Το iPhone4 έφτασε...

Να πω επίσης τι μου έκανε τρομερή εντυπώση: Η ταχύτητα μεταφοράς και εγκατάστασης από το iTunes του υπολογιστή! Έβαλα χθες το Navigon europe και μου το πέρασε σε λιγότερο από 2 λεπτά, ενώ στο 3G θυμάμαι περίμενα κοντά στα 15 λεπτά!!!

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

εγκατάστασης από το iTunes
btw αυτο μου θυμισε τους χρονους εγκταστασης του itunes στο PC που συναγωνίζονται επαξια τους αντίστοιχους για ενα πληρες φορματ και στησιμο ολου του PC...:p

Και καλα να στο πει, οταν τελειωνει και μετα το ξεκινας και σου λεει ''sorry δεν μπορω να δω το iphone σου (win server 2003, itunes 10, iphone 4), ξαναπέρασε το itunes'' (lol γιατι όσες φορες (όπου 1 φορα = μισή ώρα (ανεξαρτήτως hardware)) και να το περασεις δεν παίζει) ;

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Και καλά να περιμένεις να εγκατασταθεί το iTunes αλλά τουλάχιστον να σου δουλεύει.. όταν περιμένεις να εγκατασταθεί και στο τέλος σου λέει ότι απέτυχε η εγκατάσταση τι κάνεις; :flipout:

Αγοραζεις Mac! :flipout::flipout::flipout:

Καλα το itunes στο Pc κανει επικό installation. Μπορει και περισσότερη ώρα απο windows xp σε καινούργιο μηχάνημα να κανει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Γιατί, στους Mac παίζει πάντα καλά η 10?

Γιατί άλλα διαβάζω δίπλα.. ;)

Πολλοί φοβούνται να την περάσουν.. (lol@Apple terrorists, btw.. :flipout:)

Εγω την εβαλα χωρις προβλημα. Διαβασα το προβλημα δημιουργειται απο καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες των jailbroken κινητων (ο robojohn ξερει καλυτερα)..

Aντε καντε γαργραρες ρε ....-bye-, που τολματε να πιανετε στο στομα σας τους Mac.
Το itunes σε mac δουλευει μια χαρα, ειναι ηδη εγκατεστημενο οταν το παιρνεις και η αναβαθμιση διαρκει ελαχιστα !
Τα προβληματα ειναι φυσιολογικα αμα εχεις jailbreak iphone και infinifolders + infinidock , αλλα σιγα μη ξερετε τι ειναι αυτα !:flipout:

Ρε συ, you hypocrite, δεν εβαζες cooked roms στο windows mobile σου; :p
Και επειδη δεν ξερεις, το jb ειναι απλουστατη διαδικασια.. Το οτι καποιες εφαρμογες του ειναι ασυμβατες με το itunes 10 δεν κανει ολο το cydia crippleware!

Πέντε λεπτά κάνεις να ξαναφτιάξεις το τηλέφωνο αν το κάνεις As New και δεν χρησιμοποιήσεις backup;

Διότι εγώ τρώω ένα διωράκι χωρίς απρόοπτα, για να ξαναβάλω από Cydia όλα τα προγράμματα, να περάσω κάτι GB μουσικής, Navigation κλπ

Οχι με restore from backup ελεγα.
Αλλα και με το As new, το 4αρι εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα Τασο στην ταχυτητα που περνα τα δεδομενα μεσα στο τηλεφωνο, ωστε να ξεκινησεις απο το μηδεν...Εγω τα περασα ολα μεσα σε κανενα 20λεπτο...

ΥΓ Υποψην εχω το 16ρι οχι το 32ρι οπως εσυ...