To Ipad or not to Ipad?

Oh yeah baby.
Λοιπόν μου ήρθε φλασιά και μόλις γύρισα σπίτι έκλεισα το imac που ήταν στα windows 7 και το άνοιξα με MacOS. Ως διά μαγείας το Ipad έδειξε Charging.
Άφήνωντας το συνδεδεμένο έκανα επαννεκίνηση και αμέσως σταμάτησε το charging και με το που ανοίξαν τα windows 7 έδειξε not charging.

Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι το συμπέρασμα είναι ένα. Για όλα φταίνε τα windows. Προφανώς όταν ανοίγουν τα windows το usb port του Imac παθαίνει κρίση και δεν δουλεύει σωστά.
Αίσχος κα. Microsoft, αίσχος.

Ρε Jobs πόσα θες να μας τρελάνεις ρεεεεεεεε.

Πέρα από την πλάκα από ότι φαίνεται το Ipad είναι σχεδιασμένο να μην φορτίζει μέσω USB εάν δεν πάρει εντολή από το Macos.
Ήδη εταιρείες για μητρικές έχουνε βγάλει ειδικά drivers για να ξεπεράσουνε αυτό το πρόβλημα.

:bang:

Μα αφου εσυ το ειπες:

Επίσης δεν υποστηρίζονται μη apple μηχανήματα.

Ενα Mac ανευ MacOS προφανως η Apple το θεωρει non Mac.

Respect και παλι respect

(μα που ειναι ο Γιαννης να μας πει ότι κανουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι και ειναι θεμα ρεύματος κλπ; :P)

Και συνεχίζω. Άνοιξα το ipad σήμερα εκτός σπιτιού για να δω και την οθόνη του στον ήλιο. Κοιτάζω και βλέπω μαυρίλα. Τρελάθηκα, λέω χάλασε. Πάω να το γυρίσω να δω καλύτερα και έβλεπα μισή οθόνη μαύρη, μισή κανονική.
Λέω τι γίνεται ρε μεγάλε? Βγάζω το γυαλί ηλίου για να δω καλύτερα και ως διά μαγέιας η οθόνη φάνηκε ολόκληρη.
Ξαναβάζω το γυαλί και απόλυτη μαυρίλα.
Έτσι παιδάκια να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να φοράτε γυαλιά ηλίου και να δουλεύετε το ipad. ΝΟ ΝΟ ΝΟ, no sunglasses please.

Μα που ζεις; Δεν πηρες ακόμα το σχετικό αξεσουάρ; iSunglasses :p

Μηπως φορούσες τίποτα πολωτικά γυαλιά ωρέ (ή μηπως δεν είχες βγάλει το pirate eye patch) ; :P

Και συνεχίζω. Άνοιξα το ipad σήμερα εκτός σπιτιού για να δω και την οθόνη του στον ήλιο. Κοιτάζω και βλέπω μαυρίλα. Τρελάθηκα, λέω χάλασε. Πάω να το γυρίσω να δω καλύτερα και έβλεπα μισή οθόνη μαύρη, μισή κανονική.
Λέω τι γίνεται ρε μεγάλε? Βγάζω το γυαλί ηλίου για να δω καλύτερα και ως διά μαγέιας η οθόνη φάνηκε ολόκληρη.
Ξαναβάζω το γυαλί και απόλυτη μαυρίλα.
Έτσι παιδάκια να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να φοράτε γυαλιά ηλίου και να δουλεύετε το ipad. ΝΟ ΝΟ ΝΟ, no sunglasses please.

Καλά πλάκα κάνεις τώρα..... :cool4::blink:

Πως δεν το έχουν αναφέρει αυτό τόσος κόσμος που το χει πάρει έξω;

Καλά πλάκα κάνεις τώρα..... :cool4::blink:

Πως δεν το έχουν αναφέρει αυτό τόσος κόσμος που το χει πάρει έξω;

Μόλις το κοίταξα και αναφέρουν ότι έχει θέμα στο portrait mode. Εάν το γυρισεις σε landscape βλέπεις κανονικά.

Φορούσες σιγουρα πολωτικά γυαλιά.Δοκίμασε να δεις την οθόνη της φωτογραφικής σου ημέρα φορώντας τα γυαλιά ηλίου σου και αμα δεις τπτ μου γράφεις.
Ξεχωρα από αυτό και μετά από την "ξεχωριστή" εμπειρία που ειχα με το i...φον,ούτε ζωγραφιστά δεν θέλω να βλέπω τα προιόντα της εν λόγω εταιρείας.
Να ξανακάτσω πάλι βδομάδες ψάχνοντας το internet για να "μάθω" να δουλεύω μια συσκευή.
Έλεος και πάλι έλεος.

Φορούσες σιγουρα πολωτικά γυαλιά.Δοκίμασε να δεις την οθόνη της φωτογραφικής σου ημέρα φορώντας τα γυαλιά ηλίου σου και αμα δεις τπτ μου γράφεις.

Το ένα είναι για να παίρνεις φωτογραφίες και η οθόνη απλά για τσεκάρισμα.
Το άλλο δουλεύει μόνο μόνο με την οθόνη.
Τι να πω. Προσπαθώ να μην βλέπω ελατώματα, αλλά όλο και ξεφυτρώνουν.
Δεν είναι βέβαια συνταρακτικά αλλά σε εκνευρίζουν.

Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και αλλά ελαττώματα
Όταν δεν αγαπάς κάτι .............

Τι να κάνουμε;;; να τ' αγαπάμε; :chinscratch: :blink:

Εντάξει, αν είναι να το ρίχνουμε στο συναίσθημα για να φορτίσει η usb ας κάνουμε τότε και τάματα στον θεό Στηβ για τα θεϊκά προϊόντα που βγάζει.....

Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και αλλά ελαττώματα
Όταν δεν αγαπάς κάτι .............

Γιατί να το αγαπάω? Παιδί μου είναι?
Δεν ψάχνω ελλατώματα μόνο στα apple. Σε όλα ψάχνω, ότι εταιρία και εάν είναι.
Είμαι τρελός gadgetάκιας και περιμένω πως και πως οτιδήποτε καινούριο.
Επειδή το ipad είναι κανοτομία και για την ώρα παίζει μόνο του, δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξεψαχνύσω.

Ελεος μαγκες... φορατε polarized γυαλια και σας φταει η apple που δεν βλεπετε την οθονη; :p
Δωσατε νεο νοημα στην εννοια hate-thread ! :p

ΥΓ. Ορισμενοι χρειαζονται διακοπες επειγοντως! :D

Ελεος μαγκες... φορατε polarized γυαλια και σας φταει η apple που δεν βλεπετε την οθονη; :p
Δωσατε νεο νοημα στην εννοια hate-thread ! :p

ΥΓ. Ορισμενοι χρειαζονται διακοπες επειγοντως! :D

Οκ, αυτο συμβαινει την εχω πατησει και εγώ, αλλα το θέμα της φόρτισης???? και γι αυτο τα γυαλιά φταίνε??? :drummer:

Χαιρετισμούς στο νησί -bye-

Ποιο θεμα της φορτισης;

Υπαρχει τέτοιο θεμα;

Δεν θυμαμαι...

Το μόνο που μου εμεινε απο το thread ειναι τα πολωτικα γυαλια του Ποντιου

Πως φαινεται ο καλός ο δικηγόρος...

:P