Το iPhone4 έφτασε...

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,755
Λιβαδειά
To iPhone 4 στην Ελλάδα… Ήρθε !!

iphone4ellada.jpg

Την Παρασκευή 27-8-2010 αρχίζει στην Ελλάδα η (επίσημη) διάθεση του iPhone τέταρτης γενιάς, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 25-8-2010 η Cosmote, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

«Η Cosmote ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 στις 27 Αυγούστου» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Πληροφορίες για τα τιμολογιακά προγράμματα της συσκευής θα δημοσιευτούν στο δικτυακό τόπο της την ίδια ημέρα.

Η συσκευή αναμένεται να διατεθεί «σύντομα» και από τη Vodafone.

Μερικές γρήγορες πληροφορίες/φήμες/κακίες:

• Τα κομμάτια που αναμένεται να διατεθούν κατά την 1η ημέρα κυκλοφορίας είναι όπως και πέρυσι ελάχιστα.
. Το μεγαλύτερο μέρος όσων έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΝ θα μπορέσει να προμηθευτεί
. τη συσκευή την 1η ημέρα κυκλοφορίας της!

• Οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΔΕΝ είναι προκράτηση. Καλό θα είναι να μην έχετε την αυταπάτη ότι επειδή
. γραφτήκατε σε μία λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχετε “δέσει τον γάιδαρο σας”.

• Τη συσκευή αναμένεται να την πάρουν πρώτοι όσοι έχουν κάποιο γνωστό στα καταστήματα. Αν δεν έχετε γνωστό
. τρέξτε αυτή τη στιγμή στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone ή Cosmote με ένα κουτί γλυκά, παγωτό ή πτι-φουρ και
. προσπαθείστε να πιάσετε φιλίες ή γιατί όχι και να συνάψετε στενές σχέσεις με κάποιο υπάλληλο του καταστήματος.
. Είναι βέβαιο ότι η κίνηση αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σας φέρει το iPhone 4 στα χέρια από ότι η
. εκδήλωση ενδιαφέροντος.

• Οι ελάχιστες συσκευές που θα έρθουν θα δοθούν με την καθιερωμένη σειρά προτεραιότητας: Μεταφορά αριθμού,
. Νέα συμβόλαια, Ανανέωση συμβολαίων. Την αγορά ως σκέτη συσκευή δεν την αναφέρουμε ούτε για αστείο
. τουλάχιστον όχι από τους 2 παρόχους.

iPhone Hellas

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Bayern7 said:
...μου στείλε mms ένας φίλος που δουλεύει σε voda με φωτό από τα καρτελάκια που αναφέρουν τις τιμές.
659 και 779 ευρά αντίστοιχα...

πηγή: myPhone.gr

attachment.php

Re: Έρχεται το iPhone4...

Αμα πουλησω το 3GS και εκμεταλλευτώ και την επιδότηση που έχω θα μου βγει κάνα 100ρικο το 16αρι οπότε δεν είναι και άσχημα. Ίδωμεν.

Εγώ πάντως που έχω τρία χρόνια τώρα το 2g, μάλλον ήρθε η ώρα για το νέο 16άρι.

Κ μάλιστα χωρίς θήκη !! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Εγώ πάντως που έχω τρία χρόνια τώρα το 2g, μάλλον ήρθε η ώρα για το νέο 16άρι.

Κ μάλιστα χωρίς θήκη !! :BDGBGDB55:

iPhone 4 χωρις θήκη?

Απαπαπα γυμνισμό κάνεις βρε? :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

iPhone 4 χωρις θήκη?

Απαπαπα γυμνισμό κάνεις βρε? :flipout::flipout::flipout:

Όχι, απλά πιστευώ ότι, ότι έχει γραφτεί για το τηλέφωνο είναι υπερβολικά κ από χρήστες του τηλεφώνου ήδη εν Ελλάδι, φαινόμενα με χαμένες κλήσεις δεν έχουν. :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Όχι, απλά πιστευώ ότι, ότι έχει γραφτεί για το τηλέφωνο είναι υπερβολικά κ από χρήστες του τηλεφώνου ήδη εν Ελλάδι, φαινόμενα με χαμένες κλήσεις δεν έχουν. :a0210:

Yes boys, he's back.

οι τιμες δεν ειναι ... ικανοποιητικες

ειναι πιο ακριβο κι απ το ipad ...

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ...

Απάντηση: Re: Έρχεται το iPhone4...

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ...

εε τι έγινε ρε παιδιά ξεκίνησαν να τα δίνουν νωρίτερα!! :blink:

Μπας και πρέπει να αρχίσω σιγά, σιγά να τρέχω;;!!!!! :vroam:

Μεγείες. Αρα οι τιμές είναι αυτές , δεν είναι ραδιοαρβύλα.

polakis, ποιό είχες πριν; 3G ή 3Gs ; φαντάζομαι ξέρεις ποιό θα είναι το πρώτο σου τεστ ε;