Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Μπα ιδέα σας , τσάμπα πράμα.... :flipout:

Πάντως το βέβαιο είναι ότι η apple επειδή έχει οπαδούς α'λα μουτζαχεντίν :flipout: η πρώτη παρτίδα θα φύγει σε χρόνο dt ακόμα κι αν είχε και 1080 ευρώ.....

Σε προϊόντα της Apple μπορώ να πω ότι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς τους μουτζαχεντίν. Αλλά τώρα μαλλον δεν θα πάρω... τουλάχιστον έτσι λέω προς το παρόν :rolleyes:

Μπα ιδέα σας , τσάμπα πράμα.... :flipout:

Πάντως το βέβαιο είναι ότι η apple επειδή έχει οπαδούς α'λα μουτζαχεντίν :flipout: η πρώτη παρτίδα θα φύγει σε χρόνο dt ακόμα κι αν είχε και 1080 ευρώ.....

Καλά αυτό είναι σίγουρο!! :fahne90:

Re: Απάντηση: Έρχεται το iPhone4...

Λίγο τσιμπημένο ή μου φαίνεται??!!!

Ναι αυτές είναι οι τιμές και όντως είναι τσιμπημένο...

"Tσιμπημένο"???? Παιδιά η τιμή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... και αν δεν υπήρχαν οι "μουτζαχεντίν" που γράφει παραπάνω ο Τάσος θα είχε βαρέσει κανόνι η εταιρεία....

Re: Έρχεται το iPhone4...

ειμαι ''οπαδος '' εδω και λιγο καιρο

αλλα ειμαι οπαδος και ... της τσεπης μου

κι επειδη εχω ηδη 3gs και δεν ξερει κανεις και τι γινεται ( ιδιως τωρα με το ΔΝΤ ) i ''ll pass

οταν χαλασει το 3gs ( οθονη , πανελ αφης μπαταρια κλπ ) τοτε μονο . η αν σταματησει να υποστηριζεται π.χ.

περσυ το 3gs 16 ηταν στα 569 ... τωρα 660 ?
100 ευρω πανω το μικροτερο μοντελο ...
γιατι τετοια αυξηση ? λογω της οθονης και της καμερας μπροστα και της καλυτερης πισω θα πειτε αλλα ... αμα ειναι ετσι το επομενο θα παει 750 το iphone 5 16gb

Αν συνεχισει να ανεβαινει οπως ανεβαινει το android , του χρονου το 5 θα εχει 299...

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον ντόρο για την τιμή. Σε όλη την Ευρώπη έχει στην καλύτερη 30 ευρώ λιγότερο. Εδώ πόσο θα είχε δηλαδή? Προς τι η έκπληξη με την τιμή? Σιγά την αγορά που έχουμε. Όσοι ήταν να το πάρουνε, θα το πάρουνε και στα 1000.

Σχεδόν πάντα το νέο μοντέλο (όχι μόνο iphone - γενικά μιλάμε για ηλεκτρονικά) έχει, στη χειρότερη, ίδια τιμή με το προηγούμενο (το οποίο απλώς πέφτει λίγο (οχι πολύ) πριν ξεστοκαριστεί).

Εδώ μιλάμε για μεγάλη αύξηση.

Καλα δεν θα ξεχασω που εδωσα για την μπαχατελα το Htc Cruise 700 ευρω μολις βγηκε...

H τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι περίπου ίδια, άντε όπως είπε ο pontios νωρίτερα, λίγα ευρώ παραπάνω. Ενώ είναι λίγο πολύ στα ίδια με τον ανταγωνισμό του.

πχ στην Αγγλία έχει ως σκέτη συσκευή 499 λίρες το 16άρι, δλδ περίπου 610 ευρώ.

245.000 δραχμές για ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την αλλη, οι βενζίνες μου για ένα και μισό μήνα.
Να δουλέψει λεωφορείο, μπας και.... ;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα με το νέο iphone...

Proximity sensor ok και αυτός...

Όλα σούπερ...

Απάντηση: Re: Έρχεται το iPhone4...

Βαριά δήλωση κ φυσικά δεν γίνεται να γίνει πιστευτή..... :BDBDG54:

Πλάκα κάνω φυσικά...:a0210:...δώσε κ καμιά φωτογραφία του...:firstprize:

Proximity sensor ok και αυτός...

Όλα σούπερ...

Δηλαδή πιάνεις το επίμαχο σημείο εκατέρωθεν της ένωσης των δύο μετάλων (κάτω αριστερά) και δεν αλλάζει η μπάρα του σήματος καθόλου;

Δηλαδή πιάνεις το επίμαχο σημείο εκατέρωθεν της ένωσης των δύο μετάλων (κάτω αριστερά) και δεν αλλάζει η μπάρα του σήματος καθόλου;

Βογκάει λίγο αλλά του αρέσει και δεν διαμαρτύρεται. :BDGBGDB55: