Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους
Ξημερώνει η τρίτη μέρα που είμαι πλέον (για πρώτη φορά) παππούς.
Ή νύφη μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και δόξα τω Θεώ είναι όλοι καλά.
Είμαι εντελώς τρελαμένος και από χαρά αλλά και από νεύρα.
Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι Θεσσαλονίκη (ο γιος μου ειναι στρατιωτικός και υπηρετεί εκεί) και φυσικά δεν μπορώ να πάω, όχι για δική μου προστασία, αλλά κυρίως για δική τους προστασία.
Εννοείται ότι είμαστε συνέχεια σε live camera, αλλά φυσικά δεν είναι αρκετό (ούτε καν - αλλά από το τίποτα...)
Ο Θεός να βοηθήσει να περάσει αυτή η κατάσταση με τον @#$&@#&ιό γιατί δεν με βλέπω να γλιτώσω το τρελάδικο.
Είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πλέον οι διαδικτυακοί φίλοι είναι το μόνο που μας έμεινε με τα μέτρα και σας θεωρώ όλους παρεάκι, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.
Μπράβο
Να σας ζήσει,γερό και δυνατό.

Να σας ζήσει γερό και δυνατό να είναι...!!
Στιγμές αισιοδοξίας τέτοια γεγονότα...!!!
Μόλις περάσει όλο αυτό θα έχεις άπλετο χρόνο μαζί του..!!!

Να σας ζησει :SFGSFGSF:
Κανε υπομονη, θα περασει κι αυτο, εχεις πολλα χρονια μπροστα σου να απολαυσεις το νεο μελος της οικογενειας

Καποια στιγμή θα τελειώσει και αυτή η ιστορια, υπομονη.
Να σκέφτεσαι από τώρα τα καλοκαιρια που θα παραθερίζετε μαζί.

Να σας ζήσει

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και την συμπαράσταση. Είναι απίστευτα όμορφο συναίσθημα κι εύχομαι σε όλους να το ζήσουν.
Να είναι καλότυχο στη ζωή του κι εσείς να ζήσετε να τον χαρείτε!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα μαστορια. Καλο ΣΚ.
Δημητρη, να σου ζησει το εγγονι.
Θα το χαρεις πολυ, θα το καλομαθαινεις (και θα διαολιζεις τα παιδια σου 😛), θα παιζετε και θα του εχεις τρελη αδυναμια.
Και μολις αρχισει να σε λεει παππου...ε, ετοιμασε πανες...και για εσενα 😁
Λιγο υπομονη μονο και θα δεις :)

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους
Ξημερώνει η τρίτη μέρα που είμαι πλέον (για πρώτη φορά) παππούς.
Ή νύφη μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και δόξα τω Θεώ είναι όλοι καλά.
Είμαι εντελώς τρελαμένος και από χαρά αλλά και από νεύρα.
Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι Θεσσαλονίκη (ο γιος μου ειναι στρατιωτικός και υπηρετεί εκεί) και φυσικά δεν μπορώ να πάω, όχι για δική μου προστασία, αλλά κυρίως για δική τους προστασία.
Εννοείται ότι είμαστε συνέχεια σε live camera, αλλά φυσικά δεν είναι αρκετό (ούτε καν - αλλά από το τίποτα...)
Ο Θεός να βοηθήσει να περάσει αυτή η κατάσταση με τον @#$&@#&ιό γιατί δεν με βλέπω να γλιτώσω το τρελάδικο.
Είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πλέον οι διαδικτυακοί φίλοι είναι το μόνο που μας έμεινε με τα μέτρα και σας θεωρώ όλους παρεάκι, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

Συνονόματε Δημήτρη συγχαρητήρια γιά τό χαρούμενο γεγονός,εύχομαι ολόψυχα τό νέο μέλος τής οικογένειας νά είναι υγιέστατο,καλότυχο,καί να το δείτε όπως επιθυμείτε.
Σε καταλαβαίνω πώς νοιώθεις,υπομονή καί μέ τήν βοήθεια τού Θεού θά περάσει καί αυτή η μπόρα όπως όλες σταδιακά.

Σήμερα είχε πολύ ωραία λιακάδα το πρωί... Ήταν και η ατμόσφαιρα πεντακάθαρη και την έβγαλα στην ταράτσα με καφεδάκι.
Ευκαιρία να κάνω και κάποια προεργασία για μελλοντικές κατασκευές.
Ένα κομμάτι banksia που θα παντευτεί με υγρό γυαλί αλλά δεν έχω σκεφτεία ακόμα τι θα φτιάξω, τρία στικάκια για στυλό με υγρό γυαλί και banksia (τα δύο) και μια πιατέλα (platter) από οξιά που περιμένει τα ακρυλικά spray για να ετοιμαστεί.
Τα έργα τελειωμένα εν καιρώ. :grandpa:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    250.8 KB · Views: 82
  • image.jpg
    image.jpg
    81.6 KB · Views: 84
Πολύ καλημέρα σας κύριοι.
Μήν ξεχάσετε να γυρίσετε τά ρολόγια σας μιά ώρα μπροστά σήμερα.

Μπάμπη ωραία πράγματα τής καραντίνας .... Καί σήμερα θά έχει λιακάδα μέχρι τό μεσημέρι,μετά βροχή.