Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπερα συναδελφοι!

Βρεχει νυχθημερον στο Βουκουρεστι απο την Τεταρτη που εφτασα μεχρι τωρα που επεσε η θερμοκρασια κατω απο το μηδεν για πρωτη φορα φετος το φθινοπωρο.

Τυχερός είμαι.
Στο Μόναχο έχει μεν συνεφιά και μουνταμάρα αλλά μια βδομάδα που είμαι εδώ δεν έπεσε σταγόνα βροχή.
Μακάρι να συνεχίσει και το Σ/Κ.

Καλημερα και εφτασε η μερα για την επιστροφη στην πατριδα για δυο εβδομαδες! Για κανονιστε κανα meeting για εργαλεια και καμια μπυριτσα Αθηνα!

Αντε με το καλο Γιωργο!

Εγω κερναω καφε ολη την παρεα που θα μπορεσει να ερθει στον γνωστο καφενε στα Βριλησσια, το επομενο Σαββατο η Κυριακη στις 11 το πρωι.

Σου εχω και δωρο ενα εργαλειο που ξερω οτι ΔΕΝ εχεις :))

Καλημερα και εφτασε η μερα για την επιστροφη στην πατριδα για δυο εβδομαδες! Για κανονιστε κανα meeting για εργαλεια και καμια μπυριτσα Αθηνα!

Άμα είναι για μπυρίτσα να φέρω και το ποτηράκι μου...

Attachments

• FFCF1018-99F0-4867-AFEF-58B6B8D9BD1B.jpg
    FFCF1018-99F0-4867-AFEF-58B6B8D9BD1B.jpg
    174.2 KB · Views: 102
Αντε με το καλο Γιωργο!

Εγω κερναω καφε ολη την παρεα που θα μπορεσει να ερθει στον γνωστο καφενε στα Βριλησσια, το επομενο Σαββατο η Κυριακη στις 11 το πρωι.

Σου εχω και δωρο ενα εργαλειο που ξερω οτι ΔΕΝ εχεις :))

Μετα απο αυτη την τελευταια φραση,δεν εχω παρα να ανεβω Βριλησσια!

Άμα είναι για μπυρίτσα να φέρω και το ποτηράκι μου...

Ωραιος ο Μπαμπης!
Κοίτα να σου πέσει κάτω!
Αυτό για να το πλύνει η νοικοκυρά θέλει ολόκληρη ιεροτελεστία.

Κωστα μου θυμησες ενα ανεκδοτο που ηταν ενας τυπος και ελεγε: Θελεις να νοιωσεις αδρεναλινη στα υψη?

Ξεχνα το bangy jumping, ξεχνα την καταδυση με καρχαριες απλα παρε ενα κουραμπιε και φατον στην μεση του σαλονιου με τα χαλια χωρις πιατακι και την γυναικα σου να σε βλεπει!

Καλημέρα στην παρέα και Καλή Κυριακή....
..... την παρεα που θα μπορεσει να ερθει στον γνωστο καφενε στα Βριλησσια, το επομενο Σαββατο η Κυριακη στις 11 το πρωι.

Μακάρι να μπορέσω Μιχάλη....

Καλο μεσημερι άρχοντες!
Ελπιζω να δω λίγο τυφωνα Γυρηονη απο ψηλα καθως επιστρεφω σήμερα αργα το απόγευμα με την χλιδατη RyanAir :)

Καλημερα στην παρεα!!!!

Γιωργο ποσο θα μεινεις και σε ποια περιοχη στην Αθηνα!
Θα κανονισουμε ενα βραδακι να βγουμε για μια μπυριτσα!

Eιπαμε το επομενο ΣΚ κερναω στον καφενε της πλατειας Αναληψεως.
Eχω να σου δωσω εσενα τα θαλασσοξυλα, στον Μπαμπη δυο εργαλεια που του ηρθαν και ενα μαχαιροσκαρπελο, στον Κωστη εναν μετρητη μπαταριας. Ο Μαστροχαλαστης, ο Πανος και αλλοι φιλοι μενουν κοντα.