Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Διάλογος της Κυράσ μου με τον καινούργιο αγροτικό ιατρό του νησιού_γιατρε μου τσάκισε η πόρτα το νύχι και τρέχει πυον μπορούμε να το δούμε;_ο αγροτικός αφού το είδε δεν λέει τίποτα_η κυρά συνεχίζει,να το καθαρίζω με πενταντιν;_αγροτικοσ, ναι_κυρα,να το έχω κλειστό η ανοιχτό;_ αγροτικός εεε_κυρα, χρειάζεται να πάρω αντιβίωση;_αγροτικοσ ναι άμα θέλετε παρτε_κυρα,τη αντιβίωση να πάρω;_αγροτικοσ, ρωτήστε στο φαρμακείο_η κυρά απτόητοι και μένα τα νευρα μου κορδέλα_πεντακοσαρα η χιλιάρα;ο αγροτικός λίγο αχγωμενοσ λίγο φωβισμένος λεει_θα σασ πουν εκεί.Σημειωστε πως όλο αυτό έγινε έξω από την πόρτα του ιατρείου κυριοι συνάδελφοι ο θεός να μας φυλάει να ήμαστε υγιείς γιατί σε διαφορετική περίπτωση την κάτσαμε.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Διάλογος της Κυράσ μου με τον καινούργιο αγροτικό ιατρό του νησιού_γιατρε μου τσάκισε η πόρτα το νύχι και τρέχει πυον μπορούμε να το δούμε;_ο αγροτικός αφού το είδε δεν λέει τίποτα_η κυρά συνεχίζει,να το καθαρίζω με πενταντιν;_αγροτικοσ, ναι_κυρα,να το έχω κλειστό η ανοιχτό;_ αγροτικός εεε_κυρα, χρειάζεται να πάρω αντιβίωση;_αγροτικοσ ναι άμα θέλετε παρτε_κυρα,τη αντιβίωση να πάρω;_αγροτικοσ, ρωτήστε στο φαρμακείο_η κυρά απτόητοι και μένα τα νευρα μου κορδέλα_πεντακοσαρα η χιλιάρα;ο αγροτικός λίγο αχγωμενοσ λίγο φωβισμένος λεει_θα σασ πουν εκεί.Σημειωστε πως όλο αυτό έγινε έξω από την πόρτα του ιατρείου κυριοι συνάδελφοι ο θεός να μας φυλάει να ήμαστε υγιείς γιατί σε διαφορετική περίπτωση την κάτσαμε.
Ωραίος ο γιατρός! Ο Θεός να τον κάνει!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν φταίνε τα παιδιά που μόλις τελείωσαν τη σχολή... φταίνε αυτοί που δεν βάζουν ένα γιατρό ειδικευμένο,μόνιμα εκεί.

Περαστικά στην κυρά σου Κυριάκο.

Δώστε του μια ευκαιρία του πιτσιρικά γιατρού μάστορα μου αφού δεν είναι κάτι σοβαρό.
Σίγουρα το δικό του κανάλι τραβάει & αυτός. Ελάτε σε επαφή με τις Αρχές & οργανωμένα ζητήστε κάτι καλύτερο για τον τόπο σας.

Το πρόβλημα είναι οτι η ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς, δεν φταίνε τα παιδιά αυτα το ξέρω, ότι μπορούν κάνουν και το θέμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να έρθει εδώ σε μόνιμη βάση.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μετα απο τοσα χρονια σπουδων δεν ξερει αν θα πρεπει να δωσει μια αντιβιωση -και ποση- και πως πρεπει να συμβουλεψει εναν ασθενη για ενα απλο χτυπημα... την κατσαμε τη βαρκα Κυριακο.

Πραγματικα ο Θεος να φυλαει!! Περαστικα στην γυναικα σου.