Το HDMI πέθανε !!! ?? - ΖΗΤΩ το HDBaseT

Άσχετο, στο HDMI 1.4 εκεί που λέει Networking γράφουν NO.

Στο 1.4 αυτό που άλλαξε εκτός από το 3D support δεν είναι και το Ethernet Channel;

Πολύ βολικό. Τουλάχιστον τώρα περνάει καλώδιο από απλή φ23 ηλεκτρολογική σωλήνα και μετά τερματίζεις το βύσμα και τέλειωσες. Για να περάσεις HDMI έπρεπε να είχες προνοήσει από πριν για φ32 χωρίς απότομες γωνίες για να περνάει και το βύσμα μαζί, μιά και δεν υπάρχει απλός τρόπος να τερματίσεις σκέτο καλώδιο HDMI...

Μου φαίνεται σαν πικρό αστείο... Δείχνει απίστευτα φιλικό για να το στηρίξουν τελικά...

Ίσως να προτιμήσουν να το φάει η μαρμάγκα για να προωθήσουν κάτι το οποίο θα βγάλει περισσότερα φραγκάκια απο τις τσέπες μας

 Νίκος;1274566 said:
Κάτι ήξερε ο Jobs που δεν έχει βάλει HDMI. :2thumb22sup:

Αυτος ειναι ο μεγαλύτερος χαμένος.

πηγε να περασει το display port και εφαγε πόρτα

εφαγε γιουχου για το hdmi και τελικα ενέδωσε

και τωρα που θα καταργηθει και αυτο θα αλλαξει πάλι ρώτα....

Καταπληκτικά νέα … εφόσον δε στραβώσει κάτι στην πορεία.

Πότε αναμένουμε την κυκλοφορία χρυσών καλωδίων σε hi-end τιμές ? :D :D :D

Είναι τεχνολογία που ξεκίνησε το 2007, σε συνεργασία με την Intel ταχύτητας 10Gbps και μεταφοράς 100 μέτρων.

iphone_lp1.jpg

Σε τελική μορφή αναμένεται να ανακοινωθεί το φθινόπωρο μάλλον.

Απάντηση: Re: Το HDMI πέθανε !!! ?? - ΖΗΤΩ το HDBaseT

Προσωπικά φοβάμαι πως όταν (ή αν..) γίνει standard, τα 10Gbps θα είναι λίγα για τα τότε formats.

Αυτό με την προοπτική του ότι θα περνάνε όλα τα σήματα από ένα καλώδιο γιατί το bitrate του BD πχ φτάνει τα 27mbps, εδώ μιλάμε για 10GBPS...

Αν γίνει Mainstream πολλοί πάνω που χαλάρωσαν με το Hdmi θα αρχίσουν να το ξαναμελετούν το πράμα.

Προσωπικά εγώ στο Spdif με Coaxial έχω μείνει και οι ενισχυτές που έχω παίζουν Stereo και δεν έχουν καν Hdmi,αλλά ούτε και έχουν καμιά δουλειά να συνδεθούν με τηλεόραση/προβολικό μέσο!
Για Surround ηχεία δεν με βλέπω αλλά αν τρελαθώ και βάλω και θελήσω να ακούσω τα HD Formats υπάρχει το Ext In. :flipout:

Ακούω προσφορές αγοράς της χαλαρής θέσεις μου...:BDGBGDB55::p