Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Mα την αρκουδα..τι θυμηθηκα τωρα :))
3.jpg

Eψαχνα στο ιντερνετ να βρω κατι και πετυχα τον Μπλεκ και τα λοιπα μικυ μαους που μας μεγαλωσαν!!

Καλημέρα σε όλους.
Χθες έκανα μια μεγάλη βόλτα στο Μοναστηράκι με την κυρά και μ' έπιασε μια κρίση ηλικίας με πράγματα που κάποτε χρησιμοποιούσα και τώρα τα πουλάνε για αντίκες.
Σήμερα Μιχάλη μ' αποτελείωσες!
Μπλεκ, Ομπραξ, Τζιμ Άνταμς, Γιώργος Θαλάσσης, Τιραμόλα, Σεραφίνο... Μ' αυτά μεγάλωσα...
Να είσαι καλά που τα θυμήθηκες

Καλησπέρα & .......καλή βραδιά.

Τα πολύ δύσκολα "έξω" πέρασαν, κάποιες εξηγήσεις για τα "μέσα" δόθηκαν & ........τσούπ να 'μαστε πάλι εδώ.

Πάμε λοιπόν σιγά - σιγά (προσεχτικά & πολύ επιφυλακτικά).

Φωτο από το χθεσινό bazaar στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας.
Αρκετές μικροκατασκευές μου δόθηκαν δωρεάν φυσικά στο περίπτερο του παιδικού σταθμού της εγγονής.
Όλα τα έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό για τα παιδάκια της "Φλόγας".

To χόμπι μας τα πάει αρκετά καλά. Μέσα σε λίγη ώρα έφυγαν όλα.
Άντε κ του χρόνου με περισσότερα έργα.

Μπράβο Κώστα... :a0210:
Πολύ ωραίες κατασκευές κι ακόμα πιο ωραία η κίνηση και η προσφορά!
Για πές μου όμως, τι είναι το γυρί; :chinscratch:

Καλημερα μαστόρια!
Πολυ πρωινη εγερση σημερα για την επιστροφη στην πατριδα. Ευτυχως απο Μαρτη αλλαζει τα δρομολογια η Ryanair.

Καλησπερα, βραχυκυκλωμενων απο τι;
Ελλατωμα ή ρηγμα στην πορσελανη ή κατι αλλο;
Τι μαρκα NGK;
Μηπως δεν εχει το σωστο βαθος το μπουζοκλειδο και τα ζορισες;

NGK φιλε ναι.
Δε ξερω την πηρα σημερα να ανεβω Αθηνα και ηταν λες και ειχα 100 κυβικα μηχανακι.
Εκει πηγε το μυαλο μου και μετα στην μπαταρια την οποια και εβαλα και φορτιστηκε.

Οταν βγαλεις τα παλια κοιτα ποιο ειναι μαυρο ή εχει κανει γεφυρα απο καπνα στην ακιδα, να δεις ποιος κυλινδρος ειναι.
Αυτα νομιζω παιρνουν απο ξεχωριστο πολλαπλασιαστη ή ανα ζευγη.
Θυμισε μου τι ειναι, TDM;

TDM 850 2000 model 4TX κωδικος κινητηρα.
Ξεχωριστο πολλαπλασιαστη εχει ναι Δημητρη.
Τα εβγαλα και τα δυο και δε προσεξα που ειναι το μαυρο επειδή οντως το ενα βηηκε μαυρο. Μαλλον ο δεξιος κυλονδρος καθως μου εκανε και σκασιματα φιλε.