Το "History HD" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Status
Not open for further replies.
Re: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Οποιος θέλει να ευχαριστηθεί history HD μόνο μέσω Sky Italia

Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;Χωρίζουν σε ζώνες χωρών το πρόγραμμα;Ή έχει να κάνει με το κόστος μετάδοσης;

Re: Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;Χωρίζουν σε ζώνες χωρών το πρόγραμμα;Ή έχει να κάνει με το κόστος μετάδοσης;

Στην Ιταλία η παραγωγή του καναλιού γίνεται από την Fox International Channels.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη από την A+E Networks (Hearst Corporation και Disney).
Άλλες εταιρίες, άλλο πρόγραμμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Στην Ιταλία η παραγωγή του καναλιού γίνεται από την Fox International Channels.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη από την A+E Networks (Hearst Corporation και Disney).
Άλλες εταιρίες, άλλο πρόγραμμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα,γιατί δεν πάει ο Οτε ή nova ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην fox και πάει στους άλλους,αφού το πρόγραμμα δεν επιδέχεται σύγκρισης(όπως λέτε όσοι γνωρίζεται το sky italia);Μήπως είναι θέμα κόστους;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Ευχαριστώ για την απάντηση.Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα,γιατί δεν πάει ο Οτε ή nova ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην fox και πάει στους άλλους,αφού το πρόγραμμα δεν επιδέχεται σύγκρισης(όπως λέτε όσοι γνωρίζεται το sky italia);Μήπως είναι θέμα κόστους;

Γιατί η Fox International Channels Italia που παράγει το κανάλι έχει τα δικαιώματά του μόνο για την Ιταλία.
Η αντίστοιχη ελληνική εταιρεία, η Fox International Channels Greece (που παράγει το FOX Greece, το FOX Life Greece, το National Geographic Greece) δεν παράγει τοπική ελληνική έκδοση για το History.
Και το αν θα γίνει δεν εξαρτάται από τον OTE ή την Nova, αλλά από το κατά πόσο θέλει η μαμά Fox να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.
Είναι ουτοπικό να ζητάμε τοπική έκδοση για το History, όταν δεν προσφέρεται σε σημαντικότερες αγορές της Ελλάδας.
Έτσι ο OTE και η Nova αρκούνται στις πανευρωπαϊκές εκδόσεις του καναλιού. Λίγο δύσκολο να μπορούν να επηρεάσουν το περιεχόμενο των εκδόσεων αυτών.
Μακάρι να το καταφέρουν.

Παντως δε μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα καναλια πρεπει να ναι αγγλοαμερικανικα, δε μπορει να ναι πχ κινεζικο γαλλικο η ρωσσικο; Μονο οι αμερικανοι εχουν ιστορικα καναλια κ γενικα θεματικα καναλια;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Λίγο δύσκολο να μπορούν να επηρεάσουν το περιεχόμενο των εκδόσεων αυτών.
Μακάρι να το καταφέρουν.
η nova αλλάζει λίγο το περιεχόμενο του καναλιού κάποιες ώρες της ημέρα με Β' παγκόσμιο πόλεμο

Οποιος θέλει να ευχαριστηθεί history HD μόνο μέσω Sky Italia

με την λεξη "ευχαριστηθει" που αναφερεις,παραδεχεσαι οτι το καναλι ειναι μια πατατα...και μαλιστα ακριβοπληρωμενη πατατα.πρεπει να καταλαβει ο καθε ΟΤΕ και η καθε ΝΟΒΑ οτι ο ελληνας τηλεθεατης ντοκιμαντερ δεν ειναι αμερικανακι(πνευματικο επιπεδο εννοω)

Απάντηση: Re: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

με την λεξη "ευχαριστηθει" που αναφερεις,παραδεχεσαι οτι το καναλι ειναι μια πατατα...και μαλιστα ακριβοπληρωμενη πατατα.πρεπει να καταλαβει ο καθε ΟΤΕ και η καθε ΝΟΒΑ οτι ο ελληνας τηλεθεατης ντοκιμαντερ δεν ειναι αμερικανακι(πνευματικο επιπεδο εννοω)
Θα συμφωνήσω.Είναι ένα κανάλι που μαζί με το travel έχουν την καλύτερη εικόνα αλλά δυστυχώς το περιεχόμενο είναι κάτω του μηδέν.Κανένα πρόγραμμα του δεν αξίζει.Μόνο κατά τις 1 το βράδυ βάζει κανένα ντοκυμαντέρ αντάξιο του παρελθόντος.Καλά με κάτι ενεχυροδανειστές,ανθρώπους της λάσπης και κάτι ξυλοκόπους δεν το συζητάω,καλύτερα TLC.Ακόμα όμως και κάτι αερομαχίες και τον άλλον τον βετεράνο του στρατού με τα ιστορικά όπλα,ξεχειλίζει τόσο η προώθηση της αμερικάνικης κουλτούρας που καταντάει αποκρουστικό.

Ρε συ Poison Prince, να σου θυμίσω τι έλεγες τον προηγούμενο χρόνο?

εγω παντως με ενα εικοσαρικο το μηνα δεν εχω και πολλες απαιτησεις για προσθηκες και να γκρινιαζω.ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΒΑ.

πρεπει να βαλουν καποιο ντοκιμαντερ για ιστορια και ταξιδια.υστερει πολυ ο οτε σε αυτο το σημειο.οι σαβουρες της Discovery οπως ID και TlC μονο κακο κανουν στην πλατφορμα.και ελεος πια με τα ειδησεογραφικα.τα παιρνουν τζαμπα και τα πληρωνουμε εμεις

και αν βουλιαξει και χρεοκοπησει η νοβα θα μεινει μονοπωλειο ο ΟΤΕ και θα δουμε το αυτονοητο...θα αρπαξει κατι σε History Channel,Premier League,Super League αντε και το Animal Planet, θα σου πουν οτι δεν βγαινουμε γιατι το κοστος ειναι μεγαλο και θα τα φτασουν τα τιμολογια στα 50-60 ευρω.οτι ακριβως εκανε η νοβα.ο ΟΤΕ δεν ειναι καλοψυχος απλα εχει ανταγωνιστη αυτη τη στιγμη

μπορει καποιος που πραγματικα γνωριζει να απαντηση στο ερωτημα...ποσο κοστιζει στον ΟΤΕ μια συμβαση με το Luxe TV και μια με το History Channel ή καποιο αλλο με ντοκιμαντερ.νομιζω οτι το κοστος ειναι χαωδες και αυτος ειναι ο ο λογος που προτιμαει δευτερης διαλογης καναλια

Τι έχει αλλάξει ο ΟΤΕ από τότε που να επηρεάζει την τσέπη σου? Αντιθέτως σου έβαλε αυτά που ζήτησες. Υπάρχει κάτι που μπορεί να σου κάνει o ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ που ισως εμφανιστεί για να είσαι ευχαριστημένος?? (δεν αναφέρομαι στην NOVA γιατί δεν έχει κάνει κάτι τρομερό από τότε στο θέμα καναλιών)

Μόνος σου το είπες άλλωστε, "με ενα εικοσαρικο το μηνα δεν εχω και πολλες απαιτησεις".

Γιατι να μην εχει απαιτησεις; Τπαρχει πελατης διχως απαιτησεις;

Οχί, όλοι έχουμε απαιτήσεις. Αλλά το θέμα είναι κατα πόσο μπορούν να εφαρμοστούν.

Γιατί δεν βάζει όλη η ευρώπη το History του Sky Italia? Μήπως γιατί το Sky Italia έχει αποκλειστική συνεργασία για να αυξήσει τους υποψήφιους αγοραστές του? Μήπως γιατί ειναι πολύ πιο ακριβό? Σίγουρα όχι γιατί τους αρεσει η "σαβούρα".

Αν βάλει τελικά το History που δείχνει το Sky Italia, μετά θα γκρινιάζουμε για κάτι άλλο.

Ας ευχαριστήθούμε επιτέλους που μπορούμε να βλέπουμε συνδρομητικά στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό χωρίς να δίνουμε ένα σκασμό λευτά κάθε μήνα.

Σαφώς και πρέπει να κάνουμε κριτική γιατί μόνο έτσι βελτιώνεται κανείς, αλλά το να λέμε συνέχεια τα ίδια, καταντάει κουραστικό.

Έχουμε φτάσει 8η σελίδα πλέον. Στην τελική ας αλλάξουμε τον τίτλο "Θαψιμο του History HD στον ΟΤΕ και την Ευρώπη" για να ξέρω τουλάχιστον να μην το διαβάζω.

Εμενα μαρεσει το history αμα δεν ειχε κ διαφημισεις καθε 8 λεπτα θα ταν ακομη καλυτερα. Το pawns. Ειναι ωραιο γιατι μαθαινει ιστορια αντικειμενων

Γιωργο αυτο που φοβαμαι (και το εχω ξαναγραψει) ειναι με τις πολλες και ανουσιες προσθηκες (βλεπε HISTORY) ο ΟΤΕ δεν θα μπορει για καιρο να χρεωνει τοσο χαμηλα στα 20-25 ευρω.Πολλοι εβαλαν ΟΤΕ μονο και μονο για την τιμη,οπως κι εγω και σε μια αυξηση θα πουμε αντιο στη συνδρομητικη τηλεοραση.ισως να κανω εγω λαθος και να κανω λαθος προβλεψη.
οσον αφορα το τελευταιο ποσταρισμα μου,στο ποσταρισμα σου,πραγματικα ειχα αρχικα αλλη εικονα για το History.ειχα την εντυπωση πριν μπει οτι ειναι καναλι ντοκιμαντερ με ιστορια και καταληξαμε σε ενεχυροδανειστηρια.Γι'αυτο καποτε το ζητουσα.οπως ζητουσα και το Travel που το θεωρω απιστευτο και εχω ευχαριστησει πολλες φορες την πλατφορμα που το εβαλε.
τις καλημερες μου σε ολους

Μα αυτό σου εξηγώ. Τότε όλοι λέγανε ότι "είναι απαραίτητο" και "δεν αγοράζω αν δεν το προσθέσουν". Τώρα που το προσθέσανε με την ίδια συνδρομή, πάλι προβληματα έχουμε.

Ελπίζω ότι δεν θα ανεβάσει την τιμή του, γιατί αρκετός κόσμος και να θέλει δεν θα μπορεί να πληρώνει. Πιστεύω ότι το γνωρίζουν αυτό όμως.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, ας μην κάνουμε δυσφήμηση στο προϊόν και δυσοίωνες προβλέψεις γιατί αρκετός κόσμος σχηματίζει απόψεις από το τι λέμε στο συγκεκριμένο φόρουμ. Είναι συμφέρον όλων να υπάρχει μια 2η πλατφόρμα στην Ελλάδα με χαμηλή τιμή.

εγω παντως δεν δυσφημισα το ολο προιον αλλα ΜΟΝΟ το καναλι.απεναντιας ευχαριστω τον ΟΤΕ που μου εδωσε, μεχρι τωρα τουλαχιστον ,τη δυνατοτητα να εχω οικονομικη δορυφορικη τηλεοραση που σε προηγουμενες μονοπωλιακες καταστασεις ουτε καν ειχα διανοηθει(πχ 67 ευρω της Νοβα).Αν μου εγγυηθουν απο τον ΟΤΕ οτι ολες οι προσθηκες δεν θα αλλαξουν την τιμολογιακη πολιτικη τοτε...ας βαλουν αλλα 200 καναλια με την ποιοτητα του History

Last edited by a moderator:

Γνωρίζει κανεις το ξεκίνημα του History Channel;Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι το Κανάλι το λάνσαρε Ελληνοαμερικανός,δεν ξέρω αν ευσταθεί:hmmmm2:

Eχουμε πει τοσα πολλα για το Ηistory αλλα πρεπει να πω οτι αυτο το ευχαριστο ιστορικο διαλειμμα την Κυριακη 7-9 εδω και 2 βδομαδες οπως και την επομενη απο τι ειδα ειναι αρκετα καλο...μακαρι να επεκταθει λιγακι με εκπομπες απο το αρχειο...και κατι ακομα,καλα αυτοι οι εξωγηινοι της αρχαιοτητας τον ατελειωτο εχουν ρε παιδι μ;Eλεος!:p

Status
Not open for further replies.