Το iPhone4 έφτασε...

μετά απο 2 -μόλις- μέρες συμβίωσης με το αιφόνι έχω να πω οτι το πρόβλημα της κεραίας είναι εκνευριστικό!
χάνει το σήμα για πλάκα, πέφτουν οι κλήσεις για πλάκα και γενικά δουλειά δεν γίνεται.
οπότε θα πάρω θήκη κι αν δω οτι δεν με βολεύει τότε θα το πουλήσω.
το κινητό πλέον είναι πρωτίστως εργαλείο δουλειάς κι εκεί το αιφόνι απέτυχε παταγωδώς!

υ.γ οι δοκιμές έγιναν σε Καβάλα, Ξάνθη και σήμερα στα Γιάννενα.
να μην μιλήσω για το τι έγινε κατα την διάρκεια του ταξιδιού..................σκέτη απελπισία!!!

Εργαλείο δουλειάς με την έννοια της πραγματικής δουλειάς ποτέ δεν ήταν. Μόνο και μόνο από θέμα μπαταρίας αρκεί. Χωρίς μπαταρία ακόμα και τηλεμεταφορά να κάνει, είναι άχρηστο.

Gadgetoκινητό ναι είναι και με το παραπάνω.

Πάντως δεν έχω δει πολλούς να λένε ότι τους είναι τόσο ενοχλητικό το θέμα του σήματος. Εκτός κι αν δεν το παραδέχονται δημοσίως ....

Υ.Γ. θα με φάνε τώρα... :flipout:

Τοτε θες θηκη σιγουρα... κι εγω πηρα αμεσως , ετσι κι αλλιως θα παιρνα, αλλα για να ειμαι και απολυτως σιγουρος οτι δεν θα χω καποιο θεμα με τις κλησεις.

Εβαλα και το 4.1 μολις, ολα καλα ... θα το δοκιμασω μερικες μερες να δω πως παει.

Απο μπαταρια το 4 σκιζει, δεν εχω δει καποιο αλλο smartphone να κραταει τοσο πολυ.
Εννοειται , οτι αν παιζεις παιχνιδια, σερφαρεις κλπ, ε τοτε δεν φταιει το κινητο.
Τι να κανει, ποσο πιο μεγαλη μπαταρια να βαλει?

Last edited:
Ena πρωτο δειγμα απο hdr ...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    34.7 KB · Views: 83
  • IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    42.7 KB · Views: 84
Καλημέρα,

Με την 4.1 η Apple έχει διαθέσιμη την λειτουργία Field Test. Έτσι μπορείτε να τσεκάρετε την ποιότητα του σήματος κινητής, που έχετε!
Απλά καλέστε *3001#12345#* και πατήστε call στο iphone. Η λειτουργία field test θα ξεκινήσει. Ο μεγαλύτερος αρνητικός αριθμός σημαίνει "μούφα" σήμα! Όσο πιο μικρός τόσο το καλύτερο...
Αφού τελειώσετε, πατήστε το Home button και επανέρχεστε στην Home screen...-bye-

Εργαλείο δουλειάς με την έννοια της πραγματικής δουλειάς ποτέ δεν ήταν. Μόνο και μόνο από θέμα μπαταρίας αρκεί. Χωρίς μπαταρία ακόμα και τηλεμεταφορά να κάνει, είναι άχρηστο.

Gadgetoκινητό ναι είναι και με το παραπάνω.

Πάντως δεν έχω δει πολλούς να λένε ότι τους είναι τόσο ενοχλητικό το θέμα του σήματος. Εκτός κι αν δεν το παραδέχονται δημοσίως ....

Υ.Γ. θα με φάνε τώρα... :flipout:

Γιατι δεν ρωτας τον Ακη που το πηρε απο οτι ξερω;
Για την μπαταρια σου ειπε και ο Γιαννης.Καμια σχεση με το παλιο. Και δεν ειναι μονο η μπαταρια, αλλα και η πιο οικονομικη λειτουργια της CPU. Πχ με το παλιο, αν ειχα στο background το skype,η μπαταρια τελειωνε στο dt. Τωρα, το εχω ολη την ημερα και δεν καταλαβαινει Χριστο!
Για το σημα δεν εχω παρατηρησει τιποτα ιδιαιτερο μεχρι στιγμης, αλλα το εχω σε διαρκες τσεκαρισμα..

Είναι αδιακρισία να ρωτήσω τι είδους εταιρία παρέχει στα στελέχη της δωρεάν τέτοιες συσκευές?

Ναυτιλιακή. Και δεν τα δίνει σε όλους... απλά επειδή κάνουμε υψηλούς λογ/σμους πήραμε κάποιες καλές επιδοτήσεις και τσίμπησα και εγώ ένα σαν IT... Τα άλλα είναι του ιδιοκτήτη :2thumb22sup:

Καλημέρα,

Με την 4.1 η Apple έχει διαθέσιμη την λειτουργία Field Test. Έτσι μπορείτε να τσεκάρετε την ποιότητα του σήματος κινητής, που έχετε!
Απλά καλέστε *3001#12345#* και πατήστε call στο iphone. Η λειτουργία field test θα ξεκινήσει. Ο μεγαλύτερος αρνητικός αριθμός σημαίνει "μούφα" σήμα! Όσο πιο μικρός τόσο το καλύτερο...
Αφού τελειώσετε, πατήστε το Home button και επανέρχεστε στην Home screen...-bye-

Το δοκιμσα μολιs, οντως δουλευει... μια καλη εναλλακτικη για να δειτε το σημα και τις επιπτωσεις του death grip, τωρα που δεν εχω και sbssettings !

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Το δοκιμσα μολιs, οντως δουλευει... μια καλη εναλλακτικη για να δειτε το σημα και τις επιπτωσεις του death grip, τωρα που δεν εχω και sbssettings !
Αυτο δουλευε και στα προηγουμενα iphone, ακομα και στο πρωτο!

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Αυτο δουλευε και στα προηγουμενα iphone, ακομα και στο πρωτο!

Στο 3gs που ειχα με 4.01 δεν δουλευε παντως !

Τωρα, ενα ακομη δειγμα απο hdr σε 4.1

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0005.jpg
    IMG_0005.jpg
    27.8 KB · Views: 68
  • IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    33.2 KB · Views: 67