Το iPhone4 έφτασε...

Ερώτηση-σενάριο: είστε ευτυχισμένοι λοιπόν με το νέο σας iPhone. Αν πάθει κάτι λέμε τώρα (χτυπάω ξύλο) και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την sim στο εφεδρικό τηλέφωνο, τι γίνεται με την νέα εφεύρεση του steve λες και δεν του έφτανε ο χώρος για την κλασσική sim;
Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση. Είναι ένα πραγματικό ρεαλιστικό σενάριο. τρέχετε πίσω στον provider να ξαναλλάξετε κάρτα;

Υ.Γ. Απαντήσεις του στυλ: "θα πρέπει όλα τα τηλέφωνα να χρησιμοποιούν πλέον microsim" απορρίπτονται :grandpa:

δε γινεται να εχεις δυο καρτες μια κανονικη σιμ και μια μικροσιμ με το ιδιο νουμερο ?

αμα αποδειξεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο ?

( το ipad 3g εχει κι αυτο μικροσιμ ? )

Re: Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Vodafone: Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Το Capital.gr έδωσε στη δημοσιότητα τα προγράμματα συμβολαίου της Vodafone καθώς και τις αντίστοιχες τιμές για το iPhone 4 16GB και 32GB.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% και αφορούν σε 12-μηνα συμβόλαια:

avclub.png

Ερώτηση: Υπάρχει 3GS με 8GB??

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ερώτηση-σενάριο: είστε ευτυχισμένοι λοιπόν με το νέο σας iPhone. Αν πάθει κάτι λέμε τώρα (χτυπάω ξύλο) και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την sim στο εφεδρικό τηλέφωνο, τι γίνεται με την νέα εφεύρεση του steve λες και δεν του έφτανε ο χώρος για την κλασσική sim;
Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση. Είναι ένα πραγματικό ρεαλιστικό σενάριο. τρέχετε πίσω στον provider να ξαναλλάξετε κάρτα;

Υ.Γ. Απαντήσεις του στυλ: "θα πρέπει όλα τα τηλέφωνα να χρησιμοποιούν πλέον microsim" απορρίπτονται :grandpa:

Το ΥΓ ήταν απαραίτητο... :D:D:D

Μου θυμίζει συζητήσεις επί πρώτου iMac όταν ρωτούσα "τι γίνεται αν σου δώσουν απ'τη δουλειά κάτι σε floppy" και η απάντηση ήταν "πες τους να βάλουν cdr ή iomega zip, αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν με floppy". Αυτό οι μισοί. Οι υπόλοιποι έλεγαν "πάρε ένα εξωτερικό", (ήτοι σκάσε άλλα 100 χιλιάρικα τότε για να αγοράσεις....floppy!)...

Cosmote: Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Η Cosmote έδωσε στη δημοσιότητα τα διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου καθώς και τις αντίστοιχες τιμές για το iPhone 4 16GB και 32GB.

avclub.jpg

Παραξενιές ή βλέμμα στο μέλλον....;;

Όταν καταργείς κάτι πριν την ώρα του προσωπικά το θεωρώ παραξενιά..

Φαντάσου να σου πλασάρουν full size notebook χωρίς DVD/BD drive, όχι για πρακτικούς λόγους, αλλά γιατί "είναι το μέλλον" (που εννοείται ότι είναι..).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Όταν καταργείς κάτι πριν την ώρα του προσωπικά το θεωρώ παραξενιά..

Φαντάσου να σου πλασάρουν full size notebook χωρίς DVD/BD drive, όχι για πρακτικούς λόγους, αλλά γιατί "είναι το μέλλον" (που εννοείται ότι είναι..).

'Καταργείς κάτι πριν την ώρα του'...ο κάθε κατασκευαστής κρίνει κ πράττει.

Η Apple καιρό τώρα πολύ, έχει παρουσιάσει φορητό υπολογιστή χωρίς αναγνώστη οπτικού μέσου ενσωματωμένο, το macbook air.

Μπορεί κάτι να φαντάζει ως περίεργο, τώρα αν αυτό είναι παραξενιά...εγώ δεν το βλέπω έτσι. :a0210:

Καλά, και η IBM και πολλοί άλλοι κατασκευαστές έχουν τέτοια μοντέλα (subnotebooks τα έλεγαν) εδώ και 7-8 χρόνια τα οποία δεν έχουν οπτικά drives, και φυσικά κανένα netbook δεν έχει, αλλά όλοι (και η Apple μαζί) το έχουν κάνει για πρακτικούς λόγους. Δεν χωράει οπτικό drive στον δεδομένο όγκο. Είναι αναγκαστικός συμβιβασμός.

Το θέμα είναι να μην παίρνεις εσύ σαν εταιρεία απόφαση για λογαριασμό των πελατών σου, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Παραξενιές ή βλέμμα στο μέλλον....;;

Και τα δύο. Αν ήταν απλά βλέμμα στο μέλλον, θα σου'δινε ένα περιφερειακό floppy στη συσκευασία. Έτσι κι αλλιώς, πλήρωνες που πλήρωνες 150% ακριβότερα από το αντίστοιχο PC, δε θα ζημιωνόταν η Apple :flipout:

Το περιφερειακό δε θα σ'αρεσε επειδη θα σου χαλούσε την all-in-one designιά, και δεν θα το χρησιμοποιούσες παρά μόνο σε περιπτώσεις που το'χες ανάγκη.

Έτσι μια εταιρεία σε ωθεί στο μέλλον. Όπως το κάνει η Apple, απλά σου δένει τα χέρια σε περίπτωση που χρειάζεσαι τον υπολογιστή σου για δουλειά. Βλέπε αντίστοιχα το ότι μια ωραία πρωία όλοι οι Mac Users που αγόραζαν καινούριo hardware θα έπρεπε να πετάξουν τους εκτυπωτές τους, αφού αποφασίστηκε να υπάρχουν μόνο USB θύρες. Κανένα μεταβατικό στάδιο, έτσι απλά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον πατέρα μου να μην ξέρει τι να κάνει με έναν ολοκαίνουριο πανάκριβο A3 εκτυπωτή Epson, που δε μπορούσε να συνδέσει στο καινούριο μηχάνημα. Μοιραία κράτησε και τον παλιό Μac για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Τραγελαφικές καταστάσεις, ειδικά για μια εταιρεία που ως τότε πουλούσε αυστηρά επαγγελματικό προφίλ.

Last edited:
Μίλησα με Vodafone τηλεφωνικά και μου είπανε οτι μπορώ να το παραγγείλω μεσω του website και θέλει 2 εργάσιμες για να έρθει. Stock μου είπανε υπάρχει δεν θα περιμένω.

Εγώ πήγα σε μαγαζί στον Πειραιά της cosmote, είπα ότι θέλω κ αλλαγή προγράμματος κ το 4άρι κ μου είπαν το κρατούν για όταν έρθουν το μεσημέρι.