Το iPhone4 έφτασε...

ΕΦΤΑΣΕ!!! :firstprize::firstprize:

Εντυπώσεις το βράδυ, γιατί τώρα πνίγομαι στη δουλειά... :bawling: :coffee:

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Εχμ...γκουχ....γκουχ....εκτιθεσαι....(καταρα αυτο που σας κανει η Apple) :p

Και εσυ που κουβαλησες την κομπακτ στους U2, ωραιες φωτο εβγαλες! :p:flipout:

Ακόμα και compact Γιαννη...αισθητήρες, φακοι, ζουμ κλπ πανε για πεταμα λόγω HDR; Epsecially u should know beta...

LOL @ Μηλαροδικηγορίσκο (μπας και η Apple έχει λύση και στο προβλημα του να ξεχνάς να το φορτίζεις; :p)

Ακόμα και compact Γιαννη...αισθητήρες, φακοι, ζουμ κλπ πανε για πεταμα λόγω HDR; Epsecially u should know beta...

LOL @ Μηλαροδικηγορίσκο (μπας και η Apple έχει λύση και στο προβλημα του να ξεχνάς να το φορτίζεις; :p)

Aν θελω φωτο απο παραλιες, εκδρομες κλπ μια χαρα ειναι πια το iphone , 5 mpixels (μερικες απο τις καλυτερες φωτο τις εχω τραβηξει με την πρωτη μου κοντακ 3mpixles) , βιντεο 720p, geotagging κλπ.
Αν θελω κατι καλυτερο , εχω την 7D !!!

Kαι για να μη νομιζεις οτι υπερβαλλω, σημερα πουλησα την Panasonic tz10 !!!:2thumb22sup:

Υπερβολικό το βρισκω Γιάννη...Δεν ειναι μόνο τα 5 MP, ειναι τα οπτικα, το zoom κλπ...

Τι να πω, κι εγω την TZ10 εχω, αν την δεις σε αγγελία, κάνε report το post μου :p

Μπορει να ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα οπως σου ειπα φετος στις διακοπες, κουβαλαγα μαζι μου το 3GS , thn pany tz10 kai canon 7D !!!

Ελεος... με βαρεθηκα πια !:flipout:

Για απλες , καθημερινες φωτο καλο ειναι το iphone, ενταξει , μονο λιγο οπτικο ζοομ θα ηθελα - αλλα τι να κανουμε ?

εγώ παίδες θα πάω το Σάββατο σε μια βάπτιση και θα την βιντεοσκοπήσω (έχουν επαγγελματίες,αλλά θα τραβήξω κι εγώ βίντεο)....και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην πάρω την Panny TM-300 και να βιντεοσκοπήσω με το "4"...

Ημουν λιγο μακρια, οποτε δεν βγηκαν σουπερ, για δες anyway:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0201.jpg
    IMG_0201.jpg
    125.8 KB · Views: 58
  • IMG_0188.jpg
    IMG_0188.jpg
    78.1 KB · Views: 58
  • IMG_0196.jpg
    IMG_0196.jpg
    87.9 KB · Views: 58
εντάξει..μου είναι τελικά παντελώς αδιάφορη η κάμερα σε ένα κινητό μιας και η ποιότητα είναι και θα είναι χάλια προς μέτρια...οπότε ας δούμε άλλα πιο ουσιώδη σημεία του...