Το iPhone4 έφτασε...

Τρίτη ή Τετάρτη μου το στέλνουν......

Ελπίζω να πιάνει σήμα....

:firstprize:

Τελικά μου το φέρανε με κουριερ σήμερα(εκπληξη από Vodafone) μαζί με την microSIM δώρο. Οπότε το φορτίζω και από αύριο βλέπουμε.
Θήκες έχετε δει σε κανένα κατάστημα?

πάντως όλοι προσκυνάτε και τρέχετε και "ξεσπιτώνεστε" γιά ένα 4άρι.
Σιγά τώρα μην τρέχω να αλλάξω 4-5 συμβόλαια που μιλάω οικογενειακά τζάμπα και επαγγελματικά, μπάς και πάρω 2-3 κατοστάρικα παραπάνω επιδότηση.

όχι δεν είναι έτσι.
Δυό συμβόλαια έχω.
Εχω όμως την κόρη μου, την μάνα μου, τον πάτερα μου με καρτοκινητά και τους μιλάω απεριόριστα.

Καλή η φορητότητα αλλά δεν πιάνει πάντα.
Οπότε κάτι ξέρει η μαμά εταιρεια και σου προσφέρει 70 ευρώ επιδότηση.
Δηλαδή ΔΕΝ έχει στο excel της με ποιά νούμερα είναι συνδεδεμένα τα καρτοκινητά των γονέων μου πχ?
ΔΕΝ έχουν τα στοιχεία μου όπου στην ταυτότητά μου έχω δηλωμένα τα καρτοκινητά των γονέων και της κόρης μου?

Θα ήταν χαζοί αν δεν τα είχαν.(ή αν δεν τα χρησιμοποιούσαν)

Λοιπόν το έπαιξα λίγο, μια και το πήρε ο βαμμένος μακάς αδερφός μου. Πρώτες εντυπώσεις, η ψαρωτικά ευκρινής οθόνη και -επιτέλους- το καλό κράτημα, δε γλυστράει πια απ'το χέρι.

Εκτενέστερα συμπεράσματα από αύριο που θα δούμε σήμα κλπ...

Μολις το πηρα κι εγω στα χερια μου απο vodafone της γυναικας μου !!!
Αριστη κατασκευη, καμια σχεση με samsung galaxy... ακομη κι αν ηταν καλυτερο το samsung, παλι το iphone θα διαλεγα μονο για τη αισθηση που σου δινει οταν το πιανεις στα χερια σου.
Λεπτομερειες αυριο, αφου το φορτισω πρωτα και το ενεργοποιησω.
Microsim πηρα απο Γερμανο, 14 ευρω ....

Εντυπώσεις κ από εμένα αν κ είναι στον φορητό κ φορτίζει συνέχεια :

Ποιότητα καταπληκτική,

Ταχύτητα κ αίσθηση απίστευτη,

Οθόνη που βγάζει μάτια - ευκρίνεια - χρώμα,

Σήμα (εδώ θα πω 1-2 πράγματα παραπάνω) : στο ίδιο σπίτι μέσα με cosmote, το iphone 4 δίνει μία μπάρα παραπάνω σήμα(3 μπάρες) από το iphone 2g(2 μπάρες). Όταν βάζω ένα δάχτυλο πάνω στο επίμαχο σημείο, δλδ να κλείσω το κενό μεταξύ των δύο σιδερένιων σημείων μόνο, χάνει μία μπάρα στο σήμα. Όταν το βάζω μέσα στην χούφτα μου, χάνει πάλι μία μπάρα στο σήμα. Όπως κ να κράτησα δεν το κατάφερα να χάσει παραπάνω σήμα. Πιθανότατα λοιπόν σε μέρη με μία μπάρα σήμα, τότε αν το κρατώ από εκεί να χάνει το σήμα του τελείως. Οπουδήποτε αλλού αν το ακουμπώ, πχ να βάζω τα δαχτυλά μου ακριβώς δίπλα από την τρύπα, σήμα δεν χάνει. Άρα θέμα με το σήμα υφίσταται κ δεν είναι αμελητέο. Έχω όμως την ιδέα ότι μπορεί να επηρεάζει μόνο πάρα πολύ ασθενής περιοχές.

Πρωτες εντυπωσεις ... αναμεικτες .
Το εχω πηξει στο jailbrake - εφαρμογες και τα εχει δει ολα !!!
Δεν εχει κολλησει, αλλα αργει καπως σε μερικες διεργασιες... ουτε να φορτισει λιγο δε το αφησα !!!

Η οθονη απλα δε παιζεται!
Πολυ καλη ευκρινεια, καλυτερη απο το samsung, ελαχιστα χειροτερο contrast, αμελητεο.Σε εντονο φως δεν εχεις προβλημα.

Δεν μου λειπει μεγεθος οθονης, το galaxy μου φανηκε ολιγον κουμουτσα με τοσο μεγαλη οθονη.Ειλικρινα δε ξερω αν θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη ή οχι.

Τωρα , οσον αφορα το "θεμα" που μας καιει, εκανα το τεστ και φυσικα χανει 10 db περιπου - 1 εως 2 γραμμες αναλογα το πιασιμο.
Το δοκιμασα παντως και στο σπιτι μου , που εχω κακο σημα, cosmote με 2-3 γραμμες και δεν εχασε ποτε το σημα, ακομη και οταν το επιασα σε σημειο του σπιτιου που ειχε μολις 1 γραμμη.
Δε νομιζω οτι ειναι χειροτερα απο το 3gs, ισως μαλιστα καλυτερο.
Τωρα τελευταια παντως , και στο 3gs που ειχα , παρατηρησα περιεργες μεταπτωσεις σε σημα, ειδικα σε 3G, που δε ξερω που οφειλονται.

Περισσοτερα... αυριο.

Να ρωτήσω η κάρτα MicroSIM έχει pin, για να το βγάλω δοκίμασε κανείς να το βάλει σε Iphone 3gs? Δεν έχω άλλο τηλέφωνο σπίτι μόνο 2 iphone 3gs & to 4. Πως την ξεκλειδώσατε εσείς?

Σας ζηλεύω....βρίσκομαι εκτός Αθηνών και η συσκευή μου βρίσκεται στο κουτί της στο σπίτι μου στην Αθήνα!!!

Γκρ!!!

εντυπώσεις από μένα την Δευτέρα!!!

Σας ζηλεύω....βρίσκομαι εκτός Αθηνών και η συσκευή μου βρίσκεται στο κουτί της στο σπίτι μου στην Αθήνα!!!

Γκρ!!!

εντυπώσεις από μένα την Δευτέρα!!!

βρίσκεσαι εκτός αθηνών και ζηλεύεις αυτούς που είναι εντός?

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΝΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :flipout:

Χτες το βράδυ περιεργαστηκα λίγο το 4 ενός παιδιού που το πήρε πριν από 10 μέρες στην Σιγκαπούρη (530 ευρώ)
Από το λίγο, μου άρεσε πολύ, δεν είδα κραυγαλέες διάφορες με το 3GS
Αρκετά πιο γρήγορο, υπεροχή οθόνη, πολύ καλό βίντεο/κάμερα.
Το σήμα, σταθερό στις 4 "παυλες" (το δικό μου σταθερό στις 5). Δεν μειονωντουσαν όπως και να το κράταγα, μου είπε ότι δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με χαμένες κλήσεις.
Θα το αγοραζα, σε μια λογική για τηλέφωνο τιμή

Λοιπόν με κράτημα από το επίμαχο σημείο δε φαίνεται να υπάρχει αξιόλογη απώλεια σήματος (1 μπάρα). Βέβαια μην ξεχνάμε ότι υπήρξε firmware update, το οποίο οι κακές γλώσσες λένε ότι απλά αυξάνει τις μπάρες χωρίς να διορθώνει το σήμα, άρα μόνο η καθημερινή χρήση θα δείξει την αλήθεια.

Η οθόνη είναι πραγματικά εθιστική πάντως, αριστουργηματική... :grinning-smiley-043

Σήμερα το πρωί παρέλαβα και το δικό μου 4άρι, 32GB από Γερμανό :Banane0: :Banane0:

Τώρα ετοιμάζομαι να περάσω την microSIM και να συνδεθώ με iTunes για ξεκλείδωμα :2thumb22sup:

Υ.Γ. Όσον αφορά την αντικατάσταση τις "microSIM" θα ήθελα να πω πως κοστίζει -κανονικά-
18 ευρώ, ΑΛΛΑ είναι σε προσφορά στα *5 ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα!!

Επίσης υπάρχει και αντάπτορας από microSIM = σε κανονική με κόστος *2 ευρώ!

(* αναφέρομαι σε vodafone)

Τωρα τελευταια παντως , και στο 3gs που ειχα , παρατηρησα περιεργες μεταπτωσεις σε σημα, ειδικα σε 3G, που δε ξερω που οφειλονται.

Κι εγώ αντιμετωπίζω κάτι τέτοια περίεργα στο 3GS σε ρυθμιση 3G... Λες να φταίει η Cosmote?

Last edited: