To Ipad or not to Ipad?

Re: Απάντηση: To Ipad or not to Ipad?

 Νίκος;1304912 said:
Την έχει και την κοιτάει...:flipout:

Αυτό δεν λέμε?Οτι λόγω της μνήμης είναι γρηγορότερο.

Βλέπω να λέτε και ότι το ipad τρέχει την 3.2.1 ενώ το iphone4 τρέχει την 4.0.1.. Οπότε, δεν θα έπαιρνα και όρκο ότι το iPad με το 4.0.1 θα εξακολουθεί να είναι πιο γρήγορο.. ;)

το επιπλεον ζητημα ειναι ( με το 3g ) τι θα κανουν οι εταιρειες με το ιντερνετ

θα επιτρεψουν καρτο - ιντερνετ στο ipad η με καποιο τροπο ( π.χ. μεσω της μικροσιμ ) θα επιβαλλουν συμβολαιο ?

Last edited:
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Έχει περάσει από τα χέρια μου και το 32gb και το 64gb και έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία στο 64 "τρώγεται" πιο γρήγορα.Το έχει παρατηρήσει κανείς σας?Τρέχοντας τα ίδια προγράμματα

Δεν έχω δει διαφορά, αλλά σε μικρό βαθμο στέκει γιατί περισσότερο nand καιει περισσοτερο ρευμα... Δεν πρέπει να είναι ορατό όμως.

Μάλλον κάτι άλλο φταίει για αυτό που είδες...

Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

Δεν έχω δει διαφορά, αλλά σε μικρό βαθμο στέκει γιατί περισσότερο nand καιει περισσοτερο ρευμα... Δεν πρέπει να είναι ορατό όμως.

Μάλλον κάτι άλλο φταίει για αυτό που είδες...

Ευχαριστω για την απαντηση.θα προσπαθησω να τρεξω παραλληλα και τα δυο με full μπαταρια και να κανουν τα ιδια πραγματα.Το 64 εχει εγκατεστημενο επιπλεον το kindle και airvideo server .

Τελικά υπέκυψα κι εγώ και το χτύπησα.

Οπως ανέμενα: Πολύ όμορφο κλπ κλπ.

Το μόνο που με χάλασε, όπως επίσης περίμενα, ειναι η χαμηλή ανάλυση της οθόνης.

Ειδικά αν έχεις συνηθίσει πλέον την παραπλήσια ανάλυση στο iphone 4 στις 3,5'', τα 1024*768 στις 10'' ειναι, όπως είχα πει από την 1η στιγμή, λίγα.

Κατα τα αλλα, όπως τα περίμενα: Χαίρεσαι να σερφάρεις και να βλέπεις φωτο με το εργαλείο.

Το βάρος προβληματίζει λίγο για χρήση ως βιβλίο (αλλά και γενικά) αλλά αν κάθεσαι πχ καναπέ και το ακουμπάς σταυροποδι ειναι μια χαρα.

Τωρα που είδα ότι έγινε update και το remote, super.

Οι 7'' (στο νέο μοντέλο) ομως φαντάζουν μαλλον λίγες....

:)

YΓ Φράνκι, 1000 συγνώμη :p

Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

YΓ Φράνκι, 1000 συγνώμη :p

Χαχαχα μεγειες, γιατι συγγνώμη? εγω χαίρομαι να βλέπω τετοια post!!!!

PS δε θελω να στο χαλάσω ακόμα μιας εισαι ενθουσιασμένος με την νέα αγορά!!!! :flipout::flipout:

PS2 περιμενουμε feedback αφού ζήσεις λίγο μαζι του!

Τί γελάτε βρε φανμπόγια; :p

Αφου είχα πει οτι θα το παρω.

Το ''υπέκυψα'' αφορά το ότι βαρέθηκα να περιμένω να το φέρουν ''επισημα'' :)

Να πω παντως λίγο παραπάνω για την οθόνη του:

Καταρχήν την περίμενα λίγο, όχι ιδιαίτερα, καλύτερη γενικά (σε μαύρο κλπ).

Τα 1024 ομως παιδια ειναι θεματακι. Στα περισσότερα sites τα γραμματα εχουν την γνωστή θολούρα που είχαν στο iphone προ 4 (μικρή ανάλυση).

Στις φωτο πάντως παραμένει απόλαυση.

Το αυτό ελπίζω και με το remote για το itunes.

Αλλά και το surfing πλέον εκεί με βλέπω να το κάνω σχεδόν αποκλειστικά.

Αντε να βγει και το 4.2 να έχουμε Ελληνικά (δεν κοίταξα αν παίζει άλλη λύση - αλλά υποθέτω λόγω 3.2.2 και μη ύπαρξης jb δεν θα μπορω να κάνω και τίποτα....)

Καλα ρε γιατι βιαστηκες... σε λιγο θα βγει το νεο ipad !
Το σκεφτηκα αλλά μιλάμε για κανα 6μηνο χοντρικά + (όπως εγραψα) φοβάμαι οτι οι 7'' θα ειναι λίγες (αν και σιγουρα εκει θα φαινονται ολα πιο ''crisp'')

Λογικα το επομενο ipad θα εχει οθονη αντιστοιχη με του 4 + camera μπροστα.
Mε βλεπω να ψηνομαι! :p