Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτές τις μέρες τρέχω να τακτοποιήσω κάτι κληρονομικα για το σπίτι μου εκτός απ την χάρτουρα που έχω τρελαθεί σήμερα ο τοπογραφος μου είπε ότι πρέπει να δηλωθεί το πηγάδι στην αυλή και μετά θα έρθουν να μου το σφραγίσουν. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο?

Καλημερα παιδια καί καλη εβδομαδα.

Βασιλη το ξερω και εγω πως πρεπει να δηλωθει. Για το σφράγισμα το ειχα ακουσει μονο σαν κακη φήμη.

Κληρονομικά ελπιζω να μην σημαίνουν κατι κακο.

Καλημέρα! Κυριάκο όχι δεν εγινε κάτι κακό απλά αποφάσισα να τα ξεκαθαρίσω τώρα που μπήκε στην μέση το κτηματολόγιο. Το ωραίο είναι ότι κατά 99% δεν θα μου δώσουν άδεια χρήσης του πηγαδιου έστω και ανά χρειαστεί να πληρώσω κάτι. Αρχισαμε με το νερό και σε λίγο θα μας πάρουν και τον αέρα που αναπνέουμε.

Καλησπερα και καλη εβδομαδα μαστορια,εχω χαθει λογω φορτου εργασιας αλλα σκεφτομαι παντα τα πατριωτακια μου! Να στε καλα ολοι!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτές τις μέρες τρέχω να τακτοποιήσω κάτι κληρονομικα για το σπίτι μου εκτός απ την χάρτουρα που έχω τρελαθεί σήμερα ο τοπογραφος μου είπε ότι πρέπει να δηλωθεί το πηγάδι στην αυλή και μετά θα έρθουν να μου το σφραγίσουν. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο?

Βασίλη το πηγάδι δε δηλώνεται στο κτηματολόγιο αλλά στη Διεύθυνση Υδάτων, ή κάπως έτσι. Κάνε το κουνέλι.

Σιγά μην φαίνεται το πηγάδι από το Google earth Βασίλη !!!
Για δοκίμασε εσύ να δεις το βλέπεις ?? Εκτός και αν είναι καμιά τεράστια πηγάδα !!!

Καλησπερα και καλη εβδομαδα μαστορια,εχω χαθει λογω φορτου εργασιας αλλα σκεφτομαι παντα τα πατριωτακια μου! Να στε καλα ολοι!

Kαλως τον Γιωργο!
Ετσι μπραβο, προεχει να πηγαινουν παντα καλα οι δουλειες, εμεις δεν χανομαστε:) -bye-

Kαι όμως Νίκο το είδε η τοπογραφος απ το Google όταν της έδειχνα το οικόπεδο και μου λέει πρέπει να αποτυπωθεί στο τοπογραφικό.

Kαι όμως Νίκο το είδε η τοπογραφος απ το Google όταν της έδειχνα το οικόπεδο και μου λέει πρέπει να αποτυπωθεί στο τοπογραφικό.

H τοπογράφος οφείλει να σου πει αυτό που λέει ο νόμος..