Το iPhone4 έφτασε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και όχι μόνο είχε μπει στον χάρτη , ειχε και στίγμα κανονικά ΜΕΣΑ στην καφετέρια. Ούτε για αστείο το 3Gs δεν έπιανε.

Εν ολίγοις, ότι διαφορά στην ταχύτητα είχε το 3G με το 3Gs , έχει το 3Gs με το 4.

Υ.Γ. Αντε ξύπνα ρε steve και βάλε μια τεσσάρα οθόνη στο 5 να το ευχαριστηθούμε (και γω υπόσχομαι να μην ξαναβρίσω το iTunes :flipout: ).

Τασο, το iphone απευθυνεται σε κοινο που δεν θελει "κουμουτσες" κινητο, και απο οτι ειδα το galaxy με 4" oθονη ειναι κουμουτσα... δεν ννομιζω να βγαλει με τοσο μεγαλη οθονη.
Και για τα δικα μου γουστα θεωρω πολυ τις 4 " , ισως καπου στις 3.5 - 3.7 το πολυ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και όχι μόνο είχε μπει στον χάρτη , ειχε και στίγμα κανονικά ΜΕΣΑ στην καφετέρια. Ούτε για αστείο το 3Gs δεν έπιανε.

Εν ολίγοις, ότι διαφορά στην ταχύτητα είχε το 3G με το 3Gs , έχει το 3Gs με το 4.

Υ.Γ. Αντε ξύπνα ρε steve και βάλε μια τεσσάρα οθόνη στο 5 να το ευχαριστηθούμε (και γω υπόσχομαι να μην ξαναβρίσω το iTunes :flipout: ).

ε..αφού το γράψαμε-μερικές σελίδες πριν-έπιασε σήμα στο μέσον του σπιτιού μου με έναν ακόμα όροφο από πάνω!!!...με το 3GS δεν γινόταν...

Τάσο, με ποιο nav προγράμμα παίξατε; Το 3GS είχε 4.01; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που εγώ είδα μικρότερη διάφορα ταχύτητας..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τασο, το iphone απευθυνεται σε κοινο που δεν θελει "κουμουτσες" κινητο, και απο οτι ειδα το galaxy με 4" oθονη ειναι κουμουτσα... δεν ννομιζω να βγαλει με τοσο μεγαλη οθονη.
Και για τα δικα μου γουστα θεωρω πολυ τις 4 " , ισως καπου στις 3.5 - 3.7 το πολυ.

Εγώ πιστεύω είναι θέμα "χωνέματος" και ωρίμανσης της αγοράς. Οταν θα δουν ότι η αγορά "τραβάει" να δεις για πότε το κάνουν must.

Μην μου πεις ότι πριν μερικά χρόνια δεν έλεγαν παντόφλες και τις 3.5" όταν έπαιζαν όλοι με τις κλασσικές κινητοθονούλες.

Αν μειώσουν τα περιθώρια , μια χαρά είναι οι 4" και η διαφορά (επιμένω) φαίνεται και είναι σημαντική.

Εγώ πιστεύω είναι θέμα "χωνέματος" και ωρίμανσης της αγοράς. Οταν θα δουν ότι η αγορά "τραβάει" να δεις για πότε το κάνουν must.

Μην μου πεις ότι πριν μερικά χρόνια δεν έλεγαν παντόφλες και τις 3.5" όταν έπαιζαν όλοι με τις κλασσικές κινητοθονούλες.

Αν μειώσουν τα περιθώρια , μια χαρά είναι οι 4" και η διαφορά (επιμένω) φαίνεται και είναι σημαντική.

+1

Βάζεις στοίχημα οτι, εσύ συγκεκριμένα, όταν βγεί iPhone με οθόνη 4" θα ζητάς καινούριο με 5"; :D

Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πρόβλημα (ή feature: μπορείς να ξεφορτωθείς εύκολα κάποιον ανεπιθύμητο επικαλούμενος κακή λήψη) με το death grip, σε 3 συνολικά συσκευές που έπεσαν στα χέρια μου, μαζί με τη δική μου..

Παρατήρησα μάλιστα μείωση του σήματος ακόμα και με λήψη σε ιδανικές συνθήκες (2 μέτρα από VAG), κάτι που δεν υφίσταται με το 3GS..

Όταν το σήμα είναι οριακό, τότε το death grip οδηγεί σε ένα ωραιότατο no service. Δυστυχώς για όλους εμάς τους εθισμένους, το iphone εξακολουθεί να μην είναι αξιοπρεπές τηλέφωνο. Mένει να δούμε αν τα bumpers θα λύσουν το θέμα, αλλιώς στην αναμονή για το revised 4 ή το 5..

Κατά τα άλλα, εξαιρετική οθόνη και βελτιωμένη ποιότητα ήχου κατά τη συνομιλία (όταν η λήψη το επιτρέπει).

Προσωπικά, δε βλέπω το λόγο αναβάθμισης από το 3GS αλλά περί ορέξεως..

Επιπλέον, υπάρχει και ένα θεματάκι με κίτρινους αποχρωματισμούς στις 2 κάτω γωνίες της οθόνης..

Απ' ότι φαίνεται, κοινό φαινόμενο..

Ελπίζω να είναι αυτή η λύση (από appleinsider),

"Apple is using a bonding agent called Organofunctional Silane Z-6011 to bond the layers of glass. Apparently, Apple (or more likely Foxconn) is shipping these products so quickly that the evaporation process is not complete. However, after one or two days of use, especially with the screen on, will complete the evaporation process and the yellow "blotches" will disappear. How do I know? I was involved in pitching Z-6011 to Apple.",

ειδάλλως πάμε για ανικατάσταση.

Πάντως, όντως βλέπω μία ύφεση του φαινομένου καθώς περνάει η ώρα..

Κοινό φαινόμενο δεν είναι ιδιαίτερα αυτό με τις κιτρινίλες στην οθόνη, αν κ το έχουν αρκετοί χρήστες. Εγώ θα σου έλεγα αντικατάσταση.

Αλήθεια με το "Face Time" υπάρχει κάποια συγκεκριμένη χρέωση (σαν video κλήση ας πούμε) ή απλή χρέωση τηλεφώνου μιας και παίζει μέσω Wi-Fi ???

.

Καμια χρεωση αν πατησεις το κουμπι facetime στο contact details αυτου που καλεις. αν εχεις ηδη παρει τηλεφωνο, τερματιζει την κληση χωρις να το καταλαβεις και το γυρνα σε wifi video κληση.

Καμια χρεωση αν πατησεις το κουμπι facetime στο contact details αυτου που καλεις. αν εχεις ηδη παρει τηλεφωνο, τερματιζει την κληση χωρις να το καταλαβεις και το γυρνα σε wifi video κληση.

Ευχαριστώ :a0210:..

είπα μπας κ φάμε καμία χρέωση ουρανοκατέβατη και τρέχουμε και δεν φτάνουμε!!!!

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και αν δεν είσαι συνδεδεμένος μέσω WiFi (είσαι πχ εκτός σπιτιού κάπου που
δεν πιάνεις free Wifi), τρως στο κεφάλι χρέωση 3GS?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και αν δεν είσαι συνδεδεμένος μέσω WiFi (είσαι πχ εκτός σπιτιού κάπου που
δεν πιάνεις free Wifi), τρως στο κεφάλι χρέωση 3GS?

H συγκεκριμένη εφαρμογή facetime λειτουργεί μόνο με wifi.