Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Την τυρανια μου μεσα ενα βουνο ανεβηκα και κατεβηκα και με το ζορι μια τηγανια
d1cb1cf80a4314d6c3c1a5e8c5b5f63e.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πωπω ρε φιλε Αμανιτες!!!!!

Καλημέρα & καλή δύναμη σε όλους μας.

Χρόνια Πολλά στον Αθανάσιο & την Αθανασία.

Χρόνια Πολλά & καλά στον Αθανάσιο Σώφρονα.

Συμβαινουν αυτα, επρεπε να προσγειωθει καπου αλλου λογω καιρικων συνθηκων. Ουτε πιο κοντα ουτε πιο συμφερουσα ηταν μια προσγειωση στην Αθηνα.

Και εν πασει περιπτωσει, οταν πληρωνεις 5 ευρω για Βερολινο Aθηνα...ουτε του παπα μην το λες:))

Οταν κατατειθεται το σχεδιο πτησης υποχρεωτικά δηλωνεται και ενα εναλλακτικο αεροδρόμιο. Επειδή η ραιαν ειναι γνωστη τσιγγουνα δηλωσε τιμισοαρα και οχι το ακριβο ελβεν. Θα αν ηταν μερα θα μπορούσε να δηλωσει και της καβαλας πχ. Επισης κατα τη διαρκεια της πτησης ο πιλότος εχει επικοινωνία με την εταιρεία και λαμβανει απο εκει οδηγιες.
Αυτα ολα μου τα ειπε ατομο που δουλευει στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1000 φορες ας παει οπου νομιζει καλυτερα για να μπορει να δινει εισητηρια φτηνα να κανουμε την δουλεια μας και αλλοι να πηγαινουν διακοπες σε μερη που δυσκολα θα πηγαιναν λογω ναυλων.

Προσωπικα εχω γλυτωσει καποιες λιγες χιλιαδες ευρω τα τελευταια χρονια κλεινοντας εισητηρια ακομα και 6 μηνες πριν σε σχεση με την Ταρομ και την Αegean που μας μαδουσαν παλαιοτερα.
Αν και καμμια φορα αλλαζει τις προκαθορισμενες ωρες πτησης, δεν παραπονιεμαι καθολου γιατι καταλαβαινω οτι ολα αυτα ειναι τροποι για να μειωσουν το κοστος, οποτε το αποδεχομαι ανετα.

Μακαρι να εβαζε και δρομολογιο για Χιο.. Χρειαζομαστε μια Parkside των αιθερων :))

Καλημερα συναδελφοι!

Σα φιδι ξεκουραζομαι μετα απο θανατηφορο πρωινο με ομελετα απο 4 αυγα ορνιθας Ιασιου ελευθερας βοσκης, 4-5 λαχταριστες και καλοψημενες φετες παχουλου μπεικον, καπνιστο τυρακι Μολδαβιας (σαν το μετσοβονε δεν υπαρχει πουθενα), ψημενες φετες ζυμωτου σπιτικου ψωμιου, ντοματες που μυριζουν ντοματα και φρεσκοστιμενο χυμο πορτοκαλιου Ελληνικης εισαγωγης :))

Καλημερα συναδελφοι!

Σα φιδι ξεκουραζομαι μετα απο θανατηφορο πρωινο με ομελετα απο 4 αυγα ορνιθας Ιασιου ελευθερας βοσκης, 4-5 λαχταριστες και καλοψημενες φετες παχουλου μπεικον, καπνιστο τυρακι Μολδαβιας (σαν το μετσοβονε δεν υπαρχει πουθενα), ψημενες φετες ζυμωτου σπιτικου ψωμιου, ντοματες που μυριζουν ντοματα και φρεσκοστιμενο χυμο πορτοκαλιου Ελληνικης εισαγωγης :))

Αυτά είναι!!!