Το iPhone4 έφτασε...

Καμια σχεση Φραπε, πραγματικα... Το οτι υποστηριζουμε την apple δεν σημαινει οτι αγοραζουμε μονο απο αυτη. Αντικειμενικα και παρα το προβλημα της κεραιας, το 4ρι ειναι το πιο ολοκληρωμενο "πακετο" smartphone σημερα, γιαυτο "σπαει" και τα ταμεια...

Σιγουρα ειναι ενα ολοκληρωμένο πακετο, συμφωνω αλλα εχει 1-2 flaws δυνατα.

Ανταγωνισμος υπαρχει με τις ιδιες (αν οχι περισσοτερες) δυνατοτητες, απλα το brandname πουλαει πολυ (και καλυπτει και τα flaws...) :firstprize:

Άσχετο, 16άρια και 32άρια σε έλλειψη από Voda...
Αναμένουμε... Πρόλαβα και πήρα 2 16άρια τη Δευτέρα. Θα πάρω άλλα 2 32άρια μόλις έρθουν. Το ένα θα είναι δικό μου!!!! (Εταιρικά είναι, έτσι...; Δεν κέρδισα κανένα λαχείο...)

εμενα μου δινει δωρεαν η voda το iphone 16gb αν φυγω απο cosmote εγω και ακομα ενας αριθμος (εχω εταιρικο)
Και με ακομα 100e μου δινει το 32gb. Με το ευελικτο επαγγελματικο 300 με παγιο 41,34e..το καθε νουμερο +5ε στο ενα (στο οποιο θα εχω το iphone) για 200mb internet..

ειναι καλα 200mb; δεν θα σερφαρω απλα το θελω για χαρτες GPS και κανα μαιλ καμια φορα..

Λετε να το παρω το 32 ή 16; αξιζει να το παρω τωρα λετε ή να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μπας και βγει καποια βελτιωμενη εκδοση (μιλαω για την απωλεια σηματος)...

επισης για να αποχωρησω απο cosmote μου ειπαν θελει ενα μηνα για να κανουν τα νουμερα μου καρτοκινητα για να μπορω να εχω τον ιδιο αριθμο και στη voda...οποτε την αναμονη δεν την γλιτωνω...

για πειτε ρε παιδες την γνωμη σας;

να γινω iphonias ή οχι ακομα....;

Το αν θα γίνεις iphonάκιας είναι προσωπική επιλογή.

Πάντως για χάρτες για gps δεν χρειάζεσαι 3g. Αγοράζεις μια εφαρμογή από το appstore κ έχει τους χάρτες της μέσα στο κινητό.

Αν τώρα έχεις σκοπό να έχεις πάρα πολύ μουσική, βίντεο κ εφαρμογές, τότε το 32 είναι μονόδρομος. Εσύ ξέρεις αν το 16άρι σου αρκεί...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πάντως για χάρτες για gps δεν χρειάζεσαι 3g. Αγοράζεις μια εφαρμογή από το appstore κ έχει τους χάρτες της μέσα στο κινητό. δηλαδη δεν θα ξοδευω καθολου απο τα 200mb αν θελω να εχω navigation; απο οσα ξερω το google maps παντως θελει ιντερνετ..

Αν τώρα έχεις σκοπό να έχεις πάρα πολύ μουσική, βίντεο κ εφαρμογές, τότε το 32 είναι μονόδρομος. Εσύ ξέρεις αν το 16άρι σου αρκεί...για μουσικη εχω το ipod μου (160gb) απλα ρωταω για το αν τα applications, οι χαρτες και δεν ξερω γω τι αλλο καταλαμβανουν αρκετο χωρο

ειμαι ψιλοασχετος με smartphones και το τι ακριβως σημαινει GPS, 3G GPRS ktl..αν θελετε εξηγείστε μου να καταλαβω τι ειναι ολα τουτα..!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

ειμαι ψιλοασχετος με smartphones και το τι ακριβως σημαινει GPS, 3G GPRS ktl..αν θελετε εξηγείστε μου να καταλαβω τι ειναι ολα τουτα..!!

To iphone από μαμά έχει μόνο χάρτες της google, όπου για να δουλέψει σωστά σε όλη την διαδρομή πρέπει να έχουμε ανοιχτό ιντερνετ στο τηλ μας. Αυτό γίνεται με σύνδεση που το πάγιο θα περιλαμβάνει 3g, όπου θα μας δίνει πχ μια εταιρεία κάποια mb μέσα στο πάγιο κ θα χρεώνει τα παραπάνω ή θα χρεώνει από το 1mb.

GPS είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από μια συσκευή για να καταλαβαίνει που βρίσκεται στον κόσμο, κάνοντας χρήση τους διαθέσιμους σε όλους δορυφόρους.

Τώρα, για να μην καταναλώνεις mb από το πάγιό σου, αλλά κ για να έχεις καλύτερη κ ορθότερη κάλυψη των δρόμων στην Ελλάδα, το σωστό είναι να αγοράσεις από το appstore κάποια τέτοια εφαρμογή, η οποία έχει μέσα της όλους τους χάρτες της Ελλάδος ή/και κάποιων ακόμα χωρών, πχ της Ευρώπης. Οπότε τότε δεν χρειάζεται καν να έχεις ανοιχτό ίντερνετ για να δουλέψει ο χάρτης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

To iphone από μαμά έχει μόνο χάρτες της google, όπου για να δουλέψει σωστά σε όλη την διαδρομή πρέπει να έχουμε ανοιχτό ιντερνετ στο τηλ μας. Αυτό γίνεται με σύνδεση που το πάγιο θα περιλαμβάνει 3g, όπου θα μας δίνει πχ μια εταιρεία κάποια mb μέσα στο πάγιο κ θα χρεώνει τα παραπάνω ή θα χρεώνει από το 1mb.

GPS είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από μια συσκευή για να καταλαβαίνει που βρίσκεται στον κόσμο, κάνοντας χρήση τους διαθέσιμους σε όλους δορυφόρους.

Τώρα, για να μην καταναλώνεις mb από το πάγιό σου, αλλά κ για να έχεις καλύτερη κ ορθότερη κάλυψη των δρόμων στην Ελλάδα, το σωστό είναι να αγοράσεις από το appstore κάποια τέτοια εφαρμογή, η οποία έχει μέσα της όλους τους χάρτες της Ελλάδος ή/και κάποιων ακόμα χωρών, πχ της Ευρώπης. Οπότε τότε δεν χρειάζεται καν να έχεις ανοιχτό ίντερνετ για να δουλέψει ο χάρτης.
οποτε το google maps δεν το χρειαζομαι...
ποιο app προτείνεις να ψαξω στο itunes για χαρτες;

ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα παω απο εκει το απογευμα να δω τι θα κανω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

οποτε το google maps δεν το χρειαζομαι...
ποιο app προτείνεις να ψαξω στο itunes για χαρτες;

ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα παω απο εκει το απογευμα να δω τι θα κανω..

Έχει πολλά κ με το ανάλογο κόστος. navigon, sygic, copilot, tomtom κτλ.

Πηγα στο istorm σημερα και το δα,πανεμορφο,αλλα το θεμα με κεραια ισχυει.Με τη σχετικη λαβη απο τιγκα σημα επεφτε μειον 2 γραμμες...

Άσχετο, 16άρια και 32άρια σε έλλειψη από Voda...
Αναμένουμε... Πρόλαβα και πήρα 2 16άρια τη Δευτέρα. Θα πάρω άλλα 2 32άρια μόλις έρθουν. Το ένα θα είναι δικό μου!!!! (Εταιρικά είναι, έτσι...; Δεν κέρδισα κανένα λαχείο...)

Είναι αδιακρισία να ρωτήσω τι είδους εταιρία παρέχει στα στελέχη της δωρεάν τέτοιες συσκευές?

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Εμένα ένα Samsung μου πήρανε πάλι....:flipout:
Δεν πήρες αυτό?:flipout:

iphone4i.jpg