Το iPhone4 έφτασε...

Κανα κομματι εμεινε που ψαχνουμε και δεν....

Μου ειπαν να μπω σε λιστα.
Τους λεω ποσοι ειναι πριν απο εμενα?
70 μου ειπαν.
Ποσα κομματια παραλαβατε την προηγουμενη φορα ?
6 μου λεει

Γεια σας και ευχαριστω :flipout:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Kώστα σε Cosmote πήγες?

Πηγα εκανα φορητοτητα στην cosmote 2 αριθμους που εχω στο ονομα μου.
Μετα με πηραν απο την βοντα και μου εκαναν καλυτερη προσφορα , οποτε μενω :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πηγα εκανα φορητοτητα στην cosmote 2 αριθμους που εχω στο ονομα μου.
Μετα με πηραν απο την βοντα και μου εκαναν καλυτερη προσφορα , οποτε μενω :2thumb22sup:

Και μένα με πήραν, αλλά δεν τρελάθηκα με την προσφορά τους, αν σκεφτείς ότι στη Cosmote μπορείς να βάλεις δόσεις που σου έρχονται στο δίμηνο λογαριασμό του OTE. ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και μένα με πήραν, αλλά δεν τρελάθηκα με την προσφορά τους, αν σκεφτείς ότι στη Cosmote μπορείς να βάλεις δόσεις που σου έρχονται στο δίμηνο λογαριασμό του OTE. ;)

Παντως σηκωνει παζαρι αρκετο τελικα.
Το θεμα ειναι οτι συσκευη γιοκ και κανεις δεν ξερει ποτε και ποσα θα ερθουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Παντως σηκωνει παζαρι αρκετο τελικα.
Το θεμα ειναι οτι συσκευη γιοκ και κανεις δεν ξερει ποτε και ποσα θα ερθουν.

Ε φαντάζομαι σε κανά - δυο εβδομάδες θα βρούμε. Ελπίζω δηλαδή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ε φαντάζομαι σε κανά - δυο εβδομάδες θα βρούμε. Ελπίζω δηλαδή...

Ολες οι πληροφοριες μιλανε για αυτην την παρασκευη χωρις ομως να ειναι κανεις σιγουρος.
H λιστα παντως σε καθε μαγαζι ειναι σεντονι.

Βλεπεις ολοι οι "switchers" ξανα ματα πηραν Iphone :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ολες οι πληροφοριες μιλανε για αυτην την παρασκευη χωρις ομως να ειναι κανεις σιγουρος.
H λιστα παντως σε καθε μαγαζι ειναι σεντονι.

Βλεπεις ολοι οι "switchers" ξανα ματα πηραν Iphone :flipout:

AΑΑΑΑA λες για αυτόυς με το άσπρο αυτοκόλλητο του μήλου πάνω στο golfάκι ε? :flipout:

Καλημέρα σας και φιλικά πάντα σας γράφω την άποψη μου για το θέμα,

Πετάτε τα λεφτά σας για μια συσκευή η οποία δεν αξίζει ούτε το 1/4 από αυτά που δώσατε...
Η Apple πολύ έξυπνα σας πουλάει τα πρώτα κομμάτια-ελαττωματικά και παρόλο που το ξέρετε, πάτε και τα ακουμπάτε αδρά....
Χάρη σε σας βέβαια που αγοράζετε τα πρώτα κομμάτια, οι επόμενοι θα πάρουν την καινούρια φουρνιά η οποία δε θα έχει μόνο αλλαγές σε firmware, όπως έγινε τότε με την κεραία που γίνανε ρόμπα, αλλά και αλλαγές σε hardware επίπεδο...
Εσείς οι φανατικοί Θυμίζετε λίγο πολύ, τους κλασσικούς Έλληνες που δήθεν κράζουν το δικομματισμό και ότι έχει γίνει τόσα χρόνια, όσες περικοπές και αν έχουν γίνει, η ψήφος θα πέσει πάλι για ακόμη μια φορά εκεί. Έτσι γίνεται και με την apple.." Μάπα συσκευή η Apple? Δε πειράζει μωρέ apple είναι θα τα ακουμπήσω..." Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν κάνω πολιτική διαφήμιση απλώς ανέφερα ως παρομοίωση το γεγονός για την μεγάλη πατάτα που έκανε η εταιρία του μήλου και τη 2η στη σειρά που δήθεν το πρόβλημα λύθηκε με ένα απλό update...
Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να καταλάβει.. Πως έπρεπε να το πουν δλδ? Είναι χαλασμένο μη το πάρετε? Τα λέω όλα αυτά γιατί ένας ξάδερφος μου από την Αμερική το αγόρασε ήρθε Ελλάδα για διακοπές και μου το χάρισε.. Κλασσικός αμερικανάκος κ αυτός που έχει γίνει τα ακούμπησε, και μετά είδε τα αποτελέσματα, διότι ως αμερικανάκι δε πίστευε στα reviews περί σήματος κεραίας πριν το αγοράσει κτλ.
Τέλος το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι αφού το χρησιμοποίησα 12 μέρες τελικά το πούλησα και σε τιμή εμπορίου παρακαλώ..

Φιλικά πάντα και πάλι καλημέρα.:fahne90:

Ναι φιλε μου, ειμαστε βλακες, "κλασσικοι Ελληνες" και αγοραζουμε οτι μας σερβιρει η μαμα apple χωρις να το ψαξουμε! :p

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

-bye-

Νομίζω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του κ υποτίθεται ότι αγοράζει ένα προϊόν αφού το έχει επιλέξει κ ξέρει-γνωρίζει. :a0210:

Το θέμα της κεραίας επηρεάζει μόνο σε σημεία που έχει πολύ ασθενές σήμα και το κρατάμε με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δεν γίνεται να μην το κρατάμε έτσι, τότε του βάζουμε κάποια θήκη, η οποία μπορεί να είναι κ πολύ μικρή, λεπτή & διάφανη. Αν δεν θέλουμε θήκη τότε απλά αγοράζουμε κάτι άλλο.

Το θέμα της κεραίας επηρεάζει μόνο σε σημεία που έχει πολύ ασθενές σήμα και το κρατάμε με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δεν γίνεται να μην το κρατάμε έτσι, τότε του βάζουμε κάποια θήκη, η οποία μπορεί να είναι κ πολύ μικρή, λεπτή & διάφανη. Αν δεν θέλουμε θήκη τότε απλά αγοράζουμε κάτι άλλο.

Συμφωνουμε αλλα, αν αντι για το μηλο, η συσκευη ειχε απο πισω αλλο σηματακι, τωρα θα την ειχαμε στειλει ηδη απο εκει που ηρθε....:flipout:

Καμια σχεση Φραπε, πραγματικα... Το οτι υποστηριζουμε την apple δεν σημαινει οτι αγοραζουμε μονο απο αυτη. Αντικειμενικα και παρα το προβλημα της κεραιας, το 4ρι ειναι το πιο ολοκληρωμενο "πακετο" smartphone σημερα, γιαυτο "σπαει" και τα ταμεια...

Συμφωνουμε αλλα, αν αντι για το μηλο, η συσκευη ειχε απο πισω αλλο σηματακι, τωρα θα την ειχαμε στειλει ηδη απο εκει που ηρθε....:flipout:

Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την κεραία. Έτσι κ αλλιώς δεν κρατώ το κινητό με τρόπο που να ακουμπώ εκείνο το σημείο.

Από εκεί κ πέρα...-bye-

Κ φυσικά μπορείς να δώσεις κάποια στιγμή το δικό σου apple iphone 2g και να αγοράσεις κάποιο άλλο...πάλι apple βέβαια...παρόλο που δεν θες να το παραδεχθείς, το υποσυνείδητό σου αυτό σου λέει...:flipout: