- 7 February 2007
- 566
..ανοίγω νέο thread διότι το άλλο αναφερόταν σε αναζήτηση ...
Το σύστημά μου λοιπόν αποτελείται απο:
Front: Klipsch RF-82
Center: Klipsch RC-62
Surround: Klipsch RS-52
Subwoofer: Klipsch Rw-12d
Ενισχυτής: Yamaha RX-V659 (δανεικός)
Λοιπόν το σύστημα "καλωδιώθηκε μεσοβδόμαδα και το άφησα να παίζει χαλαρά ώστε να στρωθούν λίγο τα ηχεία. Το Σάββατο βίδωσα και τα Surround στις τελικές (για να δούμε) θέσεις και ξεκίνησε το setup..
Έβαλα το μικροφωνάκι και έτρεξα το auto setup και έχω τις εξής παραμέτρους:
Αρχικό configuration
Front + Center : Large
Surround: Small
Bassout : Subwoofer
Crossover: 80 HZ
Στάθμες
Front Left +4.0 db
Front Right +4.0 db
Center +4.5 db
LS: -2.5 db
RS: -3.0 db
Ρυθμίσεις που έκανα
Bassout : Both
Στάθμες
Front Left +4.0 db
Front Right +4.0 db
Center +4.5 db
LS: +10.0 db
RS: +10.0 db
Ένα πρόβλημα που νομίζω πως έχω είναι με τα surround ηχεία. Τα έχω τοποθετήσει στον τοίχο που είναι ακριβώς πίσω μου (τοίχος, 15 πόντοι κενό , καναπές που κάθομαι).Τα ηχεία τα έχω τοποθετήσει σε ύψος 2.60 (η πάνω πλευρά του ηχείου) και νομίζω ότι επειδή είμαι ακριβώς απο κάτω δεν ακούγονται..
Τι είναι καλύτερο να κάνω, να πάρω μια βάση με δυνατότητα κλίσης και να τα γυσρίσω να κοιτάξουν προς τα κάτω ?
Πάντως σε γενικές γραμμές το σύστημα απο μικρές δοκιμές που έκανα με κάποια DTS & Dolby Digital Samples είναι ακόμα καλύτερο απ'ότι περίμενα.
Περιμένω γνώμες συμβουλές κλπ...
Το σύστημά μου λοιπόν αποτελείται απο:
Front: Klipsch RF-82
Center: Klipsch RC-62
Surround: Klipsch RS-52
Subwoofer: Klipsch Rw-12d
Ενισχυτής: Yamaha RX-V659 (δανεικός)
Λοιπόν το σύστημα "καλωδιώθηκε μεσοβδόμαδα και το άφησα να παίζει χαλαρά ώστε να στρωθούν λίγο τα ηχεία. Το Σάββατο βίδωσα και τα Surround στις τελικές (για να δούμε) θέσεις και ξεκίνησε το setup..
Έβαλα το μικροφωνάκι και έτρεξα το auto setup και έχω τις εξής παραμέτρους:
Αρχικό configuration
Bassout : Subwoofer
Στάθμες
Front Left +4.0 db
Front Right +4.0 db
Center +4.5 db
LS: -2.5 db
RS: -3.0 db
Ρυθμίσεις που έκανα
Bassout : Both
Στάθμες
Front Left +4.0 db
Front Right +4.0 db
Center +4.5 db
LS: +10.0 db
RS: +10.0 db
Ένα πρόβλημα που νομίζω πως έχω είναι με τα surround ηχεία. Τα έχω τοποθετήσει στον τοίχο που είναι ακριβώς πίσω μου (τοίχος, 15 πόντοι κενό , καναπές που κάθομαι).Τα ηχεία τα έχω τοποθετήσει σε ύψος 2.60 (η πάνω πλευρά του ηχείου) και νομίζω ότι επειδή είμαι ακριβώς απο κάτω δεν ακούγονται..
Τι είναι καλύτερο να κάνω, να πάρω μια βάση με δυνατότητα κλίσης και να τα γυσρίσω να κοιτάξουν προς τα κάτω ?
Πάντως σε γενικές γραμμές το σύστημα απο μικρές δοκιμές που έκανα με κάποια DTS & Dolby Digital Samples είναι ακόμα καλύτερο απ'ότι περίμενα.
Περιμένω γνώμες συμβουλές κλπ...