Το "History HD" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Status
Not open for further replies.
Εγώ νομίζω ότι όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του history, θα έχει καταλάβει ότι το κοινό που ενδιαφέρεται για το ιστορικό ντοκιμαντέρ είναι ανύπαρκτο.
Πριν 4-5 χρόνια, ήταν γεμάτο ντοκιμαντέρ από όλες τις ιστορικές περιόδους. Στην συνέχεια, περιορίστηκε στους 2 παγκόσμιους πολέμους, και πλέον είναι γεμάτο reality.
Γιατί υποθέτετε; (Εγώ υποθέτω για να μην κλείσει...)

Last edited by a moderator:
Το History ήταν μακράν το αγαπημένο μου κανάλι ντοκυμαντέρ.
Δεν ξέρω αν η στροφή που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια σχετίζεται με την επιβίωσή του,
πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή, θα φτιάξει μικτό πρόγραμμα με ιστορικά ντοκυμαντέρ + το τωρινό περιεχόμενό του.
Όταν λέμε ότι έχει ασχοληθεί με σχεδόν τα πάντα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το εννοούμε.

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω φιλε...τετοιο χαλι δυσκολα αλλαζει,επιπλεον εχουν και το history2 οποτε οτι ιστορικο το πασαρουν εκει.Παντως το αρχειο υπαρχει,πρεπει να πιεσουν η νοβα και οτε για περισσοτερο τετοιο υλικο (οσο αυτο ειναι πιθανον).Ακομα και πριν κατι μηνες που ειχε ενα ιστορικο ντοκιμαντερ την μερα επαιζε η σοβιετικη θυελλα σε κυκλικο...

Το History ήταν μακράν το αγαπημένο μου κανάλι ντοκυμαντέρ.
Δεν ξέρω αν η στροφή που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια σχετίζεται με την επιβίωσή του,
πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή, θα φτιάξει μικτό πρόγραμμα με ιστορικά ντοκυμαντέρ + το τωρινό περιεχόμενό του.
Όταν λέμε ότι έχει ασχοληθεί με σχεδόν τα πάντα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το εννοούμε.

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω φιλε...τετοιο χαλι δυσκολα αλλαζει,επιπλεον εχουν και το history2 οποτε οτι ιστορικο το πασαρουν εκει.Παντως το αρχειο υπαρχει,πρεπει να πιεσουν η νοβα και οτε για περισσοτερο τετοιο υλικο (οσο αυτο ειναι πιθανον).Ακομα και πριν κατι μηνες που ειχε ενα ιστορικο ντοκιμαντερ την μερα επαιζε η σοβιετικη θυελλα σε κυκλικο...

Έχω την εντύπωση ότι το τεράστιο του αρχείο είναι SD. Το οποίο είναι ακατάλληλο στην εποχή του HD, και για να γυριστεί νέο υλικό θέλει χρήματα, που ίσως να μην υπάρχουν.

Re: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Αν κατάλαβα καλά, η στροφή του καναλιού πραγματοποιήθηκε γύρω στο 2008, με την μετονομασία του, από "The History Channel", σε "History".
Άρχισε, σιγά-σιγά, να γυρίζει ψευτο-ιστορικά reality και ό,τι ιστορικό γυριζότανε πήγαινε στο H2, μαζί με το παλιό πρόγραμμα με τα ντοκυμαντέρ.
Τέλος πάντων. Εμένα δεν με πολυνοιάζει, γιατί έχω κρατήσει κτηνώδες αρχείο από το παλιό κανάλι.

Από το νέο History όμως, ομολογώ ότι παρακολουθώ την "οικογένεια ενεχυροδανειστών" και το ευχαριστιέμαι πολύ.
O παππούς δεν παίζεται, λέει λίγα και σωστά. Κανείς δεν τολμά να του αντιμιλήσει.
Ο Ρικ είναι αρκετά καλός, χωρίς να είναι τέλειος. Είναι αυτός βέβαια που κρατάει το μαγαζί.
Ο Κόρει δεν αξίζει πολλά. Προσπαθεί, αλλά δεν του βγαίνει. Θα είναι πάντα στη σκιά του πατέρα του.
Ο Τσάμλι είναι εκτός συναγωνισμού, απλά απολαυστικός.
Απολύτως απολαυστικοί είναι και οι ειδικοί που φέρνουν για την κοστολόγηση των πραγμάτων.
Ο εξπέρ στα σπορ που περπατάει σαν ρομπότ,
ο μπάρμπας διευθυντής μουσείου,
ο μάγκας για τα μηχανοκίνητα,
ο τύπος για τα έργα τέχνης,
ο τύπος για τα παιχνίδια,
μέχρι και ο τρελός για τα μαγικά!:2thumb22sup:

Απάντηση: Το "History HD" στο πακέτο του ΟΤΕ

Από την άλλη ένα κανάλι ιστορίας δείχνοντας καθαρά ντοκυμαντέρ ιστορίας, κάποια στιγμή θα καλύψει όλη την ιστορία και κάποια στιγμή δεν θα είχε κάτι νέο να δείξει και θα έπαιζε κονσέρβα ντοκυμαντέρ όλη μέρα. Όταν λοιπόν φτάνεις σε αυτό τον κορεσμό από τη μία και βλέπεις τη θεαματικότητά σου να πέφτει (δε μιλάω για την Ελλάδα αλλά διεθνώς) αναγκάζεσαι κάποια στιγμή να δείχνεις λιγότερα ιστορικά ντοκυμαντέρ και να εμπλουτίζεις το πρόγραμμά σου με ριάλιτυ εκπομπές που έχουν κάποιο τόνο ιστορίας τουλάχιστον. Μη ξεχνάμε ότι τα ριάλιτυ αυξάνουν θεαματικότητες.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα του History είναι απλά τραγικό και εντάσσεται στην κουλτούρα των ριάλιτυ με λίγη δόση ιστορίας. Καλύτερα να άλλαζαν το όνομα γιατί History δεν είναι.
Έκανα μια έρευνα πριν λίγο και είδα πως το Viasat History έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα. Μακάρι να έβαζαν αυτό στο πρόγραμμα....

Εμένα το viasat history μου φαίνεται σαν το makedonia tv. Και τα δύο έχουν παραγωγές μη δικές τους, 10ετίας και βάλε. Κανάλι επαναλήψεων...

Εγώ το κοίταξα στην wikipedia.

Υπαρχει και η Ιταλικη εκδοση το HISTORY HD η οποια εκπεμπει αποκλειστικα στο SKY Italia. Ισως οι υπευθυνοι του ΟΤΕ να προσπαθουσαν να παιρναν την Ιταλικη εκδοση.

Υπάρχει καμία πιθανότητα να δείξει το HISTORY HD την σειρά VIKINGS παίδες; Ξέρουμε κάτι;

Αύριο πρωί θα ξέρουμε από την εφαρμογή του κινητού!

Δυστυχώς δεν παίζει Βίκινγκς!

Εδώ λέει ότι το Viasat History ενεργοποιείτε την δεύτερα 28 Δεκεμβρίου (με αντικατάσταση του αχρήστου History) ισχύει αυτό;

Πάντως,νομίζω ότι το History (το αμερικάνικο) παρ'ότι δεν έχει καμία σχέση με την ονομασία του,έχει αρκετή πέραση καθώς "σκοτώνεις" την ώρα σου με το πρόγραμμα του.

Πάντως,νομίζω ότι το History (το αμερικάνικο) παρ'ότι δεν έχει καμία σχέση με την ονομασία του,έχει αρκετή πέραση καθώς "σκοτώνεις" την ώρα σου με το πρόγραμμα του.

Έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα του H2 όμως και είναι κατά πολύ καλύτερο από το πρώτο. Αυτό θα ήταν μια πολύ αξιόλογη προσθήκη.

Πλακα κανουνε το ΗISTORY πρεπει να μεινει
τοσα καναλια υπαρχουν που δεν τα βλεπει σχεδον κανεις και θα βγαλουνε ενα που ειναι απο τα ποιο εμπορικα?

Πάντως ότι μπαίνει επιβάλλεται να είναι HD. Τουλάχιστον για εμένα, αποτελεί ανεξαρτήτως περιεχομένου αποθαρρυντικό κριτήριο η θέαση ενός SD καναλιού.

Status
Not open for further replies.