To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, για Internet access σε όλο το σπίτι αλλά και για remote control του itunes με coverflow.
+1 Εννοειται.

Αλλα εχει σιγουρα cover flow?
και η μπαταρια του ποσο κραταει?
Μπορεις να το κανεις να ναι μονιμα αναμμενη η οθονη σε αναμονη στο remote πχ και να μη σβηνει ποτε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

+1 Εννοειται.

Αλλα εχει σιγουρα cover flow?
και η μπαταρια του ποσο κραταει?
Μπορεις να το κανεις να ναι μονιμα αναμμενη η οθονη σε αναμονη στο remote πχ και να μη σβηνει ποτε?

Μέχρι στιγμής, coverflow δεν έχει το iPad.
Να μένει συνέχεια ανοιχτή η οθόνη του, δεν νομίζω επίσης.

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, για Internet access σε όλο το σπίτι αλλά και για remote control του itunes με coverflow.
Same here.

Αλλα νομίζω το 2ο (remote control του itunes με coverflow) δεν δουλεύει ακόμα, σωστά;

Edit
Επιβεβαιωσε ηδη ο Μιχαλης πως οχι (η αποθεωση της παρανοιας η απουσια του cover flow από το ipad - θα μας το πουλησει μάλλον ο Στιβακος στο επομενο ipad....)

Καλημέρα παιδάκια,
το Ipad έρχεται επίσημα Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση αλλά είναι σίγουρο.

Πηγή : http://www.engadget.com/2010/09/15/ios-4-2-on-ipad-preview-video/

Σύμφωνα με τις δοκιμές που κάνει-έκανε το engadget, το iPad με το νέο λογισμικό iOS 4.2, άλλαξε κ μοιάζει πια με υπολογιστή και όχι με ένα μεγάλο iPhone. The addition of multitasking, folders, and big improvements in mail (amongst other things) finally make the device feel more like a computer and less like a gigantic iPhone.

Στην παραπάνω πηγή διαβάστε αναλυτικά την άποψη του engadget. :a0210:

ipadtask.jpg

Σύμφωνα με τις δοκιμές που κάνει-έκανε το engadget, το iPad με το νέο λογισμικό iOS 4.2, άλλαξε κ μοιάζει πια με υπολογιστή και όχι με ένα μεγάλο iPhone. The addition of multitasking, folders, and big improvements in mail (amongst other things) finally make the device feel more like a computer and less like a gigantic iPhone.

Και τους είχα για σοβαρούς εκεί στην engadget. Αν αυτά είναι κριτήρια για να μοιάζει με υπολογιστή ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε....

Το iPhone Hellas εχει στην σελιδά του "έρχεται σε λίγες ώρες!!!"

Ρε μπας και είναι το iPad (!!!) ?

http://www.iphonehellas.gr/21012/coming-soon/

(send from iPhone)

το iphone hellas εχει το ipad εδω και καιρο ...

και εχει κανει και review
μαλλον για jb θα ειναι το '' ερχεται ''
η για το 4.2 ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

το iphone hellas εχει το ipad εδω και καιρο ...

και εχει κανει και review
μαλλον για jb θα ειναι το '' ερχεται ''
η για το 4.2 ?

Τα παιδιά παραπάνω εννοούν, να έρθει το ipad επίσημα στην Ελλάδα. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Τα παιδιά παραπάνω εννοούν, να έρθει το ipad επίσημα στην Ελλάδα. -bye-

by the way ... στο iphone hellas καλα περνανε ...

το χρονο και τα χρηματα που τα βρισκουνε ?

το χομπυ επαγγελμα ( μη μου πειτε οτι ειναι ερασιτεχνες )