Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κυριοι Χριστοσ ανέστη με υγεία σε όλους πάντως κάτι ψιλεσ στα βουνά πέσανε έτσι για το καλό

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα κυριοι Χριστοσ ανέστη με υγεία σε όλους πάντως κάτι ψιλεσ στα βουνά πέσανε έτσι για το καλό

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρονιά Πολλά Κυριάκο.
Καλά να είμαστε & του χρόνου θα το γκρεμίσουμε το κάθε βουνό.
Χριστός Ανέστη.

Χριστός ανέστη...
Ξεκινήσαμε σε μικρό οικογενειακό κύκλο
0bc2cd585322e5803ca5375591e313d2.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος ξέρει πως είναι να κατασκευάζεις κάτι 5 μέρες και στην τελευταία εργασία να καταστρέφεται από δική σου μαλακία, να μου ποστάρει τη φάτσα με το πολυβόλο μπάς και συνέλθω.......... Είπα σήμερα μέρα που είναι να μη συγχιστώ, αύριο μαζεύω κουράγιο και φτου και από την αρχή (περίπου).....

Νίκολα εγώ ξέρω και το άλλο..
5 μέρες δημιουργίας είναι μέρες εποικοδομητικές και ευχάριστες..!!!!
Απο αύριο με υπομονή και αφοσίωση θα το ξεκινησεις να τελειώσει..
Μην απελπίζεσαι λοιπόν....Και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
Που ξέρεις...Ένα πισωγύρισμα ισως να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα...
Χρόνια πολλά με υγεια..!!! Χριστός Ανέστη. !!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όποιος ξέρει πως είναι να κατασκευάζεις κάτι 5 μέρες και στην τελευταία εργασία να καταστρέφεται από δική σου μαλακία, να μου ποστάρει τη φάτσα με το πολυβόλο μπάς και συνέλθω.......... Είπα σήμερα μέρα που είναι να μη συγχιστώ, αύριο μαζεύω κουράγιο και φτου και από την αρχή (περίπου).....

:bang:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω...
Χθές βράδυ ήθελα να φτιάξω ένα φωτιστικό σε σχήμα όρθιας μπάρας... Τίποτε περίεργο, μια απλή όρθια κολώνα, πιο απλό πεθαίνεις. Ούτως ή άλλως εγώ τα προτιμώ αυτά, δεν μ´αρέσουν οι τζιριτζάντζουλες.
Δυστυχώς όμως την έκανα τη @αλακία μου, η ρυτίνη ζεστάθηκε υπερβολικά, παραμόρφωσε το καλούπι, γέμισε φουσκάλες, άρχισε και να τρέχει... και πάει χαμένος κι ο κόπος μου και, κυρίως, το υγρό γυαλί που είχα ετοιμάσει.
Το άναψα βέβαια λίγο, αυτό το μισό που έμεινε, έτσι για το γαμώ το αλλά δυστυχώς πάει για πέταμα. :furious3:
Κι εγώ βέβαια δεν το προετοίμαζα 5 μέρες, ούτε καν πέντε ώρες... Φαντάζομαι λοιπόν τι έπαθες εσύ.

Attachments

• IMG_E5241.jpg
    IMG_E5241.jpg
    76.1 KB · Views: 103
Ω ρε Μπάμπη,κρίμα. Και η ρητίνη κοστίζει. Βασικά 5 ημέρες φτιάξε-χάλασε ήταν, αλλά πάνω που νόμιζα πως τα είχα φέρει σε λογαριασμό έγινε η παπαριά. Είναι και αυτό ένα τίμημα του αυτοσχεδιασμού.
Κώστα δεν έχεις άδικο, υγεία και όρεξη!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία μαστόρια και μαστόρισσες!