TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Απάντηση: Re: TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Πάντως σε κάποιες λίγες δοκιμές που έκανα αργά χτες το βράδυ με HD DVD τα οποία είναι encoded με Η.264 συμπίεση, χωρίς hardware acceleration o 6400 τα βρίσκει πολύ σκούρα! Με hardware acceleration την παλεύει, αλλά δεν είναι τόσο άνετος όσο θα ήθελα.. Τον 4600 δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω.
..
Δημητρη, θυμασαι ποσο "νερο" πηγαινε το H264 HD-DVD στου Μιλτου, ε??:rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Δημητρη, θυμασαι ποσο "νερο" πηγαινε το H264 HD-DVD στου Μιλτου, ε??:rolleyes:

Χμ.. Ότι πήγαινε, πήγαινε.. :smile:

Δεν θυμάμαι, είχαμε βάλει το Equilibrium?

Η αλήθεια είναι ότι το ποιο απαιτητικό κλιπάκι HD από αυτά που έχω στη διάθεσή μου είναι τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα του Equilibrium! Στην υπόλοιπη ταινία δεν είδα τόσο μεγάλο CPU utilization.. Αν και δεν την είδα ολόκληρη..

Δημήτρη Καλημέρα

Αν και άσχετος με ΗTPC εντούτοις μου κανει εντύπωση, ενα τόσο ισχυρό τσιπ όσο ο 6400 να δυσκολεύεται στην αναπαραγωγή HD υλικού... Τόσο πολύ βαρύ είναι το Η.264 ? Και τι πρέπει να πάρουμε τελικά ?

Καλημέρα!

Δυστυχώς έτσι είναι.. βλέπε και εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7090

Ξέρει κάποιος να μας πει τι "φορούσε" το πισι του Μίλτου;;;
Setup Μιλτου:

1) INTEL CORE-2-DUO CPU E6600 2.4GHZ

2) 2 X ΜΝΗΜΗ 1gb DDRII 667MHZ

3) VGA GCUBE FZ-1950 pro 512

4) MΗΤΡΙΚΗ: EVGA nforce 680 e 775 ddr2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Δεν θυμάμαι, είχαμε βάλει το Equilibrium?

Η αλήθεια είναι ότι το ποιο απαιτητικό κλιπάκι HD από αυτά που έχω στη διάθεσή μου είναι τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα του Equilibrium! Στην υπόλοιπη ταινία δεν είδα τόσο μεγάλο CPU utilization.. Αν και δεν την είδα ολόκληρη..

Ρε συ, πρωτο-πρωτο το βαλαμε!
icon7.gif

Γιατι νομιζεις οτι "ψωνισα" αμεσως?

Ξέρει κάποιος να μας πει τι "φορούσε" το πισι του Μίλτου;;;

Nα'σαι καλα φιλε Zebius που ρωτησες και πηραμε απαντηση!

Εδω και δυο μερες παρακαλαω -bye-.

Καλημέρες.

Ήρθε και η 1950 του Τάκη και το μεγαλοπρεπές αυτοκόλλητο HDCP READY είναι εκεί (υπενθυμίζω ότι άλλο HDCP READY και άλλο HDCP COMPLIANT)!

Επίσης μόλις παρέλαβα το Black Hack Down σε BR (το οποίο λένε ότι είναι ref) καθώς και το Pianist σε HD DVD (DTS HD audio).

Αυτό που είπε ο Τάκης για χειρότερη εικόνα του PowerDVD 7 από το 6.5 μου κάνει εντύπωση και χρήζει ελέγχου.

Μην ξεχνάμε πάντως ότι το 7 αποκωδικοποιεί τα DTS HD και DD TRUE HD (νομίζω ότι το 6.5 δεν το έκανε και για τα 2 - ίσως κάνω λάθος και είναι το 6.6 BR)

Setup Μιλτου:

1) INTEL CORE-2-DUO CPU E6600 2.4GHZ

2) 2 X ΜΝΗΜΗ 1gb DDRII 667MHZ

3) VGA GCUBE FZ-1950 pro 512

4) MΗΤΡΙΚΗ: EVGA nforce 680 e 775 ddr2

Μια ερωτηση....μπορειτε να μου πειτε σε τι fsb δουλευει το παραπανω ?

Re: Απάντηση: Re: TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Nα'σαι καλα φιλε Zebius που ρωτησες και πηραμε απαντηση!

Εδω και δυο μερες παρακαλαω -bye-.

Έχει σημασία και ο τρόπος που θα το φέρεις... :grandpa:

Έχω προσφορά γι'αυτο το μηχανάκι 960 Ε από γερμανό χωρίς δίσκους κ.λ.π. όπως δώθηκε... Καλά είναι;;;

Αλήθεια η EVGA είναι καλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή δεν παίζει ρόλο αρκεί να είναι nforce;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TO HTPC ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Έχει σημασία και ο τρόπος που θα το φέρεις... :grandpa:

Έχω προσφορά γι'αυτο το μηχανάκι 960 Ε από γερμανό χωρίς δίσκους κ.λ.π. όπως δώθηκε... Καλά είναι;;;

Αλήθεια η EVGA είναι καλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή δεν παίζει ρόλο αρκεί να είναι nforce;;;

Μπα , δε νομιζω . Κατι αλλο θα φταιει.

Για το συστημα που λες δεν ξερω. Ακομα ειμαι στο ψαξιμο !

E;;;
Τάκη για λέγε!

Παιζονται τα original εφοσον εχεις καρτα με HDCP και ενα hd-dvd drive, ακομα και του XBOX .
Τα ριπαρισμενα παιζουν απο το σκληρο δισκο και χωρις αναγκη καρτας HPCP.
Προυποθεση ενας πολυ ισχυρος υπολογιστης οπως αυτος του Μιλτου.

Okoro Media Systems adds Core 2 Extreme to OMS-GX300 HTPC

1-30-07-oms-gx300.jpg

looks like Okoro Media Systems' flagship HTPC is getting yet another upgrade, as this time the well-spec'd beast picks up a quad-core 2.66GHz Intel Core 2 Extreme QX6700 processor and an HDCP-compliant NVIDIA GeForce 8800 GTX graphics card to compliment the rest of the luxuries you'll find here. Aside from the sleek, black chassis with built-in seven-inch touchscreen display, you'll also be graced with up to 4GB of Crucial Ballistix DDR2 RAM, twin dual-layer DVD burners (c'mon, where's the high definition?), DTS Connect / Dolby Digital Live, 1TB of SATA hard drive space, 9-in-1 flash card reader, dual TV tuners, and a range of OS choices including Vista Ultimate. As for the port assortment, you'll find FireWire, optical / digital audio, four USB 2.0 connectors, Ethernet, two DVI outputs, VGA / component / S-Video / composite outs, microphone in, and the obligatory OTA cable inputs. So while the OMS-GX300 probably includes everything you need for the quickest, most feature-packed media PC experience, all these niceties will run you somewhere between $4,595 and infinity, depending on your credit limit.

Okoro Media Systems adds Core 2 Extreme to OMS-GX300 HTPC

View attachment 7269

looks like Okoro Media Systems' flagship HTPC is getting yet another upgrade, as this time the well-spec'd beast picks up a quad-core 2.66GHz Intel Core 2 Extreme QX6700 processor and an HDCP-compliant NVIDIA GeForce 8800 GTX graphics card to compliment the rest of the luxuries you'll find here. Aside from the sleek, black chassis with built-in seven-inch touchscreen display, you'll also be graced with up to 4GB of Crucial Ballistix DDR2 RAM, twin dual-layer DVD burners (c'mon, where's the high definition?), DTS Connect / Dolby Digital Live, 1TB of SATA hard drive space, 9-in-1 flash card reader, dual TV tuners, and a range of OS choices including Vista Ultimate. As for the port assortment, you'll find FireWire, optical / digital audio, four USB 2.0 connectors, Ethernet, two DVI outputs, VGA / component / S-Video / composite outs, microphone in, and the obligatory OTA cable inputs. So while the OMS-GX300 probably includes everything you need for the quickest, most feature-packed media PC experience, all these niceties will run you somewhere between $4,595 and infinity, depending on your credit limit.

Δεεε κανει αυτο . Ειναι high end !!:flipout::flipout::flipout:

-bye-

εγω το ανεβασα πιο πολυ για την παρατηρηση του μαγκα...που ειναι το HD? oeoeoe οταν κοτσαρουν σε τετοια μηχαναρα 2 dual dvd burners.....

ερε τα Αμερικανα......

Aυτοι ειναι τηλεορασακηδες βρε. Δεν ειδες ? Διπλο tv tuner.
Δε λες παλι καλα που δεν εχει και tivo...!!