Το "History HD" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Status
Not open for further replies.
Re: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Τετοια ντοκιμαντερ θελω με την ποιοτητα του history
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
οχι αμερικανιες και χαζομαρες

Eχουμε πει τοσα πολλα για το Ηistory αλλα πρεπει να πω οτι αυτο το ευχαριστο ιστορικο διαλειμμα την Κυριακη 7-9 εδω και 2 βδομαδες οπως και την επομενη απο τι ειδα ειναι αρκετα καλο...μακαρι να επεκταθει λιγακι με εκπομπες απο το αρχειο...και κατι ακομα,καλα αυτοι οι εξωγηινοι της αρχαιοτητας τον ατελειωτο εχουν ρε παιδι μ;Eλεος!:p

Ναι ρε γαμώτο πόσα επεισόδια έχουν βγάλει πια, η χαζομάρα είναι αστείρευτη τελικά :D
Μόνο το Pawn Stars, τα ντοκιμαντερ του WW2, καθώς και το νέο(?) "Men who Built America" που είναι εξαιρετικό, παρακολουθώ πλέον, σχεδόν όλα τά υπόλοιπα είναι το λιγότερο αδιάφορα.
Καλά το είχαν κράξει στο South Park αποκαλώντας το κοροϊδευτικά History Central (απο το κανάλι Comedy Central) :firstprize:

Last edited:

στη σελιδα τους στο fb βλεπω και δειχνουν κατι φοβερα ντοκυμαντερ και κανουργια.μονο στην ελλαδα παιζουνε σαβουρες;

Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Ακόμα και το "Χαμένοι κόσμοι" είναι τεράστια βελτίωση.

Re: Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Απορία: H σειρά Vikings που αν δεν απατώμαι είναι παραγωγή του History, και σαρώνει στο αμέρικα, γιατί δεν προβάλλεται στο ευρωπαϊκό βερσιόν
του καναλιού? Για να το κατεβάσουμε από τα ιντερνετς?

Προς το παρόν προβάλλεται Αμερική και Καναδά.. Προφανώς παίζουν άλλα δικαιώματα στην Ευρώπη για το κανάλι....

Έχω την εντύπωση ότι κάπου το είδα σαν διαφήμιση στην νόβα. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Τετοια ντοκιμαντερ θελω με την ποιοτητα του history
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
οχι αμερικανιες και χαζομαρες
Αυτό το ντοκιμαντέρ το είχε μεταδώσει η εμβόλιμη ελληνική έκδοση του history, όταν υπήρχε παλιότερα στη nova, από τις καλές εποχές του history SD...

Απάντηση: Re: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Επιτέλους παίζει τώρα κάτι που να δικαιολογεί το όνομά του

Πριν μπει το history channel, έλεγαν μερικοί, που υποστήριζαν πως ήξεραν, πως για να βάλει history channel πρέπει να έχει 100000 συνδρομητές.Η hol πως κατάφερε και ένταξε στο hol tv;

Άλλο το δορυφορικό άλλο το streaming μέσω internet...

Και ο Οτέ έχει iptv.Μπορούσε δηλαδή να το βάλει πιο νωρίς, πριν ξεκινήσει το δορυφορικό πακέτο, αλλά δεν το έκανε.

Δεν είμαι αφεντικό των εταιρειών και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό... Αλλά το ότι ο ΟΤΕ δεν το έβαλε μπορεί να έπαιζε και άλλο θέμα....

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχουν κάνει έρευνα για το πόσοι από τους συνδρομητές ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ βλέπουν αυτό το πράγμα που λέγεται HISTORY και πόσο. Εγώ πιστεύω ότι ακολουθούν μία μορφή ανταγωνισμού εντελώς εκφυλισμένη. Ας ακολουθεί τυφλά ο ένας τον άλλον, να πάνε μαζί στο γκρεμό.

Δεν μιλάμε για αληθινή/αντικειμενική ιστορία. Αναφέρομαι απλά σε ιστορικό περιεχόμενο. Η ακρίβεια και η αντικειμενικότητα είναι άλλο θέμα που θέλει πολλή συζήτηση. Αυτό που δεν χρειάζεται καθόλου συζήτηση είναι ότι οι ενεχυροδανειστές, οι ξυλοκόποι και διάφοροι άλλοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Προσωπικά παρακολουθώ HISTORY φανατικά! Γουστάρω πολύ τις εκπομπές με ενεχυροδανειστές/συλλέκτες/αναπαλαιώσεις κτλ...μαθαίνεις απίστευτα ιστορικά στοιχεία από αυτές τις εκπομπές! Ισως όχι με την κλασσική έννοια που έχεις εσύ συνηθίσει δηλαδή ντοκυμαντλερ κτλ...Ισως και το όνομα History που χρησιμοποιούν είναι ελαφρώς παραπλανητικό αλλά σαν περιεχόμενο το πάω με χίλια!

Last edited by a moderator:
Και εγώ το βλεπω που και που με τους ενεχυροδανειστές και τους συλλέκτες και αυτους που αγοραζουν αποθήκες αλλα πιο πολυ θα ηθελα να δω ντοκυμαντέρ για Β Παγκόσμιο και φουλ Βέρμαχτ... ;)

Δεν συζητείται είναι ότι τo HISTORY δεν είναι κανάλι με θεματολογία ιστορίας. Μπορεί να χαρακτηριστεί όπως αλλιώς θέλετε, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. Πιστεύω ότι υπάρχει τεράστιο κενό αυτήν τη στιγμή στη συνδρομητική αγορά και είναι αξιοπερίεργο που ο ΟΤΕ δεν προσπαθεί να το καλύψει. Εκτιμώ ότι ένα κανάλι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα έδινε σε πολλούς το κάτι παραπάνω για να σκεφτούν να βάλουν κάποιο συνδρομητικό πακέτο.

Για το history που δεν είναι.... history συμφωνώ κι εγώ, το κανάλι μου κάνει τελείως τρασαδούρα με τα mtv ριάλιτυ και τις εκπομπές για τους εξωγήινους ή τους δύο τύπους που ψάχνουν σε βόθρους, ανακαλύπτουν (και καλά) αρχαία νομίσματα και κάνουν τρελή χαρά. καλή κάλυψη για τα ταξιδιώτικα υπάρχει (βλέπε travel και ενίοτε luxe), για τα άγρια ζώα επίσης (nat geo wild). στο κομμάτι του ιστορικού περιεχομένου όμως το πακέτο υστερεί. και πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.......

Εννοειται οτι το HISTORY HD μονο HISTORY ΔΕΝ ειναι .......κακα τα ψεματα ιστορια ηταν ειναι και θα ειναι 1ος και 2ος παγκοσμιος πολεμος με τεραστιο ενδιαφερον στην συνδρομιτικη τελεοραση.Θυμαμαι πριν πολλα χρονια που ειχα nova επιανα τον εαυτο μου ωρες ολοκληρες μπροστα στην μουσιακη CRT μου!!!!!!!!!!!

Η ιστορία του ανθρώπινου είδους δεν εξαντλείται σε δυο πολέμους. Υπάρχουν τόσα και τόσα ενδιαφέροντα , από την προϊστορική εποχή , τους αρχαίους πολιτισμούς (Φοίνικες , Ασσύριοι , Κινέζοι , Αιγύπτιοι , Έλληνες κτλ.) , μέχρι την Ρώμη , τις Σταυροφορίες , τον Μεσαίωνα , τον Διαφωτισμό , την βιομηχανική επανάσταση κτλ κτλ.

Συμφωνώντας με τις απόψεις που ήδη γράφτηκαν για το HISTORY, θεωρώ επική μούφα το κανάλι. Ήταν το πιο πολυαναμενόμενο μετά την έναρξη του ΟΤΕ-TV και αποδείχθηκε... παταγώδης αποτυχία σε σχέση με τον τίτλο του και με αυτό που περιμέναμε. Καμία σχέση με την Ιστορία. Έχει μερικά προγράμματα που μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον, αλλά για το περιεχόμενό του τζάμπα η χωρητικότητα που καταλαμβάνει ως HD και μάλλον θα έπρεπε να είναι τοποθετημένο κάπου μεταξύ των ελληνικών καναλιών telemarketing. Στο ιστορικό ντοκιμαντέρ υπάρχει πολύ μεγάλο κενό και πρέπει να καλυφθεί.

Status
Not open for further replies.