Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα μαστορια απίστευτη θάλασσα σήμερα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα κυριοι, ελπιζω να ειστε ολοι καλα..
Παιζει κανενας τετοιος φορτιστης;
Μου τον κλεψανε μαζι με ενα παλμικο και μου εμεινε το GSR και ψαχνω κανεναν μεταχειρο
https://external-content.duckduckgo...b8d27136e95/b/o/bos26072261055.jpg&f=1&nofb=1

Αλλιως, μηπως ξερει καποιος αν μπορει να γινει πατεντα να φορτιζω τη μπαταρια εστω με κροκοδειλακια απο κανεναν parkside που φανταζομαι θα βρω πολυ πιο ευκολα;

Καλησπερα κυριοι, ελπιζω να ειστε ολοι καλα..
Παιζει κανενας τετοιος φορτιστης;
Μου τον κλεψανε μαζι με ενα παλμικο και μου εμεινε το GSR και ψαχνω κανεναν μεταχειρο
https://external-content.duckduckgo...b8d27136e95/b/o/bos26072261055.jpg&f=1&nofb=1

Αλλιως, μηπως ξερει καποιος αν μπορει να γινει πατεντα να φορτιζω τη μπαταρια εστω με κροκοδειλακια απο κανεναν parkside που φανταζομαι θα βρω πολυ πιο ευκολα;

Πρεπει να εχω καποιους φορτιστες της Bosch και αυτον τον 1130 και τον κανονικο 1215. Πρεπει να τσεκαρω.
Αν βρω κατι θα σου στειλω μηνυμα.

Όχι ρε Νεκ, κρίμα τέτοιο ξύλο να πάει χαμένο...
Αν και χωριλς να θέλω να σε στεναχωρήσω, αν το αφηλσεις εκτεθειμένο σε μέρος με φωλς και καλό αερισμό θα σκιστεί κι άλλο.

Όχι ρε Νεκ, κρίμα τέτοιο ξύλο να πάει χαμένο...
Αν και χωριλς να θέλω να σε στεναχωρήσω, αν το αφηλσεις εκτεθειμένο σε μέρος με φωλς και καλό αερισμό θα σκιστεί κι άλλο.

E

Ε καποια στιγμη δεν θα εβγαινε στο φως? Το εχω περασει λαδι μετα την επενεργασια του.
Το λαθος μου ειναι πως για αρκετο διαστημα στεγνωνε, με λαδοκολλα τυλιγμενο, σε χωρο με φως και εξαεριςμο...

Τύλιξέ το μ´ ένα τσουβάλι βρεγμένο κι άστο για 1-2 μέρες σε σκοτεινό χώρο χωρίς ρεύμα αέρος.
Αν κλείσει μπορεί και να το σώσεις με ψιλορωγμές.

Καλημερα συναδελφοι!

Κλεινω 10 ολοκληρα χρονια σαν αναγνωστης και μελος του AVclub και σκεφτομουν ποσες χρησιμες γνωσεις εχουν αποκτηθει, ποσες νεες φιλιες εχουν δημιουργηθει, ποσα νεα χομπυ και κυριως ποσα νεα εργαλειακια εχουν προστεθει!!

Εν πασει περιπτώσει, αυτο το Φορουμ και η καθημερινη ομορφη παρεα μας εχουν γινει πλεον ενα αναποσπαστο, ευχαριστο αλλα και εξοχως δημιουργικο κομματι της ζωης που πραγματικα το εκτιμω και το αγαπω ιδιαιτερα!

God bless you all -bye-

Πρωινές εργασίες..
Βάψιμο καβαλετου από λεύκα, με βερνίκι νερού με χρώμα καστανιας. Δύο χέρια, το πρώτο με πινέλο και μετά ένα απαλό τρίψιμο και το δεύτερο χέρι με πιστόλι.
Επίσης έβγαλα έξω και έριξα φάρμακο για το σκουλήκι στα κομμάτια καρυδιάς που είχα. Ίσως κάνει δουλειά και ότι προλάβω και σώσω.
c9b0d1f8fc1e966102e973343a92f69c.jpg
04cc4636a7df613c1417abcc72bfdd96.jpg
5d1533fc44591b943038855ae88efa01.jpg
d11566927635b1c8a1cc24624721750d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους
Πρωινό ξεκαθάρισμα και μεταφορά στην αποθήκη - εργαστήριο
Ποτέ δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να βγει στην επιφάνεια
6529ef2eb0b2090706715292ecfd5869.plist

ec69eb24571bf04b5ef5c27538c22962.plist

80f68eb15122c0e9ee70848d5e501002.plist

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημερα συναδελφοι!

Κλεινω 10 ολοκληρα χρονια σαν αναγνωστης και μελος του AVclub και σκεφτομουν ποσες χρησιμες γνωσεις εχουν αποκτηθει, ποσες νεες φιλιες εχουν δημιουργηθει, ποσα νεα χομπυ και κυριως ποσα νεα εργαλειακια εχουν προστεθει!!

Εν πασει περιπτώσει, αυτο το Φορουμ και η καθημερινη ομορφη παρεα μας εχουν γινει πλεον ενα αναποσπαστο, ευχαριστο αλλα και εξοχως δημιουργικο κομματι της ζωης που πραγματικα το εκτιμω και το αγαπω ιδιαιτερα!

God bless you all -bye-

Να τα εκατοστησεις πατριωτακι!!!!!!

Να τα εκατοστησεις Μιχαλη...!!
Ευχομαι να κρατησεις την ιδια φιλοσοφια και στο μελλον...μελη σαν εσενα ανεβαζουν και αναδεικνυουν την κοινοτητα μας..!!!
Εμεις εχουμε παρει παρα πολλα απο εσενα και σε χρειαζομαστε..
Καλη συνεχεια...