Εμένα ένα Samsung μου πήρανε πάλι....![]()
Γιατι, τι εχει το 10 ?
Εργαλείο δουλειάς με την έννοια της πραγματικής δουλειάς ποτέ δεν ήταν. Μόνο και μόνο από θέμα μπαταρίας αρκεί. Χωρίς μπαταρία ακόμα και τηλεμεταφορά να κάνει, είναι άχρηστο.
Gadgetoκινητό ναι είναι και με το παραπάνω.
Πάντως δεν έχω δει πολλούς να λένε ότι τους είναι τόσο ενοχλητικό το θέμα του σήματος. Εκτός κι αν δεν το παραδέχονται δημοσίως ....
Υ.Γ. θα με φάνε τώρα...![]()
Είναι αδιακρισία να ρωτήσω τι είδους εταιρία παρέχει στα στελέχη της δωρεάν τέτοιες συσκευές?
Καλημέρα,
Με την 4.1 η Apple έχει διαθέσιμη την λειτουργία Field Test. Έτσι μπορείτε να τσεκάρετε την ποιότητα του σήματος κινητής, που έχετε!
Απλά καλέστε *3001#12345#* και πατήστε call στο iphone. Η λειτουργία field test θα ξεκινήσει. Ο μεγαλύτερος αρνητικός αριθμός σημαίνει "μούφα" σήμα! Όσο πιο μικρός τόσο το καλύτερο...
Αφού τελειώσετε, πατήστε το Home button και επανέρχεστε στην Home screen...![]()
Αυτο δουλευε και στα προηγουμενα iphone, ακομα και στο πρωτο!Το δοκιμσα μολιs, οντως δουλευει... μια καλη εναλλακτικη για να δειτε το σημα και τις επιπτωσεις του death grip, τωρα που δεν εχω και sbssettings !
Αυτο δουλευε και στα προηγουμενα iphone, ακομα και στο πρωτο!
Το δοκιμασες ή το υποθετεις?
Εντυπωσιακο!
φοβαμαι να το δοκιμασω ( το itunes 10 ) κι αμα κολλησει και δεν μπορω να κανω downgade ?
:BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.