Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλα τσικνισματα
Μην ακολουθησει κανενας την πατεντα της φωτο που εβαλε ο Κωστας, γιατι οι τυποι θα φανε και το γαλβανι της σιτας που χρησιμοποιουν.
Να εδω μια ελαφρια κατασκευη για διαιτητικο μενου

1412972238682
Ελιωσα λεμε, καλα τσικνισματα σε ολουσ

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Είχα κι εγώ ένα από τα γνωστά τηλεφωνήματα από σπείρα που προσπαθεί να βγάλει χρήματα μέσα από τον πόνο του άλλου.
Υποτίθεται ότι ο γιος μου ειχε τροχαίο και σκότωσε ένα 12χρονο κοριτσάκι.
Στην αρχή τρόμαξα αλλά όταν μου έδωσαν να μιλήσω με τον υποτιθέμενο αστυνομικό υπηρεσίας που δεν μιλούσε καλά ελληνικά και ζήτησε χρήματα κατάλαβα... Δυστυχώς μου το έκλεισαν βριζοντας όταν κατάλαβαν ότι τους πήρα χαμπάρι.
Δεν είναι ότι καλύτερο, μάλιστα είναι πολύ σοκαριστικό στην αρχή, αλλά έχετε το νου σας. Και κυρίως ενημερώνετε συνέχεια τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Aπαράδεκτα πράγματα εν έτη 2019...
Που ολοένα και πληθαίνουν...
Θέλει νηφαλιότητα και πολύ ψυχραιμία όταν ακούς τέτοια περιστατικά...
Μακριά από όλους μας και τα μάτια μας 14...!!!!

Αν με δείτε καμιά μέρα σε κανένα σήριαλ της τηλεόρασης μη ξαφνιαστείτε...
Εδώ και κάτι μήνες ο δρόμος μας έχει γίνει κανονικό studio, φώτα κάμερες ασθενοφόρα περιπολικά ότι βάλει ο νούς σας.
Σήμερα, δεν κατέβηκα να ρωτήσω, αλλά νομίζω γυριζόταν σκηνές απ´ τον "πρίγκηπα της φωτιάς" του Open.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    118.7 KB · Views: 108
Μια χαρα σε βλεπω!
Δεν μπορεις να αδραξεις την ευκαιρια και να κοβεις βολτες σαν τον αμεριμνο κινεζο για να μπεις σε κανα τυχαιο πλανο? :))

Μπα, δεν κατεβαίνω, μη γίνουμε και ρόμπα...
Βέβαια άμα εμφανιστεί καμια μέρα η Γιούλικα εννοείται οτι θα σουλατσάρω συνεχώς πέρα-δώθε... :flipout:

Πήγαινε στήσε τον τόρνο, και είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στα πλάνα..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πήγαινε στήσε τον τόρνο, και είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στα πλάνα..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

του βαζεις δυσκολα τωρα, που να το κουβαλησει το βαριδι στο πεζοδρομιο

αντε ευκαιρια παλι, κατεβα και κανε ενα περασμα με παντοφλα, μπουρνουζι και πουρο, μπορει να μην παιξεις στο σηριαλ αλλά σιγουρα θα σε παιξουν στα μεσημεριανα