To Home Cinema συστημα του AVCLUB στην Sound & Vision!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,971
Παλλήνη
Οπως ηδη γνωριζετε, το AVCLUB θα στήσει ενα A/V συστηματακι στο περιπτερο του στα πλαισια της εκθεση ΗΙGH -END (Athens Sound & Vision Show 2007) που θα γίνει στις 9-11 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα θελαμε να ευχαριστησουμε δημόσια τις ακολουθες εταιρίες για τα προιοντα που μας διαθετουν για τον σκοπο αυτο:

-Την εταιρία ADAMCO που ευγενικά μας παραχώρησε τον νέο προβολέα της MARANTZ τον VP15-S1:

e_vp15s1_med.gif

-Την εταιρία INTERSYS που ευγενικά μας παραχώρησε τα ακολουθα προιοντα:

την τηλεόραση Plasma 50 ιντσων PIONNEER KURO 508XD :

kuro_pdp_5080_xd_xa_front_1_detailpage.jpg

Το HD-DVD της Toshiba HD-XE1:

toshiba-HD-XE1-700.jpg

- Τις εταιριες ΝΑΚΑΣ και ΚΟΣΜΑΣ HiFi που ευγενικά μας παραχώρησαν τα ακολουθα προιοντα:
Τον νεο πολυκαναλο ενισχυτη της Yamaha RXV 3800:

big.jpg

Την πληρη σειρα ηχειων της Yamaha Soavo:

Soavo%202.jpg

Soavo%20900C.jpg

Soavo%20900M.jpg

Soavo%20900SW.jpg

- Την εταιρία ΚΟΣΜΑΣ HiFi που ευγενικά μας παραχώρησε καλώδια HDMI & adaptors της ULTRALINK,

-Την Εταιρια EXELIXIS που ευγενικά μας παραχώρησε το rack "Διαυγεια":
1_small.jpg

Θα τα πουμε ολοι απο κοντά!

Last edited:
Μπραβο ρε παιδια. Ελπιζω μονο να μου φυγει η κωλογριππη που αρπαξα και να μπορεσω να ανεβω το Σαββατο το απογευματακι. Να φερω κατι?

Μπραβο ρε παιδια. Ελπιζω μονο να μου φυγει η κωλογριππη που αρπαξα και να μπορεσω να ανεβω το Σαββατο το απογευματακι. Να φερω κατι?

Λουκούμια!!!!:idea::idea::idea:

Τέτοια ώρα στη δουλειά....καρβέλια ονειρεύομαι.
-bye--bye--bye--bye--bye-

Last edited:
Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τους χορηγους μας οπως βεβαια και τα παιδια που κανονισαν γι'αυτο!!!!!!!

Σούπερ επιλογή ενισχυτή και ηχείων. Ηθελα να τα δώ κι από κοντά... Μπράβο παίδες!:SFGSFGSF:

Παλι αυτη η παλιο... KURO? Δεν βλεποτανε προχθες!!

Αντε να δουμε μηπως τα καταφερουμε την Κυριακη...