εντάξει..μου είναι τελικά παντελώς αδιάφορη η κάμερα σε ένα κινητό μιας και η ποιότητα είναι και θα είναι χάλια προς μέτρια...οπότε ας δούμε άλλα πιο ουσιώδη σημεία του...
You are missing the point.. Η καμερα του 4 ειναι τοσο καλη που σε δελεαζει να μην κουβαλας pocket camera μαζι σου!
εγώ πάντως θα την κάνω την"δουλειά" και θα σας πω....
και οι φίλοι που βαπτίζουν δεν πολυ-ξέρουν...από HD....
Μαλλον τοσα χρονια με την καμερα - ανεκδοτο 2g-3gs εχεις ξεχασει οτι υπαρχουν "φωτογραφικα" κινητα με 5Mp & φλας εδω και χρονια και βγαζουν ικαναποιητικοτατες φωτο!Μη λεμε και innovation στις φωτογραφιες λοιπον!
Και βέβαια να το δοκιμάσεις! μη ξεχασεις να απενεργοποιησεις την λειτουργία τηλεφωνου ομως γιατι αν δεχτεις κληση δε ξερω ποιο θα ειναι το αποτελεσμα....
Πωπω ρε Φρανκι, ναταν η ζηλια ψωρα!![]()
Προσωπικά θα έλεγα ότι τις καλύτερες photo μέχρι σήμερα τις έβγαζαν τα Sony Ericsson, κάπου είναι και λογικό. Θεωρείται ότι οι photo του 4 είναι αντίστοιχης ποιότητας?
Aντί να τσακώνεστε στο παραπάνω θέμα, δεν μου απαντά κάποιος στο ερωτημά μου?![]()
Οι φωτό που βγαίνουν μέρα (με ικανοποιητικό δηλαδή φωτισμό) είναι εντυπωσιακής ποιότητας, νομίζω καλύτερες από τα υπόλοιπα κινητά, χωρίς να έχω δει βέβαια Ericsson τωρινό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.