτο, ειναι το "μνι" που λενε?

Σχεδόν όλες είναι τέχνη.

Οι τελευταία με ξένισε ...... δεν την θεωρώ τέχνη .... ούτε καν πορνογραφία.

Αντίθετα με χάλασε ...... σαν να έχει φωτογραφίσει κανά 8χρονο κοριτσάκι είναι ....

αυτή με το νερό που διαγράφει σχήμα καρδιάς είναι πολύ καλή...
Θα ήταν άριστη εάν ήταν όμορφο το μοντέλο. Πέραν δε κάθε φαντασίας, εάν ήταν με τη Σκάρλετ

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι πρόκειται περί τέχνης.
Μερικές μάλιστα είναι πολύ εμπνευσμένες.
:2thumb22sup:

Βρες μας κανενα τετοιο θεμα για φωτογραφιση να δεις συμμετοχη... οχι μας τρεχεις στα Καλοχώρια και στα Καστρα...:drummer:

Ηλία αν είχα χώρο και φώτα θα κάναμε και σεμινάριο... από μοντέλα το μόνο εύκολο. Και με πληρωμή και χωρίς πληρωμή, όσες θέλεις, ψηλές, κοντές, ξανθιιές, μελαχροινές.... για στούντιο λήψεις τρέχουν όλες. Ξέρω μάλιστα και μερικές που θα πλήρωναν για να κάνουν ένα ωραίο πορτοφόλιο από γυμνά. Αλλά από στούντιο, δεν... και από τέχνη επίσης

Ο μόνες που μου παρουσίασαν κάποιο ενδιαφέρον είναι αυτές που παίζει με το φως και το σκοτάδι... Οι άλλες μου φάνηκαν πολύ αδιάφορες... Πιστεύω οτι ο τύπος προσπάθησε να καλλιτεχνήσει αλλά δεν του βγήκε... Φαίνεται δεν εχει βρει τον τρόπο ακόμα να δείξει το γυμνό με τρόπο που να γοητεύει και να μην προκαλεί ή να ξενίζει... Παράδειγμα οι πόροι του δέρματος στην 1η φωτό μου θυμίζουν κοτόπουλο και οι τριχούλες ανάμεσα στα πόδια στην 2η μου φέρνουν περισσότερο σε αράχνη... μπρρρρρρ....

δείτε λιγάκι αυτό http://photo.net/photodb/folder?folder_id=787561

και πείτε μου αν είναι τέχνη ή κάτι άλλο....
:grandpa:

Προσωπική εκτίμηση, είναι συνδυασμός Τέχνης και πλαστικότητας του ανθρώπινου σώματος. Ενας συνδυασμός που "δένει " αρμονικά στα χέρια ένος εκπληκτικού επαγγελματία.
Βλάση έχουμε το όνομα του φωτογράφου;-bye-

Συμφωνώ με τον BIOS, για τέχνη πήγε αλλά...
τις βρήκα αδιάφορες.
Το υψηλό κοντραστ δε νομίζω ότι κολακεύει την ανθρώπινη επιδερμίδα που χρειάζεται πολλούς τόνους του γκρι να αναδειχτεί.

Στο ίδιο site πιο κάτω βρήκα αυτή τη φωτογραφία. Απαλός φωτισμός και ένα γυναικείο σώμα γήινα όμορφο,
χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού (πχ δυνατός φωτισμός, κοντράστ).

συμφωνω με τον Ηλια τεχνη ειναι, αλλα οτι ειναι τεχνη δεν ειναι παντα καλο.

η φωτο του Ηλια απλη και γλυκια εχει πολλα να σου πει .....

.

Last edited: